Дорошкевич В.Л. Ставим на место.

• Автор теми Автор теми Yurist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4K
  • Перегляди Перегляди 245K
Подскажите есть кто то на форуме у кого просрочка полтора года? Алекс кредит не подавал на исполнительную надпись. Что то мне не спокойно. И денег на адвоката нет
У меня 1.5 года и 14 прилетел арест

Да похоже, у Дорошкевич звёздный час. Я так понял, в последние дни она многих озадачила. Возникает вопрос: как бы её коллективно на место поставить? А то она как-то уж очень нагло стартовала. И беспределит уже второй месяц

Вкладення

• Screenshot_20200417-160551.webp
    Screenshot_20200417-160551.webp
    36.2 Кб · Перегляди: 117
Я заказала кридитную историю в убки так они меня мониторили в феврале. Сумма уже небесная. Неужели они думают что ее в силах выплатить?
У меня в УБКІ 96 тыс. В личном кабинете Алекса 15000 а постанову добился адвокат в ПриватБанке то там сумма 17800

за эти 10 дней подаёться заявка шо ти будеш подавать скаргу а потом скарга.от заявки стартуют эти сроки 20дней на подачу жалобы+3 дня ...потом
ч.3 ст. 197 КАС: - Якщо справа була розглянута в порядку письмового провадження, то копія рішення суду апеляційної інстанції надсилається особам, які беруть участь у справі, протягом трьох днів з моменту підписання постанови або ухвали суду апеляційної інстанції.

ч.1 ст. 188 КАС - 1.Суд першої інстанції після одержання всіх апеляційних скарг у справі від осіб, які подали заяви про апеляційне оскарження, або через три дні після закінчення строку на подання апеляційної скарги надсилає їх разом зі справою до адміністративного суду апеляційної інстанції.

ч.1, ч.2 ст. 189 КАС - 1. Адміністративна справа реєструється в день її надходження
до адміністративного суду апеляційної інстанції та не пізніше наступного дня передається в порядку черговості судді-доповідачу. 2. Отримавши апеляційну скаргу, суддя-доповідач протягом трьох днів перевіряє її відповідність вимогам статті 187 цього Кодексу і за відсутності перешкод постановляє ухвалу про відкриття апеляційного провадження.

ст. 190 КАС - 1. Суддя-доповідач протягом десяти днів після відкриття апеляційного провадження: (перелічуються дії судді).... 2. Усі судові рішення, ухвалені суддею-доповідачем під час підготовки справи до апеляційного розгляду, викладаються у формі ухвали. Копії ухвал надсилаються особам, які беруть участь у справі. 3. Після проведення підготовчих дій суддя-доповідач доповідає про них колегії суддів, яка постановляє ухвалу про закінчення підготовки та призначення справи до апеляційного розгляду

ст.209 КАС 1. Після закінчення апеляційного провадження справа не пізніш як у семиденний строк направляється до адміністративного суду першої інстанції, який її розглянув.
Стаття 186. Порядок і строки апеляційного оскарження

1. Про апеляційне оскарження рішення суду першої інстанції
спочатку подається заява. Обґрунтування мотивів оскарження і
вимоги до суду апеляційної інстанції викладаються в апеляційній
скарзі.

2. Заява про апеляційне оскарження та апеляційна скарга
подаються до адміністративного суду апеляційної інстанції через
суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення.
Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її
подає, до суду апеляційної інстанції.

3. Заява про апеляційне оскарження постанови суду першої
інстанції подається протягом десяти днів з дня її проголошення, а
в разі складення постанови у повному обсязі відповідно до
статті 160 цього Кодексу - з дня складення в повному обсязі.
Апеляційна скарга на постанову суду першої інстанції подається
протягом двадцяти днів після подання заяви про апеляційне
оскарження.

4. Заява про апеляційне оскарження ухвали суду першої
інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали.
Якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує,
то строк подання заяви про апеляційне оскарження обчислюється з
дня отримання нею копії ухвали. Апеляційна скарга на ухвалу суду
першої інстанції подається протягом десяти днів після подання
заяви про апеляційне оскарження.

5. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього
подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у
строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

6. Заява про апеляційне оскарження чи апеляційна скарга,
подані після закінчення строків, встановлених цією статтею,
залишаються без розгляду, якщо суд апеляційної інстанції за заявою
особи, яка їх подала, не знайде підстав для поновлення строку, про
що постановляється ухвала.

Ты ж сам писал судиться можна годами.... ;) а шо они там подали или нписали эт нада ознакамливаться а сейчас время не то...вот и тянеться всё..

Сабаки отмазались типа..
что то ты не то читаешь)) это же какая то старая нормативка

У меня в УБКІ 96 тыс. В личном кабинете Алекса 15000 а постанову добился адвокат в ПриватБанке то там сумма 17800
Да без адвоката дела не будет. Нужно уже искать толкового. Я чувствую мне скоро прелетит

мне тоже сказала, что 6го подала)) но чет пока тихо
Відповідно до ст.29 ЦК України місцем проживання фізичної особи є житловий будинок, квартира, інше приміщення, придатне для проживання в ньому (гуртожиток, готель тощо), у відповідному населеному пункті, в якому фізична особа проживає постійно, переважно або тимчасово.

Доводи відповідача щодо того що місце проживання вказано у виконавчому документі судом не приймаються до уваги виходячи з положень п.10 ч.4 ст.4 Закону України "Про виконавче провадження", відповідно до яких виконавчий документ повертається стягувачу органом державної виконавчої служби, приватним виконавцем без прийняття до виконання протягом трьох робочих днів з дня його пред`явлення, якщо виконавчий документ пред`явлено не за місцем виконання або не за підвідомчістю.
Вказана норма свідчить, що при відкритті виконавчого провадження на виконавця покладено обов`язок перевірити чи такий виконавчий документ пред`явлено до виконання за належним місцем виконання. Подала сто пудов на всех подаёт

Да без адвоката дела не будет. Нужно уже искать толкового. Я чувствую мне скоро прелетит
Да толкового. Мой почему то не хочет сносить напыс в суде. Рекомендуют оплатить все. Я в ах**"

Відповідно до ст.29 ЦК України місцем проживання фізичної особи є житловий будинок, квартира, інше приміщення, придатне для проживання в ньому (гуртожиток, готель тощо), у відповідному населеному пункті, в якому фізична особа проживає постійно, переважно або тимчасово.

Доводи відповідача щодо того що місце проживання вказано у виконавчому документі судом не приймаються до уваги виходячи з положень п.10 ч.4 ст.4 Закону України "Про виконавче провадження", відповідно до яких виконавчий документ повертається стягувачу органом державної виконавчої служби, приватним виконавцем без прийняття до виконання протягом трьох робочих днів з дня його пред`явлення, якщо виконавчий документ пред`явлено не за місцем виконання або не за підвідомчістю.
Вказана норма свідчить, що при відкритті виконавчого провадження на виконавця покладено обов`язок перевірити чи такий виконавчий документ пред`явлено до виконання за належним місцем виконання. Подала сто пудов на всех подаёт
я сделаю немного по другому)))) если прокатит, потом расскажу))
Да толкового. Мой почему то не хочет сносить напыс в суде. Рекомендуют оплатить все. Я в ах**"
шлите его лесом

Кстати, ожидаемо, что в Постанове об аресте, которую я добился в банке, у меня стоит киевский адрес прописки. Хотя я живу не в Киеве. Вот как раз на этом основании производство в Киеве Дорошкевич и открывает. Вот такая вот мерзкая женщина)) Нехорошая, одним словом...
я сегодня нашла себя в реестре, тоже Дорошкевич, но не понятно от кого прилетело, думаю,что алекс!
А вы посмотрите в Реестре исполнительных производств. Там указано, кто Стягувач

Останнє редагування:
Мария, есть еще вариант. У меня сработал, только что проверил. Мне это посоветовал организатор этой темы, я с ним сейчас консультируюсь по юридическим вопросам. У вас есть карточка Монобанка? Если есть - зайдите к себе в кабинет Монобанка. Там уже должно висеть уведомление об аресте. Напишите им и попросите Постанову, на основании которой у вас арест. Я сделал им такой запрос - в течение 10 минут скинули без всяких проблем.
Круто. Но карты нет.

попробуйте сейчас зарегать карту онлайн.
может Вам тогда и покажет...
мало ли)
Не всё так просто. Данное приложение работает только в мобильном приложении, а у меня телефон полетел. Сейчас с дровами хожу. Хотя я вспомнила, что когда то там регистрировалась и карта вроде была.А с ноутбука ну никак. Всё вовремя

Не всё так просто. Данное приложение работает только в мобильном приложении, а у меня телефон полетел. Сейчас с дровами хожу. Хотя я вспомнила, что когда то там регистрировалась и карта вроде была.А с ноутбука ну никак. Всё вовремя
попробуйте позвонить на поддержку.
скажите так и так, не можете зайти в приложение.
хотели бы воспользоваться картой, но волнуйтесь, чтоб не было ареста...
как то так.

Спасибо. Попробую. А то Приват банк - мороз полный. Я так понимаю, что в данной ситуации мне нотариус может и не прислать документы?

Спасибо. Попробую. А то Приват банк - мороз полный. Я так понимаю, что в данной ситуации мне нотариус может и не прислать документы?
Нотариус - или исполнитель? Исполнитель - должен прислать, но после соответствующего запроса. И если что-то в нём будет не так - будет тянуть время. Но для обращения в суд по остановке производства - можно в принципе обойтись и без документов

Исполнитель. Я ошиблась.
Если можно и без документов - то в принципе неплохо.

она действует наглее всех исполнителей.
сразу арестовывает счета.
Это не есть хорошо...
Для тех, кто пытается с ней бороться. Проверяйте в системе все постановы. Она практикует наложение ареста на "Вашу" недвижимость в Киеве и тем самым дает себе основания для открытия производства в своем округе. За это ее надо сильно вжарить!
У кого будут такие случаи - пишите в ЛС или на почту *********************.
т.е. фактически подтасовка и подделка документов?
[/QUOTE]
Сейчас вам отправлю, У меня также указали фективный адрес
И у меня также 14 наложили арест, Я посмотрела на её форме, все аресты накладывались во время карантина

т.е. фактически подтасовка и подделка документов?
Сейчас вам отправлю, У меня также указали фективный адрес

И у меня также 14 наложили арест, Я посмотрела на её форме, все аресты накладывались во время карантина
[/QUOTE]
А вам постанову прислали?

Назад
Угорі