Добрались до моїх сусідів....

• Автор теми Автор теми Снігурка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K

Снігурка

Форумчанин
Дописи
195
Реакції
148
Бали
68
Снігурка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Довбані мфо добралися до сусідів по місці прописки.Мама зла,сусідка на неї налетіла,то ще добра собі ..... .Мама плаче доки я її недаватиму життя,Боже щоб ті мфо-згоріли в пеклі.В мене походу настав другий етап терору з їх сторони.Терпіння-тільки терпіння.Трохи були помирилися з мамою і знову те саме.

Я з цим живу 5м. Одні сусіди нормально вислухали,терплять. Бо спитала,чи вони б платили шахраям? ... Ні...
Друга по піпец... Життя не дає... Але мат допомагає...

В мене Кешбері,тварі
Не ругасі Пані - тобі не личить )))
Post automatically merged:

Довбані мфо добралися до сусідів по місці прописки.Мама зла,сусідка на неї налетіла,то ще добра собі ..... .Мама плаче доки я її недаватиму життя,Боже щоб ті мфо-згоріли в пеклі.В мене походу настав другий етап терору з їх сторони.Терпіння-тільки терпіння.Трохи були помирилися з мамою і знову те саме.
Скажите соседям :

Вкладення

• 3216549.webp
    3216549.webp
    11.2 Кб · Перегляди: 34

Вкладення

• 1316546.webp
    1316546.webp
    50 Кб · Перегляди: 28
Те саме, кешбери добралось до сусідів, також дзвонили, кричали, щось пробували у них вияснити про мене, я - це шахраї, хочете спілкуватись, спілкуєтесь, кажу, що я теж по тел можу хоть королевою представитись)))

Талон обзвонил соседей, сотрудников на работе от главврача до санитарки. На работе теперь ад. Соседи злые, ничего слушать не хотят. Позвонила на урядову, не думаю, что поможет

Не ругасі Пані - тобі не личить )))

Скажите соседям :
Дякую я б сказала так але неживу там а жаль маму їй з ними жити по-сусідству а вони ітак до...бисті.

Талон обзвонил соседей, сотрудников на работе от главврача до санитарки. На работе теперь ад. Соседи злые, ничего слушать не хотят. Позвонила на урядову, не думаю, что поможет
Співчуваю вам сама в такій....добре що ще на роботі непрацюю-в декреті,але вони щось інше зроблять-знайдуть.?

Останнє редагування:
Ничего не поделать. Что случилось, то случилось. Вы же понимаете, что это один из их методов. А с соседями не только Вам не повезло. Всё проходит-и это пройдёт.

у меня тоже кэшберри соседям звонили, соседи заяву в полицию на них написали - звонки прекратились.

Назад
Угорі