Дорошкевич В.Л. Ставим на место.

• Автор теми Автор теми Yurist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4K
  • Перегляди Перегляди 245K
Я с того момента как узнала что счета арестованны ,договорилась о получении зп через кассу предприятия,на карту с того момента ничего не поступало,на работу исполнительный лист не приходил пока,так что не знаю будут ли выворачивать 20%.В административный суд подала,назначили на 29.05.
Заявления пример не скинете в личку?

Пришла в приват за справкой из банка о моем счете для отправки Дорошкевич . И приват говорит что справка платная - 100 грн.
Серьезно?)))
Может я что-то не то заказываю

Пришла в приват за справкой из банка о моем счете для отправки Дорошкевич . И приват говорит что справка платная - 100 грн.
Серьезно?)))
серьезно)) это же приват)) да, они 100 грн просют))

Увы для всех
Серьезно?)))
так((

Серьезно?)))
В ощаде тоже 100 грн , а бумажка на три строки грубо говоря

Капец, от с*ка, в мене сьогодні пенсія в ощад прийде, як подумаю то погано( щас дуже потребую, лежу з сином у лікарні, а тут за якусь перевязку та дай, щоб вона вже подавилась, приіду піду до церкви за упокой ій свічку поставлю!
Терміново пенсію перевести на Укрпошту! Дорошкевич блоканула зарплатню карткувне втратити!Приваті- два місяці без зарплати- але хоч пенсію встиг перекинути на пошту! Приносить поштарка- без проблем готівкою! Поспішайте! Щоб пенсію не заблокувала!

Терміново пенсію перевести на Укрпошту! Дорошкевич блоканула зарплатню карткувне втратити!Приваті- два місяці без зарплати- але хоч пенсію встиг перекинути на пошту! Приносить поштарка- без проблем готівкою! Поспішайте! Щоб пенсію не заблокувала!
Вже перевела, але за цей місяць не встигла((

А кто-то может скинуть ссылку на закон , где указан запрет на наложение ареста на счета по уходу за детьми?
Не могу найти такой.....

А кто-то может скинуть ссылку на закон , где указан запрет на наложение ареста на счета по уходу за детьми?
Не могу найти такой.....
Не могу найти такой.....
В статті є ссилки на закон.

это, что за счета такие?
Социальный счёт для детских выплат

В статті є ссилки на закон.
Спасибо

Социальный счёт для детских выплат

Спасибо
Стаття 73. Кошти, на які не може бути звернено стягнення

1. Стягнення не може бути звернено на такі виплати:

1) вихідну допомогу, що виплачується в разі звільнення працівника;

2) компенсацію працівнику витрат у зв’язку з переведенням, направленням на роботу до іншої місцевості чи службовим відрядженням;

3) польове забезпечення, надбавки до заробітної плати, інші кошти, що виплачуються замість добових і квартирних;

4) матеріальну допомогу особам, які втратили право на допомогу по безробіттю;

5) допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами;

6) одноразову допомогу у зв’язку з народженням дитини;

7) допомогу при усиновленні дитини;

8) допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;

9) допомогу на дітей одиноким матерям;

10) допомогу особам, зайнятим доглядом трьох і більше дітей віком до 16 років, по догляду за дитиною з інвалідністю, по тимчасовій непрацездатності у зв’язку з доглядом за хворою дитиною, а також на іншу допомогу на дітей, передбачену законом;

11) допомогу на лікування;

12) допомогу на поховання;

13) щомісячну грошову допомогу у зв’язку з обмеженням споживання продуктів харчування місцевого виробництва та особистого підсобного господарства громадян, які проживають на території, що зазнала радіоактивного забруднення;

14) дотації на обіди, придбання путівок до санаторіїв і будинків відпочинку за рахунок фонду споживання.

2. Стягнення не здійснюється також із сум:

1) неоподатковуваного розміру матеріальної допомоги;

2) грошової компенсації за видане обмундирування і натуральне постачання;

3) вихідної допомоги в разі звільнення (виходу у відставку) з військової служби, служби в поліції та Державної кримінально-виконавчої служби України, а також грошового забезпечення, що не має постійного характеру, та в інших випадках, передбачених законом;

4) одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві;

5) грошової допомоги, пов’язаної з безоплатним забезпеченням протезування (ортезування) учасника антитерористичної операції, учасника здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, які втратили функціональні можливості кінцівок, благодійної допомоги, отриманої зазначеними особами, незалежно від її розміру та джерела походження.

Серьезно?)))
В Альфа 150 грн

Почти два месяца соц карта под арестом, получилось дозвонится до колл-центра этой особи, так работник её говорит :"ну если вам не сняли арест в первый раз, то можете ещё раз прислать заявление и выписку с банка".
Я шо д*pa, каждый месяц платить по 100 грн за эти выписки, которые походу вообще не учитываються!

еще в начале года предупреждали и скоро все банки будут подключены к этой системе

еще в начале года предупреждали и скоро все банки будут подключены к этой системе

"Блискавичне" блокування ми відчули,а "блискавичне" розблокування щось не дуже відповідає дійсності☹

Свое не взяли....сумма в ип гораздо больше той что на карте была,просто сняли сколько было.
У мене аналогічно. Ощад розблокував, але певна сума, що була на рахунку під час арешту - тю-тю... пішла Колейчику.
На пенсію теж знайшла спосіб. У мене накатала постанову в Пенсійний фонд. Вже зняли 20% з пенсії.
То так виглядає : там трохи вкрали, там трохи вкрали... А ти нічого зробити не можеш... От як тепер повернути, якщо адмінсуд визнає постанову неправомірною? ...

Останнє редагування:
Назад
Угорі