Друзі! Колеги! Чому Вас навчило проблеми з МФО?

• Автор теми Автор теми Костя07041986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Просто все брали на разные цели- кто на покушать, а кто - на хотелки. Вот и уроки у всех разные....
Згодна з вами...вперше брала по потребі,вчасно віддала, розраховувала кроки і реально брала знову по потребі невеликі суми, бо зарплата не безрозмірна, а потім понеслося... ті кляті пролохації і добавлялися банки....зараз виплачую їх,бо брала на мфчмо. Так за себе соромно, що працювала,заробляла,віддавала все ще й винна залишилася. Добре, що не позичала в друзів і не шукала "захисту" та їх "підвидів"...

Мне кажется, главное научиться не бояться. Сараи кормятся нашим страхом. Ну ведь понятно же, если человек платит нереальные проценты и пролонгации, значит, боиться огласки, это раз, и юридически безграмотен, это два. Теперь буду учиться не бояться. Лучше поздно, чем никому)))

87933632_1053683855000840_217700484801101824_n.webp

Айка, Тоже самое, два кредита за год из- за МФО, и брала по горю, сначала мелкие суммы, потом понеслось - пролонгации, закрыть, перекрыть. Не видела ни солнца, ни неба - одно: где взять деньги? Вас сильно достают шараги?

Мне кажется, главное научиться не бояться. Сараи кормятся нашим страхом. Ну ведь понятно же, если человек платит нереальные проценты и пролонгации, значит, боиться огласки, это раз, и юридически безграмотен, это два. Теперь буду учиться не бояться. Лучше поздно, чем никому)))
Я вже не боюся...живу своїм життям,ніби цих шараг і не існує...завжди розраховувала тільки на себе, працювала на двох роботах і вдома підробляла, на заробітки їздила, нафіг були треба ці мфо на мою голову? Переживемо!!!!
Айка, Тоже самое, два кредита за год из- за МФО, и брала по горю, сначала мелкие суммы, потом понеслось - пролонгации, закрыть, перекрыть. Не видела ни солнца, ни неба - одно: где взять деньги? Вас сильно достают шараги?
Я - снігова королева...дзвонять, пишуть,клеють...

Найкраще жити на свої кошти.
І спиться спокійно, і впевненіший в собі, і робиш все, що забажається.

Айка, Подвиньтесь на троне, и я присяду)) Я , наверное, первое время и смс читать не буду, зачем нервничать, нервы ещё пригодятся.

1-4
5. Відбило все бажання кредитування на майбутнє. Навчилась економити і цінувати кошти

"Проблеми" абсолютно нічому не навчили, бо їх немає... все що, можливо вирішити грошима - не проблеми, а витрати.
А в загалі то цей "досвід" доказав вчергове, що "ж0па без приключений - унылые булки" ;)

"Проблеми" абсолютно нічому не навчили, бо їх немає... все що, можливо вирішити грошима - не проблеми, а витрати.
А в загалі то цей "досвід" доказав вчергове, що "ж0па без приключений - унылые булки" ;)
Ржевский рулит))))

Поняла, что мои родные не такие и строгие. Я даже не подозревала как меня любят.
Поняла, что я сильнее, чем думала.
Поняла, что в экстренных ситуациях я мегамозг и львица)
И что полусладкое тоже подходит к апероль шприц. Но это я только сейчас уяснила.

Назад
Угорі