Другий день атака на форум

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 460

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36973
Рішення
10
Реакції
95603
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Рідненькі, мабуть всі вже помітили, що форум трошки "ковбасить". То перевіряє, чи людина ви, то викидає з акаунту та все таке інше. Нажаль, який довбень вже два дні поспіль довбить наш форум. Не можуть пережити занепад своїх "говнопроєктів" і влаштовують нам дискомфорт.

Може давайте мишку скинемося на бухлішко, щоб він вже вгамував свої таланти? Як вважаєте?

А якщо серйозно - потрібно трошки потерпіти. Рано чи пізно закінчаться гроші на ці атаки і вони припиняться.

Дякую всім за розуміння :give_heart::friends:

Рідненькі, мабуть всі вже помітили, що форум трошки "ковбасить". То перевіряє, чи людина ви, то викидає з акаунту та все таке інше. Нажаль, який довбень вже два дні поспіль довбить наш форум. Не можуть пережити занепад своїх "говнопроєктів" і влаштовують нам дискомфорт.

Може давайте мишку скинемося на бухлішко, щоб він вже вгамував свої таланти? Як вважаєте?

А якщо серйозно - потрібно трошки потерпіти. Рано чи пізно закінчаться гроші на ці атаки і вони припиняться.

Дякую всім за розуміння :give_heart::friends:
Так что? Враги не спят?

А що саме відбувається?! Я помітила , що фігня, а чому?
DDoS-атака.
Давно не було.
Мене більше забавляє той факт, що вони спочатку збирають донати, а потім відбуваються атаки на форум. І це реально смішно. Тобто, своїх грошей немає, звертаються до пастви з проханням підтримати їх "проєкт", ті скидають, а через декілька днів починаються атаки на наш форум)).
Люди якісь як не в собі)))

DDoS-атака.
Давно не було.
Мене більше забавляє той факт, що вони спочатку збирають донати, а потім відбуваються атаки на форум. І це реально смішно. Тобто, своїх грошей немає, звертаються до пастви з проханням підтримати їх "проєкт", ті скидають, а через декілька днів починаються атаки на наш форум)).
Люди якісь як не в собі)))
Да кровавый топор занесен над убогими душами неверных псов.... что это им даст? Скачуху.. сутки-двое?

Да кровавый топор занесен над убогими душами неверных псов.... что это им даст? Скачуху.. сутки-двое?
То, что людей будет злить такая работа форума и они побегут к ним. Думаю, на это расчет.

рус-лан, хотя, на мой взгляд, было бы целесообразнее эти деньги потратить на рекламу, чем на атаки форума.

Но это в случае, когда есть мозг. Когда его нет, то вот такое происходит.

То, что людей будет злить такая работа форума и они побегут к ним. Думаю, на это расчет.

рус-лан, хотя, на мой взгляд, было бы целесообразнее эти деньги потратить на рекламу, чем на атаки форума.
Логично...но не всегда логика берет верх над эмоциями... по себе знаю..

То, что людей будет злить такая работа форума и они побегут к ним.
Є люди які вже не один рік з вами,і цей форум для них ,як місце де можна обговорити все!Навіть я,вже без боргів більше пів року ,але кожен день заходжу і читаю ,ще одна соц мережа,без якої і дня не можу провести 😂
А ті що хочуть до інших ,то хай ідуть)

Но это в случае, когда есть мозг. Когда его нет, то вот такое происходит.
Так это "пухлый" ска лагерная чудит эти безобразия?

Так это "пухлый" ска лагерная чудит эти безобразия?
Я не могу утверждать, так как точной информации нет, а лишь мои догадки, которые основаны на определенных событиях.
Думаю нет, скорее всего тот, кто в свое время спер название моего проекта, его идею. Он мне приятно пакости какие-то делал. Поэтому первое подозрение всегда на него.

Я не могу утверждать, так как точной информации нет, а лишь мои догадки, которые основаны на определенных событиях.
Думаю нет, скорее всего тот, кто в свое время спер название моего проекта, его идею. Он мне приятно пакости какие-то делал. Поэтому первое подозрение всегда на него.
Тоесть "пухлый" со списка подозреваемых исключен?

Тоесть "пухлый" со списка подозреваемых исключен?
Нет, но на втором месте)).
Толку с подозрений?) может это какой-то школьник, которому просто нефиг делать, а мы тут обвиняем ни в чем не повинных людей?! :rofl:

Нет, но на втором месте)).
Толку с подозрений?) может это какой-то школьник, которому просто нефиг делать, а мы тут обвиняем ни в чем не повинных людей?! :rofl:
" Неповинных? Школьников"? Ну-Ну.....

Назад
Угорі