ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104750
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отож.І так довго чекали,якщо чесно.З листопада 2019.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Отож.І так довго чекали,якщо чесно.З листопада 2019.
Може були прецеденти і як вирішили. Буду до суду подавати.А форум чем поможет?
За те що ви не платили??Може були прецеденти і як вирішили. Буду до суду подавати.
Никак не накажите. У матери есть две квартиры в разных городах и одну из них не оплачивали полностью. Долг за отопление был 9900 и карты её блоканули. Пришлось быстренько закрывать.Немного не в тему, но... в безкоштовну юридичну допомогу не могу дозвониться. Суть проблемы вот в чем. У меня от мамы в небольшом городе осталась квартира. Я живу за 500 км. В последний раз была там в 2019 году. За время карантина накопился долг по отоплению около 10 тыс. гривен. Сейчас мне звонит соседка и говорит, что мне в канализацию будут ставить заглушку, это они сейчас такое проводят со всеми должниками. То есть, там есть такие, что и по 200 тыс. долг, неважно, всем подряд. Разблокировка платная. У меня маленький ребенок, я не работаю сейчас, т.е. если я приеду в отпуск в мае, писять нам придется в ведро и ...что? Никаких писем и звонков, вообще ничего. Как это понимать вообще? Сейчас же карантин, ну предложите реструктуризацию или как-то договоримся. Позвонила в УЖКХ, сказали да, мы вас отключаем, на диалог не идут, требуют сиюминутную оплату. Вообще оборзели, по-моему. Я не собираюсь сейчас судорожно искать им деньги. Кто сталкивался, подскажите, куда обращаться, хочу их наказать.
Не нервничайте вы так. Пока вас небыло тот человек мог уволиться. Пишите заявления,слова к делу не пришьешь. Поверьте- поможет,перерасчет сделают, но побегать придётся. Я работаю в этой структуре, знаю о чём говорю.Да я до них двісті разів підходила ще з "пузом", казала, що їду і надовго, бо скоро народжувати і коли приїду, не знаю. Ніхто ніяких заяв не пропонував. Типу, ми зафіксували показання і все. А потім почали нараховувати. Я двонила, вони казали, що як повернетесь-розберемося, нічого страшного. Розібралися.
Та нащо все це?Невже не дешевше поїхати і все подати і вам перерахують і підключать.Вас не відрізали а напевно просто опломбували.Може були прецеденти і як вирішили. Буду до суду подавати.
Заглушку якусь в каналізаційну трубу поставили.Та нащо все це?Невже не дешевше поїхати і все подати і вам перерахують і підключать.Вас не відрізали а напевно просто опломбували.
Они не обязаны вам звонить! Есть начисления, то значит должна быть оплата. Нет оплаты, причём не один месяц, то они действуют по другому. А вы если не согласны с начислениями, то можете для начала вести письменно диалог, ведь слова к делу не прицепишь. И это всегда так делается, а потом уж на основании всех бумажек решать, что делать. Мой вам совет, сбавьте обороты, с такими претензиями вам не пойдут на уступки. Переговоры вести умно нужно и без эмоций!Ясно, що заплачу, але ж можна було б хоч би зателефонувати.
Маленька дитина, зараз не зможу сама поїхать, планували на травень, коли відпустка в чоловіка і зарплату дочекатись. От знаєте, так завжди, як важко, то з усіх боків тиснуть.
?%Они не обязаны вам звонить! Есть начисления, то значит должна быть оплата. Нет оплаты, причём не один месяц, то они действуют по другому. А вы если не согласны с начислениями, то можете для начала вести письменно диалог, ведь слова к делу не прицепишь. И это всегда так делается, а потом уж на основании всех бумажек решать, что делать. Мой вам совет, сбавьте обороты, с такими претензиями вам не пойдут на уступки. Переговоры вести умно нужно и без эмоций!
Ні, за методи боротьби з боржниками.За те що ви не платили??
Ну вам же заглушки у вашу відсутність не ставили. Могли і попередити, всі ж знайомі.У меня были подобные задолженности. Сходил в контору, пообещал что буду оплачивать каждый месяц. Нормальные люди, поняли и простили. Погасил без переплат, ровно счётчику)...
Вибачте,ви не платили,а в цих структурах працюють люди,яким не виплачують зар.плати,тим більш з ними можливо домовитись.Ні, за методи боротьби з боржниками.
Мне свет отключили))...Ну вам же заглушки у вашу відсутність не ставили.
То есть вы не платите, у вас нет никаких письменных переговоров с ними и вы ещё в суд на них собрались подавать? Не смешите народ! Вот без обид, ок?Ні, за методи боротьби з боржниками.
Ну вам же заглушки у вашу відсутність не ставили. Могли і попередити, всі ж знайомі.
Да ніхто нікому нічого не повинен робити,попереджати.Ви доросла людина,і прекрасно розумієте,що щомісячно потрібно подавати показники і оплачувати комунальні.Якщо ви просто "забили"на це,так це ваші проблеми,а не їх.Чому нікому з сусідів не залишили ключ,і не попросили подавати показники?Ні, за методи боротьби з боржниками.
Ну вам же заглушки у вашу відсутність не ставили. Могли і попередити, всі ж знайомі.
Моєму чоловіку теж не виплачують. Вже рік за власний рахунок.Вибачте,ви не платили,а в цих структурах працюють люди,яким не виплачують зар.плати,тим більш з ними можливо домовитись.
Да потому, что легче кого то обвинять, а ведь по факту от самой ТС не было толком никаких действий кроме как их наказать!Да ніхто нікому нічого не повинен робити,попереджати.Ви доросла людина,і прекрасно розумієте,що щомісячно потрібно подавати показники і оплачувати комунальні.Якщо ви просто "забили"на це,так це ваші проблеми,а не їх.Чому нікому з сусідів не залишили ключ,і не попросили подавати показники?