До мене лояльно поставились

• Автор теми Автор теми LeBron230
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 7K
Зося), вы можете рассказывать все что угодно, ваше право.... только у нас таких же историй сотни, и опыта борьбы с ними поболе) и лапшу на уши мы развесим сами кому угодно , поэтому верим только фактам и скринам закрытых кредитов. Сможете предоставить?
Що саме? Скрін кабінету? Так там пише кредит закрито. Чи що ви хочете?

Вчора закрив їх за тіло кредиту. 92 дні прострочки, ніяких дзвінків нікому не було. 18 000 списали.
Ага у меня даже двух месяцев нету так такие обзвона и фото колажи соседям и то не моим а родителям ещё и ночью грозятся звонить а как говоришь вы закон нарушаете они нам побарабану

У меня егроши насчитали с 4 тыс уже 11 (и это за 20 дней). Неделю назад прислали сообщение, что готовы закрыть за 8. Несколько дней назад снова предлагают закрыть за 8. Насчёт тела займа не знаю. Маловероятно, что они согласятся. Я решила, что ещё месяцок их поигнорирую и сама предложу за 6 закрыть. Не согласятся - пусть идут в пень.
В мене тіло було 6500,наросло більше 30000.написала що готова заплатити 10000,щоб відстали,в кінцевому результаті заплатила 10500.

Е-гроши, то МФО, которые как вцепятся после дней 15ти просрочки и не отстанут. Добираются до близких родственников, не идут на уступки.

Ага у меня даже двух месяцев нету так такие обзвона и фото колажи соседям и то не моим а родителям ещё и ночью грозятся звонить а как говоришь вы закон нарушаете они нам побарабану
Я говорю як в мене було.

Аленка2526, у мене така ж ситуація. Ви їм взагалі ще нічого не платили з того часу, як взяли кредит?
Вообще. Хотела сделать пролонгацию. Мне оператор ответил, что на акционный займ нельзя этого сделать (Брала первый раз) и нужно обязательно полностью погашать. Такой возможности не было, поэтому сразу в просрочку

Каждый раз, когда смотрю что нового на форуме, название этой темы бесит, "лояльно поставились", ещё и егроши. Мда уж...

Вообще. Хотела сделать пролонгацию. Мне оператор ответил, что на акционный займ нельзя этого сделать (Брала первый раз) и нужно обязательно полностью погашать. Такой возможности не было, поэтому сразу в просрочку
Я також ще нічого не платила, і так розумію, що зараз не має сенсу щось взагалі вносити, поки не запропонують тіло та хоча б відсотки за перший місяць. Але вони навіть слухати нічого не хочуть, то я взагалі перестала з ними спілкуватись, уже тиждень не відповідаю на дзвінки. Надсилають мені у вайбері різні повідомлення, де перераховані всі члени моєї родини і навіть колишній чоловік моєї сестри, вказані ідентифікаційні коди кожного члена родини, перераховані номерні знаки автомобілів, які колись були у власності мого батька. Та ще написали навпроти імені батька, що він "неблагонадійний", тому що по-молодості він був притягнутий до відповідальності за бійку. Не знаю, що вони цими повідомленнями хочуть добитись. Та вже й не знаю, що далі чекати.

Я також ще нічого не платила, і так розумію, що зараз не має сенсу щось взагалі вносити, поки не запропонують тіло та хоча б відсотки за перший місяць. Але вони навіть слухати нічого не хочуть, то я взагалі перестала з ними спілкуватись, уже тиждень не відповідаю на дзвінки. Надсилають мені у вайбері різні повідомлення, де перераховані всі члени моєї родини і навіть колишній чоловік моєї сестри, вказані ідентифікаційні коди кожного члена родини, перераховані номерні знаки автомобілів, які колись були у власності мого батька. Та ще написали навпроти імені батька, що він "неблагонадійний", тому що по-молодості він був притягнутий до відповідальності за бійку. Не знаю, що вони цими повідомленнями хочуть добитись. Та вже й не знаю, що далі чекати.
Я попала на форум в день, когда только выходила в некоторые просрочки. В тот же день удалила Вайбер, соцсети и провела инструктаж для родных. Конечно говорила им сначала, что это мошенники, но потом решила все таки признаться. Их тоже попросила соцсети закрыть. Уже больше месяца просрочка. Пока только смс и звонки (тху-тху-тху).

Аленка2526, так це добре, що у Вас далі смс та дзвінків не пішло. Я буду сподіватись, що вони далі цих дибільних повідомлень мені у вайбері не підуть. Фото свої всюди приховала, соцмережі закриті, сподіваюсь, що це допоможе хоч якось.

В мене більше 100+ днів просрочки, до мене не дзвонили, тільки смс
Тепер хочуть продати факторинговій компанії, тому далі їх дій не знаю
Приходять смс щоб заплатити за два тіла

Каждый раз, когда смотрю что нового на форуме, название этой темы бесит, "лояльно поставились", ещё и егроши. Мда уж...
Ну не хочете, не вірте. В мене так.
В мене більше 100+ днів просрочки, до мене не дзвонили, тільки смс
Тепер хочуть продати факторинговій компанії, тому далі їх дій не знаю
Приходять смс щоб заплатити за два тіла
Почекайте, буде остання пропозиція перед продажем за тіло кредиту. В мене було і зразу закрив.

Не знаю як до кого і по якому критерію вони вибирають, у мене 2 тижні і вчора родичів деяких дістали автододзвоном...знайомій, у неї довша просрочка, ще й сусідам дзвонили, що вона на них кредит оформлює, іншій дівчині - сусіди + колажик що у неї рак

Эти ***** мне за 2 дня пересчитали проценты и вместо 10, я закрыла 13 , С*ки и других слов нет.
Зла не хватает.
Ни о каком теле и речи не было ....
Угрозы и вопли чуть ли не с первого дня
Меня премиуму продали, а те как угарелые наяривали родственникам о существовании которых я даже не знала)

Меня премиуму продали, а те как угарелые наяривали родственникам о существовании которых я даже не знала)
Я их закрыла.
Снлупила оплатила их ******** проценты.
Паника и страх делают свое дело(

Вчора закрив їх за тіло кредиту. 92 дні прострочки, ніяких дзвінків нікому не було. 18 000 списали.
То двухметровые китайцы, то егроши за три месяца никого не нашли и списали за тело... Погода портится, мне звонили вежливо с Швидковоши...
Точно вечером что то неладное будет...

Для меня есть гроши, и лояльно две разные вещи

Вкладення

• IMG_20200526_121909.webp
    IMG_20200526_121909.webp
    86.5 Кб · Перегляди: 50
Я их закрыла.
Снлупила оплатила их [censure] проценты.
Паника и страх делают свое дело(
Я сначала тоже, а потом они захотели ещё 4000 так как менеджер поменялся. А когда сказала, что у меня на руках есть гарантийное письмо, дак они сказали, что я могу им подтереться и он не действителен

То двухметровые китайцы, то егроши за три месяца никого не нашли и списали за тело... Погода портится, мне звонили вежливо с Швидковоши...
Точно вечером что то неладное будет...
100процентів. В мене точно щось ввечері буде. То бистрозайм хоче мене в підробці документів в тюрму посадити від 3 до 5.
Для меня есть гроши, и лояльно две разные вещи
У вас ******, у мене закрито. Вчора перевіряв

Назад
Угорі