Щоденник Допомога загубленій душі...

• Автор теми Автор теми AndriiShabat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 4K
AndriiShabat, Вам треба змиритися з тим що будуть дзвонити Вашому оточенню. Але "кормити" МФО мабуть достатньо.

Мобилизированные могут закрыть за тело кредиты. Не рассматриваете этот вариант?
Не думав що попав на фору (не допоможем а засудим)
Я в жидівських дільожках явно не буду брати участі
Не сприймайте все "близько до серця", це форум - скільки людей, стільки думок.
Всі різні і всі мають право бути озвучені.
Якщо це не мати))
Я і не говорю щоб всі мовчали, це право кожного говорити, але хто як ним користається це вже індивідуально...

Ти мабуть забув

Радий був розсмішити
почитай договір - а саме загальну вартість кредиту
порахуй, скільки сплатив
якщо більше ніж загальна вартість - то боргу нема .

далі варіанти - або запропонують за тіло, або продадуть і покупець буде мурижити або в суд піде.
найтупіший зараз варіант - платити

AndriiShabat, Вам треба змиритися з тим що будуть дзвонити Вашому оточенню. Але "кормити" МФО мабуть достатньо.
Парадокс трошки якийсь
Хочеш закрити-чекай поки нарахують безмежні проценти і запропонують норм умови, або за тіло або щомісяця по пару соток.
Логічне питання постає чому не можна обійти весь цей круг да?

Не думав що попав на фору (не допоможем а засудим)
Я в жидівських дільожках явно не буду брати участі

Я і не говорю щоб всі мовчали, це право кожного говорити, але хто як ним користається це вже індивідуально...
Это вы кредитов набрались будучи заграницей имея зарплату 2500 евро? А в какой вы стране находитесь?)

почитай договір - а саме загальну вартість кредиту
порахуй, скільки сплатив
якщо більше ніж загальна вартість - то боргу нема .

далі варіанти - або запропонують за тіло, або продадуть і покупець буде мурижити або в суд піде.
найтупіший зараз варіант - платити
В ситуації з е гроші брав 30к вже віддав більше 40к.
Слати їх?

Это вы кредитов набрались будучи заграницей и меня зарплату 2500 евро? А в какой вы стране находитесь?)
Набрав ще як був у Польщі були проблеми зі здоров'ям.
Зараз знаходжусь в Німеччині.

Парадокс трошки якийсь
Хочеш закрити-чекай поки нарахують безмежні проценти і запропонують норм умови, або за тіло або щомісяця по пару соток.
Оце такий парадокс.
Мені з 3 тис. нарахували 150 тис.
Але я тіло кредиту переплатив в три рази більше. Вони дзвонили десь неділю і зникли.

Оце такий парадокс.
Мені з 3 тис. нарахували 150 тис.
Але я тіло кредиту переплатив в три рази більше. Вони дзвонили десь неділю і зникли.
Зникли до пори до часу.
Кредит зник з УБК?
я ж написав - почитати в договорі загальну вартість кредиту
може там загальна вартість 200 тис
51

Бачиш, ситуації різні.
Тобі всерімно, мені ні.
Ну тоді це тільки вам потрібно зв'язуватись і задовбувать їхніх операторів, що ви згодні сплатити тільки тіло+процент і на цьому все.
В цій ситуації в якій зараз ви - юристи вам не допоможуть.
Якщо вам пощастить домовитись, кажіть щоб присилали гарантійний лист і тільки тоді сплачуйте.

Ну тоді це тільки вам потрібно зв'язуватись і задовбувать їхніх операторів, що ви згодні сплатити тільки тіло+процент і на цьому все.
В цій ситуації в якій зараз ви - юристи вам не допоможуть.
Якщо вам пощастить домовитись, кажіть щоб присилали гарантійний лист і тільки тоді сплачуйте.
Мдаааа як же я люблю це бентежне життя...

Мдаааа як же я люблю це бентежне життя...
Странно конечно, находится заграницей, где до вас не доберется тцк. И вместо того, чтобы наслаждаться жизнью, слать все эти мфо нахрен, вы страдаете какой-то хренью. Это мое мнение. А вы поступайте как хотите. Можете ещё пол ляма спустить в никуда))

Якщо б це стосувалось тільки мене....
На мій не спокій мені всерімно.
Я не людина яка думає тільки про себе... Не хочу нікого з рідних втягувати у вирішення моїх проблем.

Странно конечно, находится заграницей, где до вас не доберется тцк. И вместо того, чтобы наслаждаться жизнью, слать все эти мфо нахрен, вы страдаете какой-то хренью. Это мое мнение. А вы поступайте как хотите. Можете ещё пол ляма спустить в никуда))

AndriiShabat, Ви можете виперидити час поки це не зробили МФО в грубій формі і сказати Вашим рідним, що у Вас проблеми з кредитними установами в Україні. Що можуть дзвонити. Це питання Ви вже вирішуєте. Спробуйте, в цьому нічого страшного не має. Всі ми люди, всі помиляються. Хтось зрозуміє, а хтось ні.

Якщо б це стосувалось тільки мене....
На мій не спокій мені всерімно.
Я не людина яка думає тільки про себе... Не хочу нікого з рідних втягувати у вирішення моїх проблем.
Это только ваше дело и ваших родных оно не касается))
Но я ж говорю, можете ещё пол ляма заплатить за спокойствие ваших родных.
А можно уйти в просрочки, перетерпеть все эти звонки. На заметку, от звонков спасает антиспам, и потом если будет желание платить тело, то заплатить.

AndriiShabat, Ви можете виперидити час поки це не зробили МФО в грубій формі і сказати Вашим рідним, що у Вас проблеми з кредитними установами в Україні. Що можуть дзвонити. Це питання Ви вже вирішуєте. Спробуйте, в цьому нічого страшного не має. Всі ми люди, всі помиляються. Хтось зрозуміє, а хтось ні.
Дякую, напевно так і буду робити.
Это только ваше дело и ваших родных оно не касается))
Но я ж говорю, можете ещё пол ляма заплатить за спокойствие ваших родных.
А можно уйти в просрочки, перетерпеть все эти звонки. На заметку, от звонков спасает антиспам, и потом если будет желание платить тело, то заплатить.
Якось трішки по тупому звісно, зайти в прострочену щоб заплатити тіло чи проценти 😅

Назад
Угорі