Щоденник Допомога загубленій душі...

• Автор теми Автор теми AndriiShabat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 4K
Якось трішки по тупому звісно, зайти в прострочену щоб заплатити тіло чи проценти 😅
Як показує практика, то це працює.
МФО не вигідно отримувати те що вони вам позичили. Вони спочатку позадовбують і потім побачать що ніякого толку - запропонують повернути тіло або тіло+відсоток.
Або як написав я вище, позадовбуйте Ви їх, що готові повернути тільки тіло або тіло+відсоток. Майже у всіх МФО є засоби зв'язку у Viber/Telegram, бо в Україну з Німеччини не позвоните.

МФО не вигідно отримувати те що вони вам позичили. Вони спочатку позадовбують і потім побачать що ніякого толку - запропонують повернути тіло або тіло+відсоток.
Або як написав я вище, позадовбуйте Ви їх. Майже у всіх МФО є засоби зв'язку у Viber/Telegram, бо в Україну з Німеччини не позвоните.

Або як написав я вище, позадовбуйте Ви їх, що готові повернути тільки тіло або тіло+відсоток. Майже у всіх МФО є засоби зв'язку у Viber/Telegram, бо в Україну з Німеччини не позвоните.
Ну я думаю якщо адвокатську підтримку в цій ситуації без сенсу шукати то що я з ними можу договоритись😂
Ну ок. И что вашему не тупо?) Поведайте нам рецепт не тупости))
Не тупо це коли обі сторони на законних причинах приходять до рішення яке задовільняє обі сторони

1717856074418.webp

Живете за кордоном, зп 100к, автор, чого ви так переймаєтеся? Відкладайте потрохи гроші, та й за півроку закриєте ті всі мфо на дуже лояльних умовах.

Все впирається в дзвінки рідним і тд.
А ваши родные маленькие дети и не знают, что делать со звонками от посторонних людей. Реально какой-то детский сад, заплачу пол ляма, лишь бы родные спали спокойно.

Назад
Угорі