Домовилася про реструктуризацію на 4 день прострочки.

• Автор теми Автор теми Олька 88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 148
  • Перегляди Перегляди 8K
Я зараз звязалася з адвокатом із нашого сайту.З Оленою Сергіївною і вже вчора підписала договір.Вказала її всі кредити і вона має мені допомогти.Просто алекс кредит їй не вписала тому рішила сама спробувати закрити.Буду надіятися що вона мені допоможе.Буду держати вас в курсі.
facepalm.gif

Я зараз звязалася з адвокатом із нашого сайту.З Оленою Сергіївною і вже вчора підписала договір.Вказала її всі кредити і вона має мені допомогти.Просто алекс кредит їй не вписала тому рішила сама спробувати закрити.Буду надіятися що вона мені допоможе.Буду держати вас в курсі.
А так это она Вас послала промоушен делать...))

Перший раз написала що в тяжкій фінансовій ситуації,не повелися.А потім написала слово,будь ласка війдіть в мою ситуацію і підіть мені на уступки. І сьогодні написали що мій кредит заморожують на 3 місяці і розбивають на частини.
А ви впевнені,що зможете платити день у день за графіком реструктуризації?Бо якщо хоч на один день пропустите погашення,то вони можуть нарахувати знову космічні суми,і всі ваші минулі платежі згорять.Нащо ви взагалі з ними розмовляли і тим більше погодились на реструктуризацію?

А ви впевнені,що зможете платити день у день за графіком реструктуризації?Бо якщо хоч на один день пропустите погашення,то вони можуть нарахувати знову космічні суми,і всі ваші минулі платежі згорять.Нащо ви взагалі з ними розмовляли і тим більше погодились на реструктуризацію?
Это не она согласилась на реструктуризацию, а они согласились... Это ведь она им её предложила сама...

Тільки що зайшла в кабінет.Розбили по 1600 на 3 місяці до 6 числа перший внесок.Думаю я в змозі буду заплатити.Інші по совєту адвоката я не пролангую нічого і вона сама про все домовляється.

Это не она согласилась на реструктуризацию, а они согласились... Это ведь она им её предложила сама...
О господи,там взагалі все запущено.?Що ж тс не подумавши,таке вчудила?!

Тільки що зайшла в кабінет.Розбили по 1600 на 3 місяці до 6 числа перший внесок.Думаю я в змозі буду заплатити.Інші по совєту адвоката я не пролангую нічого і вона сама про все домовляється.
Ключове слово...в цьому замкнутому колі
facepalm.gif

Теперь она будет за Вас с ними договариваться о реструктуризации...
Ключове слово...в цьому замкнутому колі
facepalm.gif
Вот именно, отсюда и все проблемы...))

Нафіга ви взагалі звернулися до адвоката?Вона нічого робить не буде,а тільки витягне з вас гроші.Просто ігнорьте всі МФО і з часом вони самі запропонують за тіло або тіло+процент до просрочки закрити.Не чудіть заради бога і будьте такою заляканою.Думайте холодною головою.

В чем именно она вам поможет если конечно это не секрет?

В чем именно она вам поможет если конечно это не секрет?
Вона мені зателефонувала і сказала що всі дзвінки я переадрисую на неї. І будемо поступово займатися лише 2 кредитами,а потім наступними 2 і так далі...

Вона мені зателефонувала і сказала що всі дзвінки я переадрисую на неї. І будемо поступово займатися лише 2 кредитами,а потім наступними 2 і так далі...
Так это она к Вам обратилась, а не Вы к ней...))

Які дзвінки???Як саме і чим займатися???
З часом Ви самі зможете закрити за тіло,або тіло+% до протермінування!!!
Включайте голову,читайте форум і починайте трохи думати головою!!!

Назад
Угорі