Для чого я туди заходила?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 2K
Не знаю,як побачила той мінус то все капец
И пусть у них голова болит,как теперь забрать у Вас долг))а если Вы не платежеспособна?
Все и начинается с первого взгляда.Там *математики* лихо считают))Мало ли кто чегот хочет ,не факт что вообще чего то получат.

УБКИ? Це приватовска *****, яка ніяк не поміняє вашого життя. Ну кредит не дадуть, подумаєш..) думаю всі ми тут не проти, щоб нам більше не давали) А решту проблем вирішуйте по мірі їх появи.
Я против!

Спитайте шось полекше)

Сама не знаю
А кто ЭТО должен знать))?Любя ворчу.За год прибывания на форуме,уже можно было наизусть его выучить и понять алгоритм действий.Отличный повод начать изучать свою проблему из первых уст-так сказать.
Пока не встречала на форуме-о банкротстве.Или не попадалось пока еще))
У меня нет страха больших денег :) Только они почему то не идут ко мне, хоть расшибись, только где-то наклевывается лучше, выгодней и т.д. - все срывается(
Денег и не будет))Пока не поймете главное условие-на них нужно смотреть ОЧЕНЬ спокойно,что они есть,что их нет.Это же *бумажки* только.А как инкассаторы работают?)Они же спокойно деньги перевозят,бывает конечно ЧП,но ооочень редко,что б позарились на чужие *материальные средства*.
Не нужно выгоду искать-нужно искать стабильность.

Ну своїм як росказала,сказала шо брала але віддала,тепер шахраї,я в просрочці вже 8 місяців. Так якби вже трошки привикла,батьки не реагують від самого початку ігнорують всіх,чоловіка теж кошмарили тепер вже ні ,тепер час від часу мене деколи контактних. Я ше така дурна на початку цих всіх просрочок шукала кредитного донора,влетіла на 5к ,за це мені дуже обідно бо я тоді чуть собі шось не зробила,37 років а розуму ноль. Діток нема хоча з чрлвком живемо вже 12 років,тепер оце от в якому я житі так напаскудила? вибачте за багато слів
Не впадайте у відчай. Я вас розумію. В мене така сама історія , тільки я на1 рік старше :) теж нема своїх діток. Але два тижні тому, я стала мамою чудового 8-місячного малюка з будинку дитини.:) Щастя поруч!

У мене ще до всіх запитаня як правильно шукати себе на судовій владі,сьогодні переставила картку в другий тел і там таке смс яке прийшло ше 2 травня
Не впадайте у відчай. Я вас розумію. В мене така сама історія , тільки я на1 рік старше :) теж нема своїх діток. Але два тижні тому, я стала мамою чудового 8-місячного малюка з будинку дитини.:) Щастя поруч!
Це я вибачаюсь це адресувалось не вам),я вас вітаю дуже чудова подія

Вкладення

• 15890435526831973121803.webp
    15890435526831973121803.webp
    334.9 Кб · Перегляди: 28
Назад
Угорі