Форуму 7 років 🥳

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 610
Я за кордоном. Можу лише готівку переказати на карту.Тільки мені потрібен номер карти, прізвище, ім'я англійською. Іншого варіанту в мене немає. Якщо так реально зробити, на початку липня зможу задонатити форум. Це просто спасіння для мене. І для багатьох людей
А криптою?

Жартуєте? Можу в євро
Ні, я серйозно. Вивчіть питання легальності крипти у вашій країні. Зареєструйтесь на великій криптобіржі, поповніть рахунок в євро, купіть криптодолар USDT - і можете його переводити куди завгодно і кому завгодно по всьому світу. Форум також приймає крипту
Головне - не плутайте мережі.

Ні, я серйозно. Вивчіть питання легальності крипти у вашій країні. Зареєструйтесь на великій криптобіржі, поповніть рахунок в євро, купіть криптодолар USDT - і можете його переводити куди завгодно і кому завгодно по всьому світу. Форум також приймає крипту
Головне - не плутайте мережі.
Trustee, Revolut і т.д.
А там і картка € є, але не знаю, чи є комісія за переказ € => €

Я просто не маю часу цим займатися. Серйозно. Для мене це високі матерії. Для дочки переводжу через rea. Вона отримує в євро. Якщо потрібно на карту, то вестерн юніон переказує в гривнях. Я - доглядальниця. І нелегально знаходжуся а Італії. Яка карта в мене? Я не аферистка. Просто в мене лише два варіанти. Ну я так роблю., коли переказую гроші додому. Мені дуже шкода. Хотіла б підтримати форум. Без перебільшення:в 2021 році він врятував мені життя.
Головне - не плутайте мереж

Назад
Угорі