Другий суд в А-банку

• Автор теми Автор теми Galina_
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 3K
недавно і телеграмі був пост, що прийшли до боржника і забрали на аукціон гілку дерева, яка лежала на подвірї. Її продали за 90 грн(((
Я б з радістю віддав борги гілками. Але не беруть...

як вияснилось, коллектори почали телефонувати моїй дочці, в вайбер надіслали повідомлення, що в разі не сплати боргу, вони виставлять в примусовому порядку на аукціон мою квартиру, щей адрес написали....як вияснилось (я цього не знала взагалі) в мене є квартира в іншому місті Кривий Ріг....але.....в мене не має там квартири, я ніколи в тому місті не була....звідки вони це взяли???
Можете їм відповісти, що відмовляєтесь від тієї квартири за 25% відсотків її ринкової вартості, та з урахуванням списання заборгованості))
А взагалі, ну не реагуйте на цей потік фантазійних фекалій від тих недоумкуватих "розбудовувачів економіки".

Дякую. Трошки заспокоїли мене(((( В мене ще один виник нюанс....як вияснилось, коллектори почали телефонувати моїй дочці, в вайбер надіслали повідомлення, що в разі не сплати боргу, вони виставлять в примусовому порядку на аукціон мою квартиру, щей адрес написали....як вияснилось (я цього не знала взагалі) в мене є квартира в іншому місті Кривий Ріг....але.....в мене не має там квартири, я ніколи в тому місті не була....звідки вони це взяли??? Це напевно якась підстава.....або через мене хочуть продати рейдерську чиюсь квартиру....
Забейте

Якщо буде рішення, то це максимум блок карт та відсоток з зарплатні. У Вас є вже одне рішення, як розуміє, Вам щось присудили?
Мені присудили в первому суді сплатити сумму боргу перед банком. Я подала апеляційну заяву, другий суд має бути 22.09.25 р. а сьогодні мені заблокували картки. Ще суд не закінченний а вони блокують. Поясніть мені чому так сталось?

Якщо я не працюю офіційно, я можу просити виконавчу службу розблокувати до 16000 грн? Чи мені це не світить?
Так то ж не ваше майно. Ніхто до вас не приїде і не прийде. Шліть їх в дупу.
Можете мені порадити, як мені вирішити питання з блокуванням картки, мені треба хоча б одна картка. Я працюю неофіційно, заробляю копійки в інтернеті, гроші мені кидають на вебмани в $. Потім я через онлайн обмінники перевожу на карту. Як мені це все обійти??? Буду дуже вдячна)))

Если есть офф доход - с него. Если нет - то и не с чего снимать
картки привата мої заблокували сьогодні, хоча я працюю не офіційно....((((

Останнє редагування:
ну, приват, моно, пумб блочат автоматом, неудивительно

ну і що робити? я лишаюсь без грошей на ліки, в мене було 2 інфаркта, грошима помагають родичі....по пару сотен...до речі я суду в апеляційній заяві це писала

поясніть мені, суд ще не закінчився, остаточного вироку ще не було, чому заблокували? суд другий має ще відбутись 22.09.25

ну і що робити? я лишаюсь без грошей на ліки, в мене було 2 інфаркта, грошима помагають родичі....по пару сотен...до речі я суду в апеляційній заяві це писала

поясніть мені, суд ще не закінчився, остаточного вироку ще не було, чому заблокували? суд другий має ще відбутись 22.09.25
заблокувала виконавча?

никого не волнуют ваши проблемы - начинайте к этому привыкать
если блок был, то высянйте у банка кто заблокировал и на каком основании

заблокувала виконавча?
так

никого не волнуют ваши проблемы - начинайте к этому привыкать
если блок был, то высянйте у банка кто заблокировал и на каком основании
виконавча заблокувала, по моему боргу перед А-Банком....і борг перед банком майже 90К, а виплачувати маю 100К з копійками.....суд в першому суді мені 90К присудив, а вони ще добавили.....цитую - (у межах суми звернення стягнення з урахуванням виконавчого збору/основної винагороди приватного виконавця, витрат виконавчого провадження, штрафів, яка становить 100672,61 гривня (UAH).) це написано в документі...

Вирок - то в суде криминальном, в вашем случае - решение

так

виконавча заблокувала, по моему боргу перед А-Банком....і борг перед банком майже 90К, а виплачувати маю 100К з копійками.....суд в першому суді мені 90К присудив, а вони ще добавили.....цитую - (у межах суми звернення стягнення з урахуванням виконавчого збору/основної винагороди приватного виконавця, витрат виконавчого провадження, штрафів, яка становить 100672,61 гривня (UAH).) це написано в документі...
ну, так а вы с ними судитесь? Если да - обратитесь к исполнителю и поясните, что есть апелляционная жалоба, он подскажет

ну, так а вы с ними судитесь? Если да - обратитесь к исполнителю и поясните, что есть апелляционная жалоба, он подскажет
я позвонила представнику банку, який мені звонив перед судом, і я йому сказала, що подала апеляцію, він мені відповів: Ваше право!

В документі написано
"Постанова може бути оскаржена у порядку та строки, встановлені Законом України «Про виконавче провадження»
А де мені її оскаржувати? в суді? чи їм звонити в виконавчу?

я позвонила представнику банку, який мені звонив перед судом, і я йому сказала, що подала апеляцію, він мені відповів: Ваше право!
Вам счёт заблокировал не представитель банка, а исполнительная служба и звонить надо туда

В документі написано
"Постанова може бути оскаржена у порядку та строки, встановлені Законом України «Про виконавче провадження»
А де мені її оскаржувати? в суді? чи їм звонити в виконавчу?
уже написал выше - в исполнительную.
как это вы так апелляцию подали, что исполнительное открыто?

Вам счёт заблокировал не представитель банка, а исполнительная служба и звонить надо туда

уже написал выше - в исполнительную.
как это вы так апелляцию подали, что исполнительное открыто?
я не зовсім розумію, що ви мені пишите. Я 19.07.25 занесла в канцелярію суду апеляційну заяву, мені прийшло повідомлення, що буде суд 22.09, викликаюсь, як заявник

решение первой инстанции когда было?

Так то певно по першому рішенню заблокували вам рахунки
ну і що? я же говорила банку, що подала на апеляцію....а вони думають, що я зараз рожу їм 100К і будуть вони на небі як довольні....

ну і що? я же говорила банку, що подала на апеляцію....а вони думають, що я зараз рожу їм 100К і будуть вони на небі як довольні....
Ну мабуть рішення районного суду вступило в силу от вам все і блоконули.

Так вже рішення є, ви його оскаржили, але воно то поки дійсне

Назад
Угорі