Допоможіть, будь ласка, з порадою

• Автор теми Автор теми No doubt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 158
  • Перегляди Перегляди 6K
З власної дурості та безпечності, ніколи не стикалась з якимось шахрайством і подумати б не могла про такі речі, карта жодним чином не зв‘язана з поштою, телефонний номер за‘язаний був з кабінетом в Приват 24
Ну так а паспортные данные ваши откуда?в привате их нет! очень все запутано

Мне как то не понятно! Простите уж
Мені самій дивно, чому інші мфо, хоч якусь перевірку роблять і це нормально, уточнюють особу, просять фото і т.д, а цим все одно, так ж можна взяти кредит на будь-кого з елементарною інформацією

Ні
На вашу карту которая привязана в кешбери приходил перевод ?
Ні, не було нічого! З'явилася в особистому кабінеті якась "ліва" карта. Але чія вона і хто використав мої дані - невідомо

Мені самій дивно, чому інші мфо, хоч якусь перевірку роблять і це нормально, уточнюють особу, просять фото і т.д, а цим все одно, так ж можна взяти кредит на будь-кого з елементарною інформацією
Мда нелепая ситуация какая то

У меня вопрос: как вы нашли этот форум?

Ні, не отримувала жодних грошей
Ище раз повторю, не может мфо выдать займ на карту которая не принадлежит человеку который оформляет займ
Ні
Ні, не було нічого! З'явилася в особистому кабінеті якась "ліва" карта. Але чія вона і хто використав мої дані - невідомо
Интересный рассказ

No doubt, в Вашем случае не в полицию нужно обращаться, а в киберполицию. Это уже их профиль.

Мда нелепая ситуация какая то
Я вже трохи відвикла від цих українських реалій, що такі речі відбуваються. Єдине, що хвилює, чи можуть бути ще якісь запити на кредити, котрі б не показувались в УБКІ, хотілось би знати весь масштаб проблеми

Да все мфо проводят проверку, да есть такие что не звонят при выдаче займа, но сканы документов требуют все.
Я вже трохи відвикла від цих українських реалій, що такі речі відбуваються. Єдине, що хвилює, чи можуть бути ще якісь запити на кредити, котрі б не показувались в УБКІ, хотілось би знати весь масштаб проблеми
Все запросы на кредиты и займы, должны быть в КИ

На почту приходит электронный "договор" . который вы типа подписываете с шарагой
Ну а причем здесь номер телефона? Не кажется что оч много заморочек
В убки на сколько я по себе знаю,то все проходят и видно

Доброго дня, зі мною сталась дуже неприємна ситуація, тому й потребую поради людей з досвідом у таких випадках. Розповім свою історію, я уже довгий час, близько 4 років живу закордоном, давно не користуюсь українським мобільним оператором, банківськими картками, але до того часу в мене була сім-картка мобільного оператора Lifecell, до якої було прикріплено чимало ресурсів: кабінет Привату, соц. мережі, електронна пошта. Буквально 5 місяців назад, цей номер телефону оператор заблокував, тому що ним довго не користувались і не поповняли рахунок. Згідно політики life, такі номери блокуються і можуть продаватись новим користувачам. Згодом, я побачила, що активувався старий мій профіль Viber, який був закріплений і не видалений за цим номером та дивну активність зі своїми картками, де хтось намагався ввести неправильний пінкод до моїх дійсних рахунків і намагання замовити карту для Telegram від мого імені, відповідно я перетелефонувала на гарячу лінію Привату і заблокувала всі картки через те, що я бачу незаконні операції, які я не здійснюю, також телефонувала мобільному оператору і той підтвердив, що даний телефонний номер був проданий іншому користувачеві близько місяця тому, також була зламана моя електронна пошта, де було чимало сканів документів, соц. мережі та все, що мало хоча б якийсь зв‘язок із тим телефонним номером. Відповідно, людина, котра має генеральне доручення від мого імені написала заяву до поліції про витік моїх персональних даних, зокрема й паспортних, написана заява, в Приват банк щодо службового розслідування через несанкціоновані дії у моєму кабінеті. Буквально, через пару днів я приїхала в Україну, особисто ще раз навідалась до поліції та написала детальне пояснення до цієї заяви особисто, розмовляла зі слідчим. Була в Приват банку, отримала відповідь, що жодні транзакції на мої рахунки на приходили і все є заблоковане мною. Також я замовила кредитну історію та побачила три запити на он-лайн кредити від мого імені. Уточню, що я ніколи в житті не брала жодних кредитів, просто не маю в тому жодної потреби і назви таких компаній бачила вперше. Ці три фірми це: Укрпозика, Качай гроші та КФ. ЮА. Особисто телефонувала до кожної з цих мфо, де мені повідомили, що Качай гроші не видали кредит, тому що не була надана вся потрібна інформація, КФ. ЮА відповіли, що дали відмову через відсутність фото з паспортом та не верифікацію карти, а от Укрпозика видали кредит на суму 6000 грн, на мої питання, куди посилали гроші, відповіли, що не можуть надати таку інформацію, я називала свої рахунки, але карти були не ті, фото з паспортом не вимагали і його не мають, тобто детальної перевірки вони не проводили. Сказали, що дані підтягнулись по Приват банку, це дуже мене здивувало, але Приват показує виписки з рахунку, що жодних коштів я не отримувала, а інших банківських рахунків я не маю в Україні. У спілкуванні з ними я наголосила, про ситуацію з сім картою та витік даних і про заяву до поліції. Також я найняла адвоката, щоб контролювати весь процес. Підкажіть, будь ласка, чи можуть бути ще якісь запити в МФО, які б не фіксувались в УБКІ? Чи усі запити фіксуються? Бо доступу до того номеру телефону, я звісно не маю, пробувала телефонувати, він вимкнутий, відповідно на маю жодної комунікації з МФО. Через місяць ще раз давала запит на кредитну історію та все залишилось без змін, лише тих 3 запити й залишились. Велике спасибі, всім, хто відгукнеться
Укрпозика перший раз діє тільки 3000 грн і требе фото документів(паспорт,інн)

Ну а причем здесь номер телефона? Не кажется что оч много заморочек
Тому що, на мою думку, якби цей номер телефону не попав в руки шахраїв, а по-іншому цих людей і не назвеш, не було б спроб взлому банківських рахунків, та спроб введення паролю для виведення уже наявних коштів з моїх ранунків. Я сама з нетерпіння чекаю, хоч якихось результатів зі слідства, якщо вони хоч щось зроблять

Ище раз повторю, не может мфо выдать займ на карту которая не принадлежит человеку который оформляет займ

Интересный рассказ
Було так- вранці покинилась, прийшла смска від кешбері що я взяла кредит. І смски з кодами. Зайшла в особистий кабінет у кешбері і побачила, що "висить" свіжий кредит. Всі вкладки - там, де анкетні дані, паспорт, карти - заблокавані, не можу нічого зрозуміти. На гар.лінії МФО сказали ідіть в поліцію. Пішла, написала все як є. І чекаю) А нічого не відбувається.
Пару днів назад зайшла в особистий кабінет - побачила, що в розділі "карти" - з'явилася ще одна карта, не моя. Очевидно на неї і пішли гроші. А сьогодні мені почали уже дзвонити з вимогами погашення. Може мені теж у кіберполіцію?

Було так- вранці покинилась, прийшла смска від кешбері що я взяла кредит. І смски з кодами. Зайшла в особистий кабінет у кешбері і побачила, що "висить" свіжий кредит. Всі вкладки - там, де анкетні дані, паспорт, карти - заблокавані, не можу нічого зрозуміти. На гар.лінії МФО сказали ідіть в поліцію. Пішла, написала все як є. І чекаю) А нічого не відбувається.
Пару днів назад зайшла в особистий кабінет - побачила, що в розділі "карти" - з'явилася ще одна карта, не моя. Очевидно на неї і пішли гроші. А сьогодні мені почали уже дзвонити з вимогами погашення. Може мені теж у кіберполіцію?
Если займ был взят на вас но деньги ушли на другую карту не принадлежащую вам, то это явно замешаны сотрудники мфо

Назад
Угорі