Допоможіть, будь ласка, з порадою

• Автор теми Автор теми No doubt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 158
  • Перегляди Перегляди 6K
Этого не может быть, мфо не выдаст займ на другую карту даже пусть это карат сестры или жены, разве только сами сотрудники мфо в этом замешаны
Ну ,впринципі,там можна прив'язати іншу картку....і неважливо чия вона

Було так- вранці:sarcastic: :ahaha: покунилась, прийшла смска від кешбері що я взяла кредит. І смски з кодами. Зайшла в особистий кабінет у кешбері і побачила, що "висить" свіжий кредит. Всі вкладки - там, де анкетні дані, паспорт, карти - заблокавані, не можу нічого зрозуміти. На гар.лінії МФО сказали ідіть в поліцію. Пішла, написала все як є. І чекаю) А нічого не відбувається.
Пару днів назад зайшла в особистий кабінет - побачила, що в розділі "карти" - з'явилася ще одна карта, не моя. Очевидно на неї і пішли гроші. А сьогодні мені почали уже дзвонити з вимогами погашення. Може мені теж у кіберполіцію?
Вибачте.. що ви вранци зробили?))):ahaha::sarcastic:Не стрималась з опечатки))

Привязать то можно, но займ на нее не выдадут, у меня товарищ хотел взять займ но карту привязывал своей жены, поскольку у него нет карты, и не одно мфо ему не одобрило займ, при том что у него чистая КИ
Вони говорили, що скинули 6000 + вже порахували, якийсь процент. Сказали, зайдіть у власний кабінет, щоб все оплатити
Вообще они первый займ дают под 0.1%, А вы можете зайты в кабинет?

Привязать то можно, но займ на нее не выдадут, у меня товарищ хотел взять займ но карту привязывал своей жены, поскольку у него нет карты, и не одно мфо ему не одобрило займ, при том что у него чистая КИ

Вообще они первый займ дают под 0.1%, А вы можете зайты в кабинет?
все верно

Этого не может быть, мфо не выдаст займ на другую карту даже пусть это карат сестры или жены, разве только сами сотрудники мфо в этом замешаны
Да прям так и не выдаст. Выдаст. У кума так 4 мфо выдали:динеро, еврогроши, кф и еще какая-то.У него был когда-то займ у динеро. Номер мтс заблокировали, потом себе восстановили, зашли в кабинет, скачали документы и сделали человеку красивую кредитную историю. Кф и еще какие-то провели расследование и прислали письма с извинениями.Динеро и еврогроши даже каждый раз удивляются, когда он им сообщает что этим занимается полиция... Ну такое... Понятно, что никого не найдут(

Після першого займу на власну картку можна прикріпити іншу.я так робила!!!((((((((((((((((

Вони говорили, що скинули 6000 + вже порахували, якийсь процент. Сказали, зайдіть у власний кабінет, щоб все оплатити
Значить хтось вже брав кредит на ваші данні там і погасив.Хтось з вашого оточення

Да прям так и не выдаст. Выдаст. У кума так 4 мфо выдали:динеро, еврогроши, кф и еще какая-то.У него был когда-то займ у динеро. Номер мтс заблокировали, потом себе восстановили, зашли в кабинет, скачали документы и сделали человеку красивую кредитную историю. Кф и еще какие-то провели расследование и прислали письма с извинениями.Динеро и еврогроши даже каждый раз удивляются, когда он им сообщает что этим занимается полиция... Ну такое... Понятно, что никого не найдут(
Так человек пишет что никогда не брал в жизни замы в мфо, и как они в первый раз выдадут на чужую карту

Это если карта в руках и есть номер. привязанный к ней. Все карты проходят верификацию через номер телефона или кабинет банка(иначе как узнать сумму. списанную за верификацию)

Після першого займу на власну картку можна прикріпити іншу.я так робила!!!((((((((((((((((
Так да, если уже займ брался то можно привязать ище одну карту, но автор темы пишет что никогда не пользовалась мфо

Дякую за відповідь, я теж так думаю, бо ж інші відмовили, сказали, що є підозра на шахрайство. Я запитувала операторів, як ви погодили, я у вас нічого не брала, як ви знаєте, що то я, як ідентифікуєте клієнта, відповіли, ну, розумієте, у нас робот підтверджує заявки. Нічого в тому не розумію, як в тій компанії все відбувається

Так человек пишет что никогда не брал в жизни замы в мфо, и как они в первый раз выдадут на чужую карту и чужие доки..
Ну кум тоже брал только в динеро. И туда привязали чужую карту. Остальные шараги выдали на чужую карту и чужие доки.

Так да, если уже займ брался то можно привязать ище одну карту, но автор темы пишет что никогда не пользовалась мфо
Я думаю пропустили карту без перевірки на інше ім‘я, логічних пояснень у мене жодних
Дякую за відповідь

Obterglow, У моего знакомого не получилось взять не в одном мфо на карту жены
Я думаю пропустили карту без перевірки на інше ім‘я, логічних пояснень у мене жодних

Дякую за відповідь
Ну тогда все вопросы к сотрудникам мфо

Доброго дня, зі мною сталась дуже неприємна ситуація, тому й потребую поради людей з досвідом у таких випадках. Розповім свою історію, я уже довгий час, близько 4 років живу закордоном, давно не користуюсь українським мобільним оператором, банківськими картками, але до того часу в мене була сім-картка мобільного оператора Lifecell, до якої було прикріплено чимало ресурсів: кабінет Привату, соц. мережі, електронна пошта. Буквально 5 місяців назад, цей номер телефону оператор заблокував, тому що ним довго не користувались і не поповняли рахунок. Згідно політики life, такі номери блокуються і можуть продаватись новим користувачам. Згодом, я побачила, що активувався старий мій профіль Viber, який був закріплений і не видалений за цим номером та дивну активність зі своїми картками, де хтось намагався ввести неправильний пінкод до моїх дійсних рахунків і намагання замовити карту для Telegram від мого імені, відповідно я перетелефонувала на гарячу лінію Привату і заблокувала всі картки через те, що я бачу незаконні операції, які я не здійснюю, також телефонувала мобільному оператору і той підтвердив, що даний телефонний номер був проданий іншому користувачеві близько місяця тому, також була зламана моя електронна пошта, де було чимало сканів документів, соц. мережі та все, що мало хоча б якийсь зв‘язок із тим телефонним номером. Відповідно, людина, котра має генеральне доручення від мого імені написала заяву до поліції про витік моїх персональних даних, зокрема й паспортних, написана заява, в Приват банк щодо службового розслідування через несанкціоновані дії у моєму кабінеті. Буквально, через пару днів я приїхала в Україну, особисто ще раз навідалась до поліції та написала детальне пояснення до цієї заяви особисто, розмовляла зі слідчим. Була в Приват банку, отримала відповідь, що жодні транзакції на мої рахунки на приходили і все є заблоковане мною. Також я замовила кредитну історію та побачила три запити на он-лайн кредити від мого імені. Уточню, що я ніколи в житті не брала жодних кредитів, просто не маю в тому жодної потреби і назви таких компаній бачила вперше. Ці три фірми це: Укрпозика, Качай гроші та КФ. ЮА. Особисто телефонувала до кожної з цих мфо, де мені повідомили, що Качай гроші не видали кредит, тому що не була надана вся потрібна інформація, КФ. ЮА відповіли, що дали відмову через відсутність фото з паспортом та не верифікацію карти, а от Укрпозика видали кредит на суму 6000 грн, на мої питання, куди посилали гроші, відповіли, що не можуть надати таку інформацію, я називала свої рахунки, але карти були не ті, фото з паспортом не вимагали і його не мають, тобто детальної перевірки вони не проводили. Сказали, що дані підтягнулись по Приват банку, це дуже мене здивувало, але Приват показує виписки з рахунку, що жодних коштів я не отримувала, а інших банківських рахунків я не маю в Україні. У спілкуванні з ними я наголосила, про ситуацію з сім картою та витік даних і про заяву до поліції. Також я найняла адвоката, щоб контролювати весь процес. Підкажіть, будь ласка, чи можуть бути ще якісь запити в МФО, які б не фіксувались в УБКІ? Чи усі запити фіксуються? Бо доступу до того номеру телефону, я звісно не маю, пробувала телефонувати, він вимкнутий, відповідно на маю жодної комунікації з МФО. Через місяць ще раз давала запит на кредитну історію та все залишилось без змін, лише тих 3 запити й залишились. Велике спасибі, всім, хто відгукнеться
1. Скажите, если когда примерно Вы пополняли счёт на украинской сим-карте?
2. Вопрос по электронной почте - КАК просто по номеру его новый владелец сумел узнать название почтового ящика, его домен? И почему Вы хранили скан-копии ваших документов на почте?
3. Вы живёте около 4-х лет за рубежом, разве срок действия банковских карт не истёк? Не совсем понятно, какие пин-коды вводил человек, ведь на руках у него не было физических банковских карт? Как Вы входили в ЛК Привата без номера, к которому привязан кабинет?.. И как оператор мог заблокировать карты, если Вы звонили не с того номера, к которому привязаны карты?

Адвокат говорить, нехай подають до суду, і, до речі, Приват надав інфо, що вхід відбувався з міста Дніпро, а я на той момент за більш, ніж 1000 км від нього та ніколи не була навіть у Дніпрі

Адвокат говорить, нехай подають до суду, і, до речі, Приват надав інфо, що вхід відбувався з міста Дніпро, а я на той момент за більш, ніж 1000 км від нього та ніколи не була навіть у Дніпрі
Куда вход происходил?

Если займ был взят на вас но деньги ушли на другую карту не принадлежащую вам, то это явно замешаны сотрудники мфо
Дякую! Я буду писати у поліцію заяву про шахрайство. Хоча як це допоможе проти дзвінків?((((

Назад
Угорі