А-Банк подал в суд и выиграл

• Автор теми Автор теми Янэтта
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 941
Вы изучали практику? Они даже за 200 гривен пени в апелляционном борятся 🤣

Не умеют ..почитайте. я сама в шоке была. За суд сбор не пойдет мб, а за неначисленные 3 копейки вполне.
Я наприклад не зустрічав такої ситуації, як тут... щоб з програшем справи змирилися, й вимагали з якогось дива лише судовий збір( у програній справі!). Ні до якої апеляції саме в цьому випадку (особисто я повністю в цьому певен!) вони не підуть.

Я наприклад не зустрічав такої ситуації, як тут... щоб з програшем справи змирилися, й вимагали з якогось дива лише судовий збір( у програній справі!). Ні до якої апеляції саме в цьому випадку (особисто я повністю в цьому певен!) вони не підуть.
Хз. Моно до сих пор с суд сбором считает, когда письма пишет 🤭😅 здесь, скорее всего никто никуда не пойдет, только потому что суд сбор, но абанк любую копейку оспаривает. Звонить, задалб..вать будут, конечно.

Хз. Моно до сих пор с суд сбором считает, когда письма пишет 🤭😅 здесь, скорее всего никто никуда не пойдет, но абанк любую копейку оспаривает.
І це правильно, в них не має іншого виходу... Тому,що якщо буде сформована "негативна судова практика" шодо їхньої установи... то їх чекатиме незавидна доля Діджи Фінанс. Доречі і Діджики незважаючи на фін.втрати активно йдуть до ап. суду.... тому,що розуміють, якщо не "зламають" ту практику, яка зараз склалася відносно їхньої установи в судах... то вудки можна змотувати.

І це правильно, в них не має іншого виходу... Тому,що якщо буде сформована "негативна судова практика" шодо їхньої установи... то їх чекатиме незавидна доля Діджи Фінанс. Доречі і Діджики незважаючи на фін.втрати активно йдуть до ап. суду.... тому,що розуміють, якщо не "зламають" ту практику, яка зараз склалася відносно їхньої установи в судах... то вудки можна змотувати.
Та эти тоже. Их активно отправляют лесом, а они идут в апелляционный. У меня с этим банком история с 22 года, есть что рассказать. На просмотр след заседания возьму попкорн.

Назад
Угорі