Ну подзвонять, і що? У мене дружині в університет до проректора якісь дегнерати подзвонили, просто пояснила, що це шахраї, на що проректором та деканом її факультету, ці дегенерати були послані. По мені дзвонили трьом бабусям, одна з них адекватна, інші дві не рідні. Татові, сестрі, сказав, що це шахраї, якщо хочуть спілкуватися, це їх право, але про що з ними говорити, я не знаю. Тато взагалі почав з них травити прикол, дає виговоритися, уважно слухає, а потім шле на...й) один раз музику через спотіфай включив в машині і поклав телефон, щось арабське

Дві інші бабусі, щось мені почали розповідати, я коротко відповів, шахраї, розбираюся, а взагалі по сімейним обставинам я з ними не спілкуюся.
Все можна пережити, ми на початках також боялися, що всіх піднімуть, але пережили, хоч найважче було пояснити мамі дружини, вона такого виховання, що важко доходило, але зараз вже норм, хоч всеодно ще вирішуємо питання.
Один раз взагалі була смішна ситуація, створили значить ці дегенерати групу у вайбер, і додали туди родичів моїх та дружини. Там був старший брат дружини, мій рідний дядько, тато, і ще пара людей.
Брат взагалі з них прикол потягнув, дядя на...й відправив, тато просто видалився з групи, після цього всі інші повиходили з групи, і ці дегенерати пропали.
Може півроку тому, написав мені якійсь клоун, типу зек, або я вирішую з ним питання, або як він висловився він звільнить мого старого (тата) з роботи. Мені це написав і татові, я подзвонив, запропонував зустріч, щоб особисто йому передати кошти і закрити питання, що Ви думаєте, цей мамкін звонітєль десь пропав.
У всіх ситуації різні, і Ви не виключення, все переживете.
Взагалі просто повідомте родичам про таку ситуацію, ну так вже сталося, але це не кінець світу, і тоді зрозумієте хто дійсно надійні та близькі Вам люди. Та сама ситуація і з друзями.
Але то вже інша історія)
Бережіть себе і жівіть жізнь!