Другий суд в А-банку

• Автор теми Автор теми Galina_
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 3K
ні, живу з батьками в їх домі, не працюю, ніколи не працювала, домогосподаркою була все життя....а тепер не можу піти на роботу, бо не беруть з діагнозом гострий інфаркт з 3-м стентованням ((( я не працездатна тепер....буду виробляти собі пенсію хоча б...
то як виконавець може з вас вибити, паяльним чи що?)

ні, живу з батьками в їх домі, не працюю, ніколи не працювала, домогосподаркою була все життя....а тепер не можу піти на роботу, бо не беруть з діагнозом гострий інфаркт з 3-м стентованням ((( я не працездатна тепер....буду виробляти собі пенсію хоча б...
Якщо ніколи не працювали і жили в батьків то нащо вам ті кредити? Дивно інфаркт в непрацюючої людини...

Я конечно извиняюсь, но если вы никогда не работали, беря кредиты, вы чем планировали их отдавать?
я не работала оф, а работала фрилансером....заробляла добре,це було до ковіду і війни(((

Та чому дивно? У кожного різні ситуації, можливо фізичні проблеми зі здоров'ям
а чого має бути дивно що в мене 2 інфаркта?
Якщо ніколи не працювали і жили в батьків то нащо вам ті кредити? Дивно інфаркт в непрацюючої людини...
а чого дивно? в мене батьки хворі, я доглядаю їх, у батька 2 інфаркти, мама інвалід майже не ходить, брала кредити на лікування батькам, (все починається з малого.....) брат був алкоголік, постійни проблеми і скандали, бійки в домі, але багатьом цього не зрозуміти напевно, поки самі вони не відчують це на своїй "шкурі".....Я не процювала, бо мене забеспечував первій чоловік і він мене нікуди не пускать на роботу, що сиділа дома.....була дитина, господарство ......

то як виконавець може з вас вибити, паяльним чи що?)
а як коллектори вибивають гроші і майно?

Останнє редагування:
а як коллектори вибивають гроші і майно?
колектори майно не вибивають, вони тільки дзвонять, можуть подати в суд, а тоді після того як суд програєте вже буде працювати виконавець, заблокує рахунки, так як у вас майна немає то на цьому все і закінчиться

колектори майно не вибивають, вони тільки дзвонять, можуть подати в суд, а тоді після того як суд програєте вже буде працювати виконавець, заблокує рахунки, так як у вас майна немає то на цьому все і закінчиться
Человеку об этом уже не первый день пишут.

Останнє редагування:
А що не будуть кошачий лоток на аукціоні виставляти?? 🤣🤣🤣

Доброго вечора, шановні! Тільки що пришло рішення суду по моїй справі (апеляції).
"про розстрочення виконання рішення Личаківського районного суду м. Львова від 09.05.2025 року – задоволити частково.
Розстрочити виконання рішення Личаківського районного суду м. Львова від 09.05.2025 року по справі за позовом Акціонерного товариства "АКЦЕНТ-БАНК" до .... про стягнення заборгованості за Кредитним договором №.......... від 16.06.2021 року в сумі 89829,22 грн. на 12 (дванадцять) місяців шляхом сплати 7485,77 грн. щомісячно до 09.05.2026 року."

Скажіть будь ласка. В мене питання. Що буде якщо я не зможу в місяць оплачувати цю сумму 7485,77 грн?????

Доброго вечора, шановні! Тільки що пришло рішення суду по моїй справі (апеляції).
"про розстрочення виконання рішення Личаківського районного суду м. Львова від 09.05.2025 року – задоволити частково.
Розстрочити виконання рішення Личаківського районного суду м. Львова від 09.05.2025 року по справі за позовом Акціонерного товариства "АКЦЕНТ-БАНК" до .... про стягнення заборгованості за Кредитним договором №.......... від 16.06.2021 року в сумі 89829,22 грн. на 12 (дванадцять) місяців шляхом сплати 7485,77 грн. щомісячно до 09.05.2026 року."

Скажіть будь ласка. В мене питання. Що буде якщо я не зможу в місяць оплачувати цю сумму 7485,77 грн?????
Суд может рассрочить исполнение решения сроком максимум на год. На что вы рассчитывали когда подавали апелляцию с просьбой рассрочить решение? Ничего не будет я думаю. Вносите, как можете

Суд может рассрочить исполнение решения сроком максимум на год. На что вы рассчитывали когда подавали апелляцию с просьбой рассрочить решение? Ничего не будет я думаю. Вносите, как можете
Я думала, що суд хоча б мені трошки щось скине, вважаючи на мої обставини....(((( Тим більше я кредит брала на 3 роки, а не до платила 7 місяців, по суті я їм вже вернула 100К

суд не будет - будет исполнитель
Скажіть будь ласка. Приватний виконавиць мені документи прислав, що я маю повернути борг банку 90К, плюс оплатити судовий збір 1200 грн і плюс оплатити за послуги виконавця 9000 грн і в додаток за папір, заправку катриджа, в сумі виходить 100К з гаком. А суд виніс рішення, в постанові написано, що сплатити 90К і 1200 грн судовий....Питання: що я маю сплачувати? Яке рішення брати до уваги???? Приватного виконавця чи суду?

Останнє редагування:
вважаючи на мої обставини.
А кого интересуют ваши обстоятельства?

Скажіть будь ласка. Приватний виконавиць мені документи прислав, що я маю повернути борг банку 90К, плюс оплатити судовий збір 1200 грн і плюс оплатити за послуги виконавця 9000 грн і в додаток за папір, заправку катриджа, в сумі виходить 100К з гаком. А суд виніс рішення, в постанові написано, що сплатити 90К і 1200 грн судовий....Питання: що я маю сплачувати? Яке рішення брати до уваги???? Приватного виконавця чи суду?
то что суд вам присудил это одно + работа исполнителя к той сумме что суд назначил

Долг + судебный сбор + 10% от долга услуги исполнителя + затраты на оповещение

Подскажите пожалуйста, на меня подал в суд Динеро, до войны было ИП, снимали 20 процентов с зарплаты, началась война, отправили на простой, по сегодняшний день, они поблокировали счета, но не во всех банках, в суд не пойду, платить нечем, после решения суда они снова будут блокировать? Имущества у меня нет

Доброго дня. В мене питання. В мене є вже виконавче провадження, я маю до травня 2026 року сплатити весь борг банку, а це 100К. Питання: а якщо я не зможу виплачувати кожного місяця цю сумму (7500 грн) яку визначив суд, то які наслідки мені чекати і до чого бути готовим??? Тому що гроші в мене так і не появились, платити не маю чим, 1500 грн кожного місяця можу виділяти на повернення боргу...Буду вдячна за відповіді і поради))))

Доброго дня. В мене питання. В мене є вже виконавче провадження, я маю до травня 2026 року сплатити весь борг банку, а це 100К. Питання: а якщо я не зможу виплачувати кожного місяця цю сумму (7500 грн) яку визначив суд, то які наслідки мені чекати і до чого бути готовим??? Тому що гроші в мене так і не появились, платити не маю чим, 1500 грн кожного місяця можу виділяти на повернення боргу...Буду вдячна за відповіді і поради))))
если у вас нет имущества которое записано на вас, или оф.работы с которой будут удерживать деньги с зп, то абанк будет горько плакать, так как ниxepа не получит

Доброго дня. В мене склалася дуже важка ситуація. На даний момент у мене є одне судове рішення по першому кредиту (готівковому), а вчора телефонували з того ж А-банку по другому кредиту (кредитка картка), і почали мені погрожувати, що прийдуть і будуть забирати речі в плоть до горняток і мисок......Я живу з батьками в них пенсія 3000 грн, живу з ними в маминому будинку, житла свого немає, ні авта, ні дорогої техніки, звичайні мебліі. Як мені їм доказати, що всі речі не мої, а батьків....вони ж прийдуть і побачать речі і будуть їх грузити на аукціон....Підскажіть, що робити??? Дякую!
Обов*язково захищатись і професійно. Краще витратити частину коштів на адвоката і суттєво мати шанси зменшити борг, але Вам вирішувати. Позитивна практика є, нарахувань у цього банку багато незаконних можу відзначити

Скажіть будь ласка, чи зможе ще раз заблокувати картку той самий виконавець після того як недавно розблокував на 16К?

Назад
Угорі