Довели до гробу

• Автор теми Автор теми ZYK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
І ви вважаєте, що аневризма в мозку не може розірватись???
так и есть! но диагноз в тах случаях обычно по другому пишется. либо этот человек длительное время лечился именно с аневризмой, в следствии чего поставили такой диагноз, без вскрытия. иначе просто ставится острое нарушение кровообращения головного мозга.
Post automatically merged:

З Google ми кращі медики, ніж ті, в кого 7 років практики...
ну так тогда лечитесь по гуглу! и нечего бежать в больницу.

больше писать по этой теме ничего не буду

так и есть! но диагноз в тах случаях обычно по другому пишется. либо этот человек длительное время лечился именно с аневризмой, в следствии чего поставили такой диагноз, без вскрытия. иначе просто ставится острое нарушение кровообращения головного мозга.
Діагноз- це незрозумілі букви на бумажці...
Ви не припускали, що автор хотіла доступними словами пояснити...?

Доброго дня всім. Попала я в МФО як всі тут,спочатку один потім другий ,третій на пролонгації і т.д.Віддала їм вже в 10 раз більше ніж брала ,тому два місяці тому твердо вирішила не віддавати більше ні копійки!!! Але спочатку ШвидкоГроші віддали колекторам які повидзвонювали всіх і вся,і сусідів і в сільську раду і навіть людей з якими я не спілкуюся більше 15 років.Мама моя про все знала ,я пояснила їй що це звичайні шахраї ,і щоб не піднімала від них трубку і не говорила з ними ,але раз чи два все-таки підняла ((((. Колектор підер від топкредит ,почав видзвонювати до моєї мами і обзивати її останніми словами ,погрожував що забє,а мене поставить на трасу щоб гроші відробляла ,з 15000 я віддала 6300 зараз хоче 40000, відсилав на вайбер мені і мамі Фотоколлажи,список всіх сусідів і погрози страшні. Це було на протязі тижня. Я написала заяву в міліцію ,дзвонила на 1545,але моя мамочка найрідніша померла 14.10 2019 р. Від розриву аневризми в мозку ,,,як ???як?? Як?? Я маю з тим далі жити. ??? То чм0 дзвонить далі і включає російський гімн 0931044316. Після похорону зійшлися всі сусіди в селі і звинуватили мене в смерті мами ,що цю хату заберуть за борги ,бо вже були 3 суди.
мои соболезнования. но, мне кажется эта болезнь не возникла за несколько звонков. она развивалась за долго до этого.. поэтому, такой исход возможет был и без МФО.. просто себя не стоит винить... дальше старайтесь свою жизнь улучшить

умываю руки.. више писал
Так швидко???
Я мала надію, що розповісте щось цікаве...
7 років практики, як не як...

так тогда лечитесь по гуглу! и нечего бежать в больницу
Ви говорите, як мій лікар...
Це, напевно, професійне...

Так швидко???
Я мала надію, що розповісте щось цікаве...
7 років практики, як не як...
обычным языком у людей это называется "инсульт". есть ишемический есть геморагический. диагностировать после смерти аневризму не реально. да и во время жизни не каждый врач по УЗД может это диагностировать.

розриву аневризми в мозку - это где написан такой диагноз?

аневризм мозга есть! а именно такого нет. не встречал
Вы имеете в виду, что это не характерная для сельской местности причина смерти?

ZYK Сочувствую Вам от всей души! Терять родного человека очень тяжело! Но врядли МФО причастно ( при подобном диагнозе(

Простите за вопрос, пожалуйста! Сколько сейчас по времени занимает процедура похорон? По новым то правилам? И был ли участковый у Вас?

Всмымое
Неможна клясти це великий гріх,але їм цим козлам повернеться в 100раз більше за всі наші сльози за рідних наший,Ви тримайтесь це страшна втрата близької людини саме мами я вже 12 років неможу повірити що її немає.Візьміть себе в руки невиніть себе батьки наші завжди хочуть для своїх дітей кращого життя.....невиніть себе....А мама нехай з Богом спочиває....моліться за неї.....
.а на сусідів положіть великий.....і забудьтесь
вымысле 12 лет не можете поверить что умерла.....
Вы же написали что она умерла 14.10.....
Что-то вы путаетесь в показаниях...

Вы имеете в виду, что это не характерная для сельской местности причина смерти?
имею в веду что редко, очень редко встретишь заключение судмедэксперта с таким диагнозом, этот диагноз должен бить поставлен при жизни, да и с уровнем медицины в нашей стране, такой диагноз мало кто может поставить.

• Подобається
Реакції: LeTa
обычным языком у людей это называется "инсульт". есть ишемический есть геморагический. диагностировать после смерти аневризму не реально. да и во время жизни не каждый врач по УЗД может это диагностировать.
Дякую за пояснення... А томографія ж може аневризми виявити?

имею в веду что редко, очень редко встретишь заключение судмедэксперта с таким диагнозом, этот диагноз должен бить поставлен при жизни, да и с уровнем медицины в нашей стране, такой диагноз мало кто может поставить.
Я так и поняла...

Примите и мои соболезнования! Это реально утрата, а все эти чмoшнuкu и граммочки не стоют, чтоб вы сейчас себя корили. Вспоминайте свою мамулечку добрым словом, помолитесь своими словами, самое главное, чтоб это искренне было и пропустит чуток. А боль утраты... На это нужно только время, года, десятилетия. Мне кажется, что мы никогда не будем готовы к уходу своих самых близких, а именно родителей. Заходите на форум, задавайте вопросы, я думаю с вами и голосом кто то из нас сможет поговорить, если вдруг нужна будет поддержка. А на соседей забейте. Так случилось, просто пришло время, к сожалению. Живите теперь за двоих, у вас обязательно все будет Оки! П. С. А всем нам, нашим родным и близким желаю здоровья! Ведь оно даётся один раз при рождении!

Люди, яка вже різниця??? Сам факт, що людину обзивали ці довбані звонілки, матір, яка ні в чому невинна! Просто y6людku! Щоб дістатись мети, вони зачіпають дорогих нам батьків! Це - нелюди, фашисти, гестапо і т.д.!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі