Допоможіть, будь ласка, з порадою

• Автор теми Автор теми No doubt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 158
  • Перегляди Перегляди 6K
Вообщем либо нас за нос водят, либо разводят
Мне кажется, автор честен не до конца. То, что можно карту привязать ещё какую-то, это факт. Даже постороннего человека, на личном опыте знаю. Но только после того, как был взят и погашен как минимум один займ. И сразу, с первого раза они такую сумму не дают.

Дякую! Я буду писати у поліцію заяву про шахрайство. Хоча як це допоможе проти дзвінків?((((
Да никак не поможет, да и полиция вряд ли что будет делать, это не их компетенция
Мне кажется, автор честен не до конца. То, что можно карту привязать ещё какую-то, это факт. Даже постороннего человека, на личном опыте знаю. Но только после того, как был взят и погашен как минимум один займ. И сразу, с первого раза они такую сумму не дают.
Вот именно что привязать и получить займ на другую карту можно если уже был хотя бы один займ и он погашен

1. Скажите, если когда примерно Вы пополняли счёт на украинской сим-карте?
2. Вопрос по электронной почте - КАК просто по номеру его новый владелец сумел узнать название почтового ящика, его домен? И почему Вы хранили скан-копии ваших документов на почте?
3. Вы живёте около 4-х лет за рубежом, разве срок действия банковских карт не истёк? Не совсем понятно, какие пин-коды вводил человек, ведь на руках у него не было физических банковских карт? Как Вы входили в ЛК Привата без номера, к которому привязан кабинет?.. И как оператор мог заблокировать карты, если Вы звонили не с того номера, к которому привязаны карты?
1) Не можу то точно пригадати, але більш, ніж 1-1,5 року не поповнювався рахунок.
2) Реєстрація в Приват 24 була через номер телефону або через пошту, відновлювати пароль можна було через ці комбінації. Через власну безпечність, дурість і недалекоглядність
3) Раз або двічі на рік приїжджаю в Україну і маю депозитні рахунки. Мала на телефоні установлений Приват 24, але сама вже не заходила давно в свій кабінет, бо й сама не пам‘ятаю його. Приходили сповіщення на телефон, якби не вони, я б і нічого не дізналась. Саме тому й спохватились, на момент блокування мною карток в Україні була 12 ночі, неділя, тобто час, коли люди не будуть очікувати , якихось дій

Просто у меня все 33 МФО пока не верификацию карты не провели,ни копейки не дали. А тут... Чудеса...

Неа, нас минимум 2
Маєте повне право, лише ситуація, вже яка є, чекаю дій поліції. Все заплутано, сама розумію, лише хотіла б запитати, чого варто очікувати від тієї Укрпозики? Бо не так уже й багато інформації. Дякую, що виділили свій час

Просто у меня все 33 МФО пока не верификацию карты не провели,ни копейки не дали. А тут... Чудеса...
И в случайности я почему то не верю, что мфо пропустило карту не принадлежащую человеку который оформляет займ
Маєте повне право, лише ситуація, вже яка є, чекаю дій поліції. Все заплутано, сама розумію, лише хотіла б запитати, чого варто очікувати від тієї Укрпозики? Бо не так уже й багато інформації. Дякую, що виділили свій час
А вы верите что полиция что то сделает? каких вы действий от них ожидаете?

Значить, це так мені «щастить», краще б нічого не давали і не використовували моїх даних
И в случайности я почему то не верю, что мфо пропустило карту не принадлежащую человеку который оформляет займ

А вы верите что полиция что то сделает? каких вы действий от них ожидаете?
Думаю, що нічого, хіба офіційними запитами їх змушувати рухатись.
Значить, це так мені «щастить», краще б нічого не давали і не використовували моїх даних

Хотіла б сама дізнатись куди пішли гроші, чия карта, із задоволенням з ними поспілкувалась в суді, але розумію, що і в суд вони не часто подають

Хотіла б сама дізнатись куди пішли гроші, чия карта, із задоволенням з ними поспілкувалась в суді, але розумію, що і в суд вони не часто подають
Ну тогда только самому подавать в суд, это уж простите произвол какой то. По сути они выдали вообще не понятно кому деньги.

Ну тогда только самому подавать в суд, это уж простите произвол какой то. По сути они выдали вообще не понятно кому деньги.
Я теж таке думала, але адвокат радить, нехай доведуть для початку, що вам давали якийсь кредит і самі подають до суду, з договором, який не маю жодної юридичної сили та іншими доказами
Я теж таке думала, але адвокат радить, нехай доведуть для початку, що вам давали якийсь кредит і самі подають до суду, з договором, який не маю жодної юридичної сили та іншими доказами
* не має

Мало інформації???
Здивували!!

Имея доступ к ЛК Привата, "мошенник" ведь может взять займ именно на карту владельца, верно? Инфа о карте есть, есть её номер, срок и CVV, можно в кабинете сразу увидеть сумму верификации. А потом деньги вывести куда угодно, код подтверждения придёт ведь на номер или в приложение, все шикарно. Прааильно рассуждаю?.. Там очень много несостыковок.

* не має
То есть вашими данными воспользовались в мошеннических целях, взяли на вас кредит, а вы говорите пусть идут и сами доказывают что они выдали вам кредит

То есть вашими данными воспользовались в мошеннических целях, взяли на вас кредит, а вы говорите пусть идут и сами доказывают что они выдали вам кредит
Таке порадив мені адвокат, що якщо навіть після слідства у них виникнуть претензії і вони вимагатимуть повернення коштів, котрі я не брала, щоб офіційно посилати їх в суд нехай усі свої претензії висувають там, з доказами з якого айді реєструвався користувач в особистому кабінеті і т.д, сама ж Укрпозика мусила б також провести службове розслідування у себе, там безліч нюансів
Мало інформації???
Здивували!!
Я читала цю тему по Дінеро й Укрпозиці, вибачте просто дуже нервую з приводу такої ситуації

Таке порадив мені адвокат, що якщо навіть після слідства у них виникнуть претензії і вони вимагатимуть повернення коштів, котрі я не брала, щоб офіційно посилати їх в суд нехай усі свої претензії висувають там, з доказами з якого айді реєструвався користувач в особистому кабінеті і т.д, сама ж Укрпозика мусила б також провести службове розслідування у себе, там безліч нюансів

Я читала цю тему по Дінеро й Укрпозиці, вибачте просто дуже нервую з приводу такої ситуації
А простите как это "Официально посылать в суд"

Не первый случай за последнюю неделю , когда кто то пишет что кто то на чужую карту взяли кредит. И все разы как-то подозрительно

Не первый случай за последнюю неделю , когда кто то пишет что кто то на чужую карту взяли кредит. И все разы как-то подозрительно
И вот как то все гладко проходит. Тут порой на свою карту не можешь взять займ, а тут раз, на тебе на чужую,

vetal050,
А простите как это "Официально посылать в суд"
Всі притензії чи вимоги лише документально в письмовому порядку і через спілкування в суді, без офіційно підтверджених документів чи доказів не вартує навіть з ними спілкуватись
И вот как то все гладко проходит. Тут порой на свою карту не можешь взять займ, а тут раз, на тебе на чужую,
Бачите
Перевод денег был на вашу карту или нет?
ні

Назад
Угорі