ZYK
Форумчанин
- Дописи
- 100
- Реакції
- 56
- Бали
- 68
ZYK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім. Попала я в МФО як всі тут,спочатку один потім другий ,третій на пролонгації і т.д.Віддала їм вже в 10 раз більше ніж брала ,тому два місяці тому твердо вирішила не віддавати більше ні копійки!!! Але спочатку ШвидкоГроші віддали колекторам які повидзвонювали всіх і вся,і сусідів і в сільську раду і навіть людей з якими я не спілкуюся більше 15 років.Мама моя про все знала ,я пояснила їй що це звичайні шахраї ,і щоб не піднімала від них трубку і не говорила з ними ,але раз чи два все-таки підняла ((((. Колектор підер від топкредит ,почав видзвонювати до моєї мами і обзивати її останніми словами ,погрожував що забє,а мене поставить на трасу щоб гроші відробляла ,з 15000 я віддала 6300 зараз хоче 40000, відсилав на вайбер мені і мамі пopнoколлажи,список всіх сусідів і погрози страшні. Це було на протязі тижня. Я написала заяву в міліцію ,дзвонила на 1545,але моя мамочка найрідніша померла 14.10 2019 р. Від розриву аневризми в мозку ,,,як ???як?? Як?? Я маю з тим далі жити. ??? То чм0 дзвонить далі і включає російський гімн 0931044316. Після похорону зійшлися всі сусіди в селі і звинуватили мене в смерті мами ,що цю хату заберуть за борги ,бо вже були 3 суди.