Долговая яма и как из нее выбраться

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 252
  • Перегляди Перегляди 8K
А якщо, а якщо, таких можна сотні написати. Думаю б там написано було про цю ситуацію. Решту пунктів не відміняє.

Звісно, це як пасок безпеки в машині. Ти не знаєш чи знадобиться і коли, але краще завжди пристібатися. От декрет по моєму супер очевидна річ, коли в лікарні повідомили про вагітність чи тести показали.

Так, набагато краще впливатимуть ніж МФО. Суттєва підтримка, для якої окрім пари місяців роботи не потрібно жодних дій.
Вы это серьезно? Сейчас выплаты 860 гривен в месяц.. Разгонитесь на них?

А якщо, а якщо, таких можна сотні написати. Думаю б там написано було про цю ситуацію. Решту пунктів не відміняє.

Звісно, це як пасок безпеки в машині. Ти не знаєш чи знадобиться і коли, але краще завжди пристібатися. От декрет по моєму супер очевидна річ, коли в лікарні повідомили про вагітність чи тести показали.

Так, набагато краще впливатимуть ніж МФО. Суттєва підтримка, для якої окрім пари місяців роботи не потрібно жодних дій.
Добре тести ,окей)а знаєте,що буває таке ,що жінки дізнаються про вагітність на 4-5 місяці)Ми люди ,а не роботи!ніхто в цьому житті не знає і не може знати ,що трапиться!І ніхто не може застерегти себе від всього на 100 %!Бо коли ти думаєш чи плануєш щось на 100 %,то виходить з точністю все навпаки!

Можна і не дочекатись?якщо опиратись на факт що діти це множення злиднів.Я чогось думала що діти це сама більша радість.?А нє,тут щоб родити дитину вся родина повинна 24/7 работать,і Боже збав щоб були вихідні.???
Як каже моєі сестри бабуся 84 роки,то ви дівчатка життя справжнього не бачили....І не переживали що 3 чи 5 дітей в сім'і...І ділили одні валянки на всіх...І одну хустку на всіх..і скільки радості було вдома...А зараз папа на роботі-ооооовін герой на хлібчик заробив..мама дитинку одну родила -героіня з дитиною...Всі на ту дитинку працюють 24 години на добу без вихідних ..замість того щоб разом відпочити сімейно,хоча б пару годинок,всі вкалують.....

Добре тести ,окей)а знаєте,що буває таке ,що жінки дізнаються про вагітність на 4-5 місяці)Ми люди ,а не роботи!ніхто в цьому житті не знає і не може знати ,що трапиться!І ніхто не може застерегти себе від всього на 100 %!Бо коли ти думаєш чи плануєш щось на 100 %,то виходить з точністю все навпаки!
Ага...в мене знайома теж думала,що дітей не може мати...пів Украіни лікарів обьіздила...а тут хлоп...нежданчик прилетів на 6 неділі....і всі плати перевернулися ...і вже нєжданчику 7 років ...Радості.....

Ага...в мене знайома теж думала,що дітей не може мати...пів Украіни лікарів обьіздила...а тут хлоп...нежданчик прилетів на 6 неділі....і всі плати перевернулися ...і вже нєжданчику 7 років ...Радості.....
Ну вот ,всякі випадки бувають!Ну мужчина думає захотів дітей запланував коли ,Хоп і готово)

Вы это серьезно? Сейчас выплаты 860 гривен в месяц.. Разгонитесь на них?
Краще ніж нічого. Хоча думав що роботодавець середню зарплату зберігає.
Блін завтра піду куплю і буду все в блокнот планувати....
Чудове рішення!)

А чого так одразу...не хочу да и не буду???:vedma::drinks::friends:
по убеждениям)
Тому до народження дитини і потрібно готуватися завчасно, а не бігти в МФО. Там безліч непередбачуваних витрат які вистрілюватимуть роками.
Якщо про ту ситуацію мова, навіть як зальот, треба було одразу приймати міри. І паски затягнути і матір на роботу, з якої потім можна піти в декрет і батько-одразу на другу роботу, щоб мати подушку безпеки. Відповіді так і не було за друзів/родичів і банки, може проблема значно раніше з'явилася і тому основні варіанти пропущено? Як результат лапки вгору і на страту в МФО. Збс.
Вважаю що народження дитини це велика відповідальність і якщо батьки вже на самому початку не взмозі впоратися то біда.
С этим соглашусь.
Так множиться біднота. І не треба знову хаяти за факти, мати життя толком не мала, бо нас з сестрою тягнула зі всіх сил, невдячна це справа.
Слишком грубо... Не одобряю.
И зачем так категорично...
Ну вот так. Вот именно так...
а вы думаете эти выплаты три года будут существенно играть роль в благосостоянии?
Если память не балуется, то там выплаты, относительно цен на детские товары, совсем смешные.
Звісно, це як пасок безпеки в машині. Ти не знаєш чи знадобиться і коли, але краще завжди пристібатися.
Не соглашусь. Я из-за ремня безопасности чуть не погиб. Именно был пристегнут.

Лично я набрался из-за того, что нечем было платить за сьемную в апреле прошлого года. Уже сейчас осознаешь, что это было ошибкой и просто стоило переступить через себя и попросить у окружения. Опыт извлечен и сейчас полностью самостоятелен.

Назад
Угорі