Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
64 день в них.На якому терміні начинають звонити ці долб.... и? В мене 71день просрочки
Манівео мене продали таілону, кредит + позвонили бившій голові сільської ради, та і розказала хто папа хто мама, ну їх походу не знайшли, ну знайшли чоловіка сестру і позвонили їй, вона їх бистро відшила... А кешбери вчора писали на пошту що дають два дні на оплату і падають в суд..... Ну пролонгацій немає....64 день в них.
Post automatically merged:
Мамі сестрі дзвонили перші кредит+через2тижні десь прострочки,а манівео-до місяця тим-же і чоловіку,ном.тел.незалишала звичайно ніхто невірить з рідних думають,що дала номери,як контактні.Поки-що все пару днів почали писати Є Гроші що дзвонитимуть рідним,вони вб'ють мене точно.
Шо мешает?Та я вже б цього хотіла.Хочеться жити,дітям більше уваги і тепла,
А що Вам заважає???Та я вже б цього хотіла.Хочеться жити,дітям більше уваги і тепла,
В дырочку!А що Вам заважає???
Думки,дзвінки???
Живіть!!
Сколько просрочка?В мене Кешбері,тварі
Здається 7мСколько просрочка?
Почали жити - перестали рахувати! Все вірно.Здається 7м
Терор по соседям и роственникам, коллегамШо мешает?
Токо,не пишите,чё мфо!
Життя-одне(!),а їх(мфо)-багато(да і ×ер,з ними).
Цінуйте,кожну хвилину,кожну посмішку!
Уверен,всё наладится!Терор по соседям и роственникам, коллегам
Стараюсь, спасибо
Post automatically merged:
ПАННОЧКА, і те,і інше.Мама після інсульту,а вони наярюють їй
Доброго ранку всім,я хочу вірити в те,що терор закінчиться тому,що життя непередбачуване,сьогодні так,а завтра буде краще.Дуже хочеться в це вірити.Але деколи надходить наплив,і всі сподівання перетворюються на пекло.Хорошого всім дня.Снігурка, Цікаво, скільки цей терор триватиме,все життя?
Кредит +теж дзвонив голові с.р. нещодавно він сказав,що така неживе в селі,але сказав прид*рок в якому живу, а вони швиденько написали мені що знайдуть мене і (назва села).Манівео мене продали таілону, кредит + позвонили бившій голові сільської ради, та і розказала хто папа хто мама, ну їх походу не знайшли, ну знайшли чоловіка сестру і позвонили їй, вона їх бистро відшила... А кешбери вчора писали на пошту що дають два дні на оплату і падають в суд..... Ну пролонгацій немає....