така сама історія і в мене в Ощаді. По зарплатній мінус виставили. Прислали купу папірців мені, на роботу. На роботі розводять руками - не можуть не виконувати розпорядження "папірців". Не отримала аванс у лютому, з/п за березень пролетіла мимо, туди ж вилетять аванс і квітнева з/п. Надія на аванс у квітні і наступні виплати не дуже велика, адже в мене кредиторів до фіга і трішки. Думаю, що всі підуть за цією схемою. Додаткових доходів поки нуль, кидати роботу і шукати десь місце, щоб з/п в конвертику - не готова. Жити без грошей - треш

)))) Хоча можна було б якось і протриматися, адже вже весна, на підножний корм варіант перейти, але знімаю квартиру, а там розрахунок день в день, удавка конкретна...
Та ж сама історія, від тої ж самої істоти Дорошкевич. Ви щось вирішили по цьому питанню.
Дякую за пораду, а то ввійшла в ступор. При моїй мінусовій платоспроможністі жоден юрист не дасть консультації. Схожа ситуація була з Приватом, тому я й перейшла в Ощад. А тепер не уявляю, що робити, заблокували вихід на 5 банків, щоб не змогла в інший перейти.