та навіть якщо до суду подадуть, то що ???? заблокують Вам карти ? будете користуватись готівкою просто ))))
У меня 29 МФО - сума тіла без процентів по усим 120000 тисяч і спустя 3 місяці ващє п****й, нехай плетуться до суду, чи до дьявола, мені байдуже...)
Взяв стратегію відавати борги знайомим, потім на черзі будуть вони, головне памятайте, ВОНИ НІЧОГО ВАМ НЕ ЗРОБЛЯТЬ. Психологічно стало легше, коли я почав вважати себе аферістом, спочатку мій друг так пошуткував з мене, але потім подумавши про це глибше, зрозумів - що так і є , я кинув шараги на бабки, а вони теперь ниють щоб я їх їм повернув, а я не хочу))))))))))))
Машину переоформив на брата, квартири не маю, є фоп, але планую закрити його, так як змінив сферу діяльності і він поки що не потрібен, на картах гроші не тримаю і вам нікому не раджу в звязку із ситуацією в країні, кошти мають бути в готівці, переведені бажанно в доллари....)
Тому, давайте так, вище ніс, хвіст пістолетом і нехай шараги думають як з вас зняти кошти)
я ще нікому не заплатив не копійки, закрив тільки є-гроші і хочу ось закрити ШВ гроші, так як вони ну дужеее лояльно до мене)
В іншому, нехай йдуть лісом ці додіки, змініть номер, якщо напрягають смс)
AFK, вони же Таліон взагалі пишуть шо я винен вже 71к аххахахаха, дурні, думають я поведусь!)
Завдяки знайомим, спілкуванні з людьми у кого були такі проблеми, форуму і просто часу - тому що це досвід, честно, так стало пофіг на них, шо то капєц)
і ВИ НЕ ПЛАЧТЕ І НЕ ХВИЛЮЙТЕСЬ! все буде добре, забийте і сфокусейтесь на собі, щоб стати успішною та заробляти так, щоб ніколи не думати про позики !)