Долговая яма и как из нее выбраться

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 252
  • Перегляди Перегляди 8K
А,я перші не на дурню.А,далі дурня ,пролонгації полетіли.
Нуууу, як є бажання, можемо розібрати період до пролонгації. Не наполягаю, але підозрюю що всерівно початкові установки збиті.

Zloj rock, а мне наше чудное гос- во выплатило мои законные декретные, когда ребенку было 4 месяца ( хотя обычно выплачивают на 7 месяце беременности), а подготовиться к родам нужно было, я расчитывала на эти деньги ( мои), но не получила вовремя, хотя обрывала телефоны фонда соц.страхования, писала письма и жалобы- так я попала в руки мфо, и все бы ничего, если б мне вовремя выплатили и я вовремя оплатила эти кредиты, но увы... мне задержали деньги ( так как чиновник проворовался- об этом все новости гудели в 2019 году), результат - после того, как я получила дородовые - все 50 тысяч отдала мфо, осталось пару штук в 1тысячу долларов, потом карантин- у мужа проблемы с работой, и мы перекредитовали, лонгировали долго... и уже в просрочках 9 месяцев, платить нет возможности, сил и желания, отказывали себе во всем- все платили на пролонгации и перекредитование... так что не нужно всем ставить " клеймо" о том, что люди развлекаются и берут на хотелки, а не по нужде, у всех разные ситуации

Zloj rock, а мне наше чудное гос- во выплатило мои законные декретные, когда ребенку было 4 месяца ( хотя обычно выплачивают на 7 месяце беременности), а подготовиться к родам нужно было, я расчитывала на эти деньги ( мои), но не получила вовремя, хотя обрывала телефоны фонда соц.страхования, писала письма и жалобы- так я попала в руки мфо, и все бы ничего, если б мне вовремя выплатили и я вовремя оплатила эти кредиты, но увы... мне задержали деньги ( так как чиновник проворовался- об этом все новости гудели в 2019 году), результат - после того, как я получила дородовые - все 50 тысяч отдала мфо, осталось пару штук в 1тысячу долларов, потом карантин- у мужа проблемы с работой, и мы перекредитовали, лонгировали долго... и уже в просрочках 9 месяцев, платить нет возможности, сил и желания, отказывали себе во всем- все платили на пролонгации и перекредитование... так что не нужно всем ставить " клеймо" о том, что люди развлекаются и берут на хотелки, а не по нужде, у всех разные ситуации
Тобто ви не мали мінімального запасу коштів і вирішили народжувати дитину розраховуючи на зарплату чоловіка і виплату держави?
Автоматично паски не затягнулися і побігли набирати борги? Не до родичів, друзів, не в нормальний банк під адекватний відсоток (може там вже не дають через зіпсовану КІ?), а в самі лояльні і людинолюбні МФО? Серйозно?
Переконаний що можливо було обійтися без МФО, і готуватися слідувало завчасно.

Тобто ви не мали мінімального запасу коштів і вирішили народжувати дитину розраховуючи на зарплату чоловіка і виплату держави?
Автоматично паски не затягнулися і побігли набирати борги? Не до родичів, друзів, не в нормальний банк під адекватний відсоток (може там вже не дають через зіпсовану КІ?), а в самі лояльні і людинолюбні МФО? Серйозно?
Ну я думаю як мінімум не Вам і нікому з нас не судити людину ,на щоб вона не брала ці кошти,і на що вона розраховувала !Ситуаціі бувають різні!і нехай Вас це ніколи не зачепить!Так скажім не у всіх є родичі чи друзі які готові зичити ту чи іншу суму!
Якшо Ви брали займи на дурниці то не значит ,що більшість так робить!

Мля.. Вашего мнения об кредитах перед этим не спросили.. Бред.Каждый влез по той или иной причине.И вы не вправе осуждать или порицать.

Ви зараз серьйозно про це говорите...??????є таке поняття в житті як непербачувані обставини.Я теж йшла народжувати і мала запас грошей.Але дитина вирішила ,що вона народиться шляхом кесаревого розтину.Що автоматично збільшило наші витрати на перебування у лікарні,ліки,післяопераційне відновлення.Влетіло в копієчку 10тиденне перебування у лікарні.Мало сімей мають вдома бюджет достатній я б так сказала....І інколи життя вносить своі ньюанси....відповідно до який доводиться вносити корективи у витрати і інколи в життя взагалі....А у вас теж все по плану?весілля в грудні...діти в серпні....Як ви плануєте своє життя????ще коли 2 людей дорослих живуть без дітей,то можна розпланувати приблизно що куди і як..А от коли дитинка з'являється....прокидаєшся зранку..всі радіюсь ..посміхаються...А у 8 вечера забирає швидка з діагнозом запалення легень...І дають список на 12 днів на 10 к....і при виписці ще на 2....А в голові одне питання завтра комуналку платить..за те платить і тд....тому тут все індивідуально..

Мля.. Вашего мнения об кредитах перед этим не спросили.. Бред.Каждый влез по той или иной причине.И вы не вправе осуждать или порицать.
Я коментую факти, без жодного засудження.
А мету переслідую єдину, щоб люди дивилися далі носа і жили заможно.

Оффтоп
Надеюсь шо хоть не в Беларусии ))) Не вяжется шо ты можешь быть причетен к свержению бацьки :sarcastic:
Я ж вне пАлитики)
И какие свержения? Я за диалог)
В области.
Сбежал я из огромного мегаполиса. Уже старею. Хочется природы, тишины, спокойствия и приятных людей рядом. А, и соседей, с которыми можно вечером приятно побеседовать под купеческий чаёк)

Я ж вне пАлитики)
И какие свержения? Я за диалог)
В области.
Сбежал я из огромного мегаполиса. Уже старею. Хочется природы, тишины, спокойствия и приятных людей рядом. А, и соседей, с которыми можно вечером приятно побеседовать под купеческий чаёк)
Соседей или соседки?

Назад
Угорі