Друзья, вам не кажется, что в последнее время мфо как-то поутихли все...

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 198
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ми різні з Вами. Я ні в якому разі Вас не засуджую. У кожного є своя думка і вибір. І не завжди це співпадає з вибором і думками інших. І це означає, що хтось із нас діє не вірно. Дай Бог нам усім якнайшвидше вийти із цього болота і жити з високо піднятою головою!
Предрекаю.Когда народ попробует эти МФО на себе,как-то расхлебается,то через год два никто ничего у них брать не будет.и они упадут в прибылях.но пока народ пробует на вкус это говнецо, то они будут косить бабосыкы...

Предрекаю.Когда народ попробует эти МФО на себе,как-то расхлебается,то через год два никто ничего у них брать не будет.и они упадут в прибылях.но пока народ пробует на вкус это говнецо, то они будут косить бабосыкы...
я так не думаю. как брали так и будут брать

Мне готивочка твердит что я предоставил неправдивую инфу
Мож.,на понт берут? Они ж брехливые...

Kristinadg, мене сьогодні мілоан потішив 20 днів простр.через два дні передадуть колекторам)))
Як каже Головко, якщо вас продали колекторам, відкоркуйте шампанське та випийте келих за своє здоров,я. Тепер менше будуть діставати.

Tori, ахах та я з ними і не спілкуюсь,рідним сказала хай теж не беруть з незнайомих,а в цих говноїдів нема вихідних в мене море пропущених дзвінків,спілкуватись небуду,платити теж, в мене власна постанова суду до виконання))))

Я ще хочу вірити, що їх після всього, що вони натворили з нами, заборонять на законодавчому рівні! Виколоть би мені очі в той момент, коли я вперше в інтернеті побачила їх рекламу! Зараз їду по місту , а вони на кожному кроці. Вже окупували весь центр ці контори. А ще рік назад я навіть незнала що це:dash1:

Yuliyabb, а як ви тоді займ оформлювали?там теж треба актуальну фотку

Біжіть завтра клейте в алярмовому порядку.

Yuliyabb, а як ви тоді займ оформлювали?там теж треба актуальну фотку
Хм,у меня нормальный паспорт.пост был не мой

Хм,у меня нормальный паспорт.пост был не мой
Кстати в мфо не настолько налаженна система проверки документов,часто проверяет компьютер а не человек.а у компов точно бывают глюки

Yuliyabb, так, я не додивилася, там теж здається Юлія писала, подумала, що може об'явилася, полінувалася полистати щоб перевірити

Что-то все поутихли, ну не все, но большинство, видимо наши частые обращения в Нацком и полицию немного приводят мфо в чувства и спускают на землю... Многим посписывали проценты, некоторым вообще долги списали, кому даже переплату вернули) Это не может не радовать) Вот только жаль не все о нашем Форуме знают...
Даже звонков стало меньше

Даже звонков стало меньше
Ой а у меня по кругу второму пошло и роботи попродовали ктото не знаю точно ЕАПБ вчера только номера в чёрный список неуспевала заносить Но в осн роботи

umnik.gif
я зі 100 відсотковою впененістью можу вказати! :
chih.gif
щоcь мутять!
Думаю хуже уже не придумают

Не знаю, о каком затишье Вы говорите. Мне уже дней десять каждый день звонки со всех контор и смс. Вчера с шг пришло письмо по месту прописки. Да, еще и в вайбер обещают в суд, в полицию написать.
Письма есть, смс есть,звонки есть полное игнорирование, вопрос почему в вайбере у меня тишина ,меня ето настараживает

Your, теж про це дyмала.
Написати жyрналістy O.Дyбіньськомy

Но звонков действительно стало меньше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі