До мене лояльно поставились

• Автор теми Автор теми LeBron230
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 7K
В мене було 2 місяці просрочки. Дзвінків нікому не було крім мене та контактних ( але то теж я ))). Не хамили ні разу. Людина, яка вела мій кредит була дуже тактовною. Списали до двох тіл. Сказала, коли зможу оплатити. Але до дня оплати подзвонила до свого спеціаліста, який вів кредит і сказала, що зможу оплатити тіло + % до просрочки. Сказав, що взнає інформацію. Потім подзвонив, сказав, що можна так оплатити. Оплатила, чек надіслала. Кредит закрили. Коли не було на рахунку, хотіли навіть поповнити рахунок, але я відмовилася.
Так, що випадки різні. Особисто ця компанія, ніяк мені не насрали, на відмінно від інших.

В мене е-гроші навіть мені не дзвонять. Слали смс щоб замість закрити за два тіла, но на саме тіло не погоджувалися...
Блін то що затишшя перед бурею?(((

Не может быть ,....
я тоже уверен чтоэтопиз....шь
Ну, справочки о закрытии, я так понимаю, по классике жанра, мы не увидим
потому что ето наверное саи е гроши и пишут
В мене було 2 місяці просрочки. Дзвінків нікому не було крім мене та контактних ( але то теж я ))). Не хамили ні разу. Людина, яка вела мій кредит була дуже тактовною. Списали до двох тіл. Сказала, коли зможу оплатити. Але до дня оплати подзвонила до свого спеціаліста, який вів кредит і сказала, що зможу оплатити тіло + % до просрочки. Сказав, що взнає інформацію. Потім подзвонив, сказав, що можна так оплатити. Оплатила, чек надіслала. Кредит закрили. Коли не було на рахунку, хотіли навіть поповнити рахунок, але я відмовилася.
Так, що випадки різні. Особисто ця компанія, ніяк мені не насрали, на відмінно від інших.
слышал сказки и видел фантастику но ето просто на оскара тянет

За 92 дня никому не позвонили? Не верю.
Это правда может быть, у меня просрочка была 5мес. пару звонков было мне только, и больше никого не трогали. А потом продали премиум актив те писали на вайбер но я их послала после чего обзвонили соседей

Постесняюсь спросить:"А це як?"
На той момент про цей сайт не знала, боялася кожного дзвінка. Піднімала трубку. Сказали, щоб я набрала на номер коли буду оплачувати, я сказала, що на рахунку немає. Сказав, що може скинути пару грн на рахунок, щоб я набрала. Я відмовилася.

Думайте, що хочете. Я кажу, те, що в мене було.

Ага, самі є гроші пишуть, з 10 - ма кредитами.
Якщо у вас не так, то це не значить, що такого не було.

На той момент про цей сайт не знала, боялася кожного дзвінка. Піднімала трубку. Сказали, щоб я набрала на номер коли буду оплачувати, я сказала, що на рахунку немає. Сказав, що може скинути пару грн на рахунок, щоб я набрала. Я відмовилася.
Ого!

Вчора закрив їх за тіло кредиту. 92 дні прострочки, ніяких дзвінків нікому не було. 18 000 списали.
Я просто вам не верю.!!!!! Они тоже у меня есть. И поверьте мне, за 92 дня просрочки, они очень хорошо выматали нервы всем. И мне , и соседям , и просто знакомым , и даже не знакомым. Не верю!!!!!!!

Это ж насколько все плохо,что они пытаются поднять тут свою репутацию...

Зося), какая сладкая сказочка, аж зубы заболели ? Мне вот тоже как и большинству здесь, хочется спросить "это как? "

Зося), какая сладкая сказочка, аж зубы заболели ? Мне вот тоже как и большинству здесь, хочется спросить "это как? "
Може до зубного треба сходити, якщо зубки болять?!
Реально, які дивні люди. Помітила, що на цьому сайті, що не напишеш все не так. Кому потрібна підтримка, того обісруть з ніг до голови, засміють і тд.
Пишеш свою ситуацію, знайдеться дуже розумне, і пише, що такого бути не може.
А ти звідки знаєш, може чи ні? По своєму, випадку? Так, тут все індивідуально. Почитати про різні компанії, то різні компанії можуть діяти до кожного по різному. Того дістають з першого дня, до іншого почали дзвонити тільки через 2 тижні. Але такого бути не може, бо в мене не так!!!

Я просто вам не верю.!!!!! Они тоже у меня есть. И поверьте мне, за 92 дня просрочки, они очень хорошо выматали нервы всем. И мне , и соседям , и просто знакомым , и даже не знакомым. Не верю!!!!!!!
Ваша справа. Хіба до мене і контактного дзвонили. На перших днях прострочки пропонували кредитні канікули. Тобто за 7 днів треба було внести 8000. Я немав і пізніше запропонували аж через 92 дня. Незнаю, просто я вів неправильну адресу проживання. Може тому.
Так а ранее Вы им что-то платили? Или вообще ничего, а потом закрыли за само тело?
Взагалі нічого. Ще й мобільний самі поповнили на 100 грн після того як взяв кредит

Зося), ну советы , пожалуй, мне раздавать не стоит, просто от такого количества сладкого у кого угодно что угодно заболит или слипнется? это раз, во вторых, мы на этом форуме не первый день, и таких сказочных историй про Егроши еще не рассказывали, сказочники бывали всякие, но это уж чересчур ? у меня тоже они есть, и действовали по абсолютно такой же схеме, как у всех, просто я положила на них болт, это другое дело) спросите любого на этом форуме, это одна из самых отбитых контор
Интересно, что ж это за такой "специалист " , что вам так повезло, ню ню))

Зося), ну советы , пожалуй, мне раздавать не стоит, просто от такого количества сладкого у кого угодно что угодно заболит или слипнется? это раз, во вторых, мы на этом форуме не первый день, и таких сказочных историй про Егроши еще не рассказывали, сказочники бывали всякие, но это уж чересчур ? у меня тоже они есть, и действовали по абсолютно такой же схеме, как у всех, просто я положила на них болт, это другое дело) спросите любого на этом форуме, это одна из самых отбитых контор
Может контакты попросить, мы все с ним сами свяжемся и будем решать свои вопросы с егрошиками?

Ви можете роздавати і розказувати, а вам не можна? Уті-путі.
Те, що ви положили болт, то ваша справа. Якби я на той час не оплатила, може й в мене була інша історія.
Для мене особисто відбиті кешбері, єноти, воші всім, готівка, і тихенькі 365 відбиті. А ще смартіки. Історій тоже можу багато розказати.
Может контакты попросить, мы все с ним сами свяжемся и будем решать свои вопросы с егрошиками?
А в мене що контакти є?
Людина, яка вела мене по заборгованості, тільки з ним спілкувалася.
Значить, мені круто пощастило.
Проблем і так вистачає.

Останнє редагування:
Зося), вы можете рассказывать все что угодно, ваше право.... только у нас таких же историй сотни, и опыта борьбы с ними поболе) и лапшу на уши мы развесим сами кому угодно , поэтому верим только фактам и скринам закрытых кредитов. Сможете предоставить?

Назад
Угорі