Добрались до моїх сусідів....

• Автор теми Автор теми Снігурка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
Снігурка, ще залежить від сусідів,якщо нормальні,то пошлють їх ?
Post automatically merged:

Мальвина, як кому...

Снігурка, д....тих сусідів треба на місце ставити відразу ❗

Мені кешбері на роботу дзвонили,доки відповідала на дзвінки секретар,а коли з ними директор поговорив один раз,то після того дзвінки припинились.
З мамою один раз поговорили і їм не сподобалось.
Дзвонили до сестри і чоловіка,а потім в вайбер написав якийсь Олексій що в мене сім'я ненормальна і з нами немає про що говорити.Тепер тільки раз у пару тижднів дзвонить робот,нагадують про себе?

На якому терміні начинають звонити ці долб.... и? В мене 71день просрочки
64 день в них.

Мамі сестрі дзвонили перші кредит+через2тижні десь прострочки,а манівео-до місяця тим-же і чоловіку,ном.тел.незалишала звичайно ніхто невірить з рідних думають,що дала номери,як контактні.Поки-що все пару днів почали писати Є Гроші що дзвонитимуть рідним,вони вб'ють мене точно.

Останнє редагування:
64 день в них.

Мамі сестрі дзвонили перші кредит+через2тижні десь прострочки,а манівео-до місяця тим-же і чоловіку,ном.тел.незалишала звичайно ніхто невірить з рідних думають,що дала номери,як контактні.Поки-що все пару днів почали писати Є Гроші що дзвонитимуть рідним,вони вб'ють мене точно.
Манівео мене продали таілону, кредит + позвонили бившій голові сільської ради, та і розказала хто папа хто мама, ну їх походу не знайшли, ну знайшли чоловіка сестру і позвонили їй, вона їх бистро відшила... А кешбери вчора писали на пошту що дають два дні на оплату і падають в суд..... Ну пролонгацій немає....

Та я вже б цього хотіла.Хочеться жити,дітям більше уваги і тепла,
Шо мешает?
Токо,не пишите,чё мфо!
Життя-одне(!),а їх(мфо)-багато(да і ×ер,з ними).
Цінуйте,кожну хвилину,кожну посмішку!

Вкладення

• 5d0b9f26a1f65881973397.webp
    5d0b9f26a1f65881973397.webp
    28.4 Кб · Перегляди: 21
Шо мешает?
Токо,не пишите,чё мфо!
Життя-одне(!),а їх(мфо)-багато(да і ×ер,з ними).
Цінуйте,кожну хвилину,кожну посмішку!
Терор по соседям и роственникам, коллегам
Стараюсь, спасибо

ПАННОЧКА, і те,і інше.Мама після інсульту,а вони наярюють їй

Karinaf, в мене майже 3

Терор по соседям и роственникам, коллегам
Стараюсь, спасибо

ПАННОЧКА, і те,і інше.Мама після інсульту,а вони наярюють їй
Уверен,всё наладится!
Вы,переосмыслите ситуацию.
Вспомните,потом мои слова и улыбнётесь,с того,чё так(!)переживали.

Lelik, иногда получается,пока кто-то не напомнит.Эти сволочи достают, даже детям наяривают(3 их у меня, правда старшему уже 18).Мой второй муж,сволочь "помог" залезть в эту яму,а сам укатил за границу.И ему п...ер,как мы тут.Да и квартира сьемная.
Вот и надеюсь, молюсь,чтоб это все закончилось поскорее

ludvik, сложновато,Вам.
..моей детваре,тож наяривали...
жизненные сложности-это,безконечный процесс и жизнь состоит,из решений,этих ситуёвин.
Не вешайте носа!оно,всё пройдёт,уступит место хорошему.

Снігурка, Цікаво, скільки цей терор триватиме,все життя?
Доброго ранку всім,я хочу вірити в те,що терор закінчиться тому,що життя непередбачуване,сьогодні так,а завтра буде краще.Дуже хочеться в це вірити.Але деколи надходить наплив,і всі сподівання перетворюються на пекло.Хорошого всім дня.

Манівео мене продали таілону, кредит + позвонили бившій голові сільської ради, та і розказала хто папа хто мама, ну їх походу не знайшли, ну знайшли чоловіка сестру і позвонили їй, вона їх бистро відшила... А кешбери вчора писали на пошту що дають два дні на оплату і падають в суд..... Ну пролонгацій немає....
Кредит +теж дзвонив голові с.р. нещодавно він сказав,що така неживе в селі,але сказав прид*рок в якому живу, а вони швиденько написали мені що знайдуть мене і (назва села).

Останнє редагування:
Назад
Угорі