Starfin ДОПОМОЖІТЬ 4-5 день просрочки Starfin

• Автор теми Автор теми ctonk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 2K

Вкладення

• IMG_0702.webp
    IMG_0702.webp
    121.5 Кб · Перегляди: 71

Вкладення

• IMG_0702.webp
    IMG_0702.webp
    121.5 Кб · Перегляди: 69
якщо будете сприймати всерйоз весь спам від шараг то тільки нерви зіпсуєте
А те що він мені потім в вайбері підтвердив це, це просто залякування?

Вітаю!
з 7к 18к, це прям сильно, Вам інші люди пишуть, що вони можна сказати лайтові, то чого Ви паритеся, чекайте поки запропонують адекватні умови.
У Вас один Ви писали 4к, от його закрийте повністю, якщо є змога. Зараз буде КАПС!
ПРОЛОНГАЦІЇ - НІ В ЯКОМУ РАЗІ, це с....ка яма, один кредит закрити іншим, це яма !!!
Або лояльні умови від шараг, або реструктуризація, але на максимально більший термін з нормальними умовами і обов'язково під гарант.
Якщо будуть дзвінки, пояснюйте, що це: шахраї, спам, шараги, і т.д. Він дзвінків ще ніхто не помирав.
А взагалі, якщо така кількість шараг, напишіть списком, щоб по кожній отримати інфу, це дійсно толковий форум, щоб знайти правильне рішення або зрозуміти, як діяти.

Вітаю!
з 7к 18к, це прям сильно, Вам інші люди пишуть, що вони можна сказати лайтові, то чого Ви паритеся, чекайте поки запропонують адекватні умови.
У Вас один Ви писали 4к, от його закрийте повністю, якщо є змога. Зараз буде КАПС!
ПРОЛОНГАЦІЇ - НІ В ЯКОМУ РАЗІ, це с....ка яма, один кредит закрити іншим, це яма !!!
Або лояльні умови від шараг, або реструктуризація, але на максимально більший термін з нормальними умовами і обов'язково під гарант.
Якщо будуть дзвінки, пояснюйте, що це: шахраї, спам, шараги, і т.д. Він дзвінків ще ніхто не помирав.
А взагалі, якщо така кількість шараг, напишіть списком, щоб по кожній отримати інфу, це дійсно толковий форум, щоб знайти правильне рішення або зрозуміти, як діяти.
Дякую, просто розумію що тут багато людей які це пройшли, я 19 річний дурень який вліз в цю яму

Вітаю!
що з цим робити зараз, буквально тільки що написали

Це також до спаму входить?

Вкладення

• IMG_0703.webp
    IMG_0703.webp
    366.5 Кб · Перегляди: 58
  • IMG_0704.webp
    IMG_0704.webp
    318.4 Кб · Перегляди: 68
Останнє редагування:
Дякую, просто розумію що тут багато людей які це пройшли, я 19 річний дурень який вліз в цю яму

Все що пишуть в смс, вайбер, телеграм і так далі це все спам. МФО цікавлять ваші гроші і тільки вони. З такою кількістю МФО як у Вас будуть дзвонити до всих кого знайдуть і до сусідів, на роботу, до друзів, до братів, сестер і таке інше. Додому будуть слати листи. Візьміть яйця в кулачок, розкажіть як є рідним, потім закривайте на вигідних для вас умовах. Пролонгації як писали вище то гроші в нікуди. Старфін через місяць запропонують за тіло + 1000-2000 грн зверху, вони самі нікчемні. Нікому не дзвонять, пишуть купу смс що буде суд, що буде арешт майна і ще всіляку нісенітницю. Вмикайте режим сніжинки, збирайте кошти і закривайте поступово. Не треба розкидувати по 1000 грн на всі шараги бо толку з того не буде.

З приводу самого старфін вони будуть телефонувати третім особам? Рідня друзі і тд
У меня никому не звонили, только мне звонили и слали смс, потом продали КредитКапитал. Те тоже, только мне названивают

Ну лимон і кассу хочу закрити, з старфіном не знаю що робити, кинули таке фото сьогодні
Очередная пугалка. Они будут слать такие смс часто. Потом начнут предлагать разные акции. То стандартная рассылка у них

Тобто це просто залякування?
Тааак, Старфін -- найбільші додіки з усіх МФО.
Вони агресивно пишуть, але ніколи нічого не роблять. І не думайте що у вас там якась особливо-унікальна ситуація -- ні)))

Старфін всім тіло на 1-3 місяць пропонує.

По більшості інших контор можете сміливо в прострочки йти, бо якщо почнете платити відсотки і продовжите перекридитовуватись -- то це шлях виключно до х2-3 загальної суми поточної заборгованості, і вбитих років життя.

Які Ви номери зазначили в договорі, на які посилається цей дурачок?

Я вважаю, що просто потрібно взяти паузу і перестати їм відписувати, далі рішення за Вами!

Я вважаю, що просто потрібно взяти паузу і перестати їм відписувати, далі рішення за Вами!
Один свій другий номер та зовсім випадково написав ще

Один свій другий номер та зовсім випадково написав ще
Ну подзвонять, і що? У мене дружині в університет до проректора якісь дегнерати подзвонили, просто пояснила, що це шахраї, на що проректором та деканом її факультету, ці дегенерати були послані. По мені дзвонили трьом бабусям, одна з них адекватна, інші дві не рідні. Татові, сестрі, сказав, що це шахраї, якщо хочуть спілкуватися, це їх право, але про що з ними говорити, я не знаю. Тато взагалі почав з них травити прикол, дає виговоритися, уважно слухає, а потім шле на...й) один раз музику через спотіфай включив в машині і поклав телефон, щось арабське ;)
Дві інші бабусі, щось мені почали розповідати, я коротко відповів, шахраї, розбираюся, а взагалі по сімейним обставинам я з ними не спілкуюся.

Все можна пережити, ми на початках також боялися, що всіх піднімуть, але пережили, хоч найважче було пояснити мамі дружини, вона такого виховання, що важко доходило, але зараз вже норм, хоч всеодно ще вирішуємо питання.
Один раз взагалі була смішна ситуація, створили значить ці дегенерати групу у вайбер, і додали туди родичів моїх та дружини. Там був старший брат дружини, мій рідний дядько, тато, і ще пара людей.
Брат взагалі з них прикол потягнув, дядя на...й відправив, тато просто видалився з групи, після цього всі інші повиходили з групи, і ці дегенерати пропали.
Може півроку тому, написав мені якійсь клоун, типу зек, або я вирішую з ним питання, або як він висловився він звільнить мого старого (тата) з роботи. Мені це написав і татові, я подзвонив, запропонував зустріч, щоб особисто йому передати кошти і закрити питання, що Ви думаєте, цей мамкін звонітєль десь пропав.
У всіх ситуації різні, і Ви не виключення, все переживете.
Взагалі просто повідомте родичам про таку ситуацію, ну так вже сталося, але це не кінець світу, і тоді зрозумієте хто дійсно надійні та близькі Вам люди. Та сама ситуація і з друзями.
Але то вже інша історія)
Бережіть себе і жівіть жізнь!

Ну подзвонять, і що? У мене дружині в університет до проректора якісь дегнерати подзвонили, просто пояснила, що це шахраї, на що проректором та деканом її факультету, ці дегенерати були послані. По мені дзвонили трьом бабусям, одна з них адекватна, інші дві не рідні. Татові, сестрі, сказав, що це шахраї, якщо хочуть спілкуватися, це їх право, але про що з ними говорити, я не знаю. Тато взагалі почав з них травити прикол, дає виговоритися, уважно слухає, а потім шле на...й) один раз музику через спотіфай включив в машині і поклав телефон, щось арабське ;)
Дві інші бабусі, щось мені почали розповідати, я коротко відповів, шахраї, розбираюся, а взагалі по сімейним обставинам я з ними не спілкуюся.

Все можна пережити, ми на початках також боялися, що всіх піднімуть, але пережили, хоч найважче було пояснити мамі дружини, вона такого виховання, що важко доходило, але зараз вже норм, хоч всеодно ще вирішуємо питання.
Один раз взагалі була смішна ситуація, створили значить ці дегенерати групу у вайбер, і додали туди родичів моїх та дружини. Там був старший брат дружини, мій рідний дядько, тато, і ще пара людей.
Брат взагалі з них прикол потягнув, дядя на...й відправив, тато просто видалився з групи, після цього всі інші повиходили з групи, і ці дегенерати пропали.
Може півроку тому, написав мені якійсь клоун, типу зек, або я вирішую з ним питання, або як він висловився він звільнить мого старого (тата) з роботи. Мені це написав і татові, я подзвонив, запропонував зустріч, щоб особисто йому передати кошти і закрити питання, що Ви думаєте, цей мамкін звонітєль десь пропав.
Взагалі просто повідомте родичам про таку ситуацію, ну так вже сталося, але це не кінець світу, і тоді зрозумієте хто дійсно надійні та близькі Вам люди. Та сама ситуація і з друзями.
Але то вже інша історія)
Дякую, через який період ось це у вас почалось?

Але то вже інша історія)
Меня доставали ШГ, после того, как суд с ними проиграла, я поставила переадресацию звонков, на их же номер:весело: Кого надо было. предупредила, чтоб не пугались, просто так надо, если что, пусть на вайбер маякнут, или в тг, я перезвоню. А так, кошмарила этих шараг переадресацией. Не, ну а шо, не захотели договариваться, пускай курят бамбук:smoke:

Назад
Угорі