Долги за коммуналку

• Автор теми Автор теми Giuliua
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 3K
Да потому, что легче кого то обвинять, а ведь по факту от самой ТС не было толком никаких действий кроме как их наказать!
Просто за якихось 200 300 грн,щомісячно,тепер сума врази більша і куча проблем.Не хоче наш люд жити спокійно.

Giuliua, не спешите обращаться в суд. Коммунальные службы - не коллектора. С ними можно договориться).
Так и проиграет! С чем именно она туда пойдёт? Там доказательства нужны, а их нет.... Переговоры она письменно не вела, поэтому ссори, но это полный провал в суде.

Да ніхто нікому нічого не повинен робити,попереджати.Ви доросла людина,і прекрасно розумієте,що щомісячно потрібно подавати показники і оплачувати комунальні.Якщо ви просто "забили"на це,так це ваші проблеми,а не їх.Чому нікому з сусідів не залишили ключ,і не попросили подавати показники?
Ключ був у тітки, рядом будинок, але вона раптово померла. Ключ забрала сестра двоюрідна і поїхала теж кудись в інше місто. І все.
Так, "забила, згодна з вами.

Ключ був у тітки, рядом будинок, але вона раптово померла. Ключ забрала сестра двоюрідна і поїхала теж кудись в інше місто. І все.
От тепер трошки зберіться з думками,і їдьте вирішуйте питання.Скрізь є люди,і все можна владнати.Але тактику змініть,бо не вам треба наказувати.Все ж таки вина ваша,ось і шукайте компроміс.

Их ваши проблемы не интересуют, их интересует оплата. Почему вы к ним письменно не обратились? Заявление нужно было заверить и всё такое... Поймите, сейчас вы сами виноваты

Не нервничайте вы так. Пока вас небыло тот человек мог уволиться. Пишите заявления,слова к делу не пришьешь. Поверьте- поможет,перерасчет сделают, но побегать придётся. Я работаю в этой структуре, знаю о чём говорю.
Да и ещё, если заявления попросят оставить- сделайте ксерокопии и зарегистрируйте в канцелярии, какой никакой документ будет.

Да и ещё, если заявления попросят оставить- сделайте ксерокопии и зарегистрируйте в канцелярии, какой никакой документ будет.
Внесу поправку, два заявления. Одно им, а второе ей, где будет стоять номер входящего и печать, и это уже есть документ.

Добре, дякую всім! Завтра ж закриваю борг і буду домовлятися про цю заглушку, нехай витягають.

Ви краще скажіть, хто зараз заробляє. Чи ви в іншому світі живете?
Вы знаете, у меня три работы и муж пашет на стройке, как вол. Прошлый месяц мы заработали 45 кус, из которых 30 отдали на лечение принцесске. Было бы желание...

Giuliua,
Дивно що вони ще нічого не предприйняли за 2роки , вам треба їхати і вирішувати і чим швидше тим краще , оплачувати всі борги і забути про цю проблему .

Вы знаете, у меня три работы и муж пашет на стройке, как вол. Прошлый месяц мы заработали 45 кус, из которых 30 отдали на лечение принцесске. Было бы желание...
Солнце ты ясное, люблю тебя.

В этом ...и сейчас пашу на трёх работах?....и не кисну что я за свой счёт сижу.
Я теж працюю на двох, чергування в інфекційному і ще вдень в маніпуляційному кабінеті. Я ж не винна, що такі в нас зарплати. І дитинка ще вимагає коштів і часу.
Але ж річ у відношенні, місто маленьке, вони все прекрасно знають і розуміють, можна було б подзвонити, сказати. Я б закрила той борг, просто не думала, що таке зроблять.

Назад
Угорі