piskarev1980
Читач
- Дописи
- 5
- Реакції
- 2
- Бали
- 128
piskarev1980 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Да! Почти с меня ростом. В ноябре 14 лет будет.))Ого мальчик!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да! Почти с меня ростом. В ноябре 14 лет будет.))Ого мальчик!
Класно, але це біда. Нічого не купиш толком, то коротке, то широке. Маю синочка, знаю. 2 м.Да! Почти с меня ростом. В ноябре 14 лет будет.))
Я покупаю на взрослого М. Уже год как в детский мир не заглядываю. А у взрослых, в основном попа завелика.)Класно, але це біда. Нічого не купиш толком, то коротке, то широке. Маю синочка, знаю. 2 м.
НорОго мальчик!
Я вас понимаю,у моего 44 размер ноги,и ростом с меня,а я высокая! Будет под два метра наверное.Да! Почти с меня ростом. В ноябре 14 лет будет.))
У мого зараз 47р. Справжня біда. Взуття купує тільки спортивне. Ще і нога широка. Гарно, коли високий парубок, але ніхто не знає, як їм речі шукати важко.Нор
Я вас понимаю,у моего 44 размер ноги,и ростом с меня,а я высокая! Будет под два метра наверное.
А скільки років????Певно і мого чекає 47.Зато ластів не треба!!?У мого зараз 47р. Справжня біда. Взуття купує тільки спортивне. Ще і нога широка. Гарно, коли високий парубок, але ніхто не знає, як їм речі шукати важко.
В нього 47 р. був вже на 22 роки. Хочу сказати, що з таким зростом ми вибирали випускний костюм зі сльозами на очах в 17 років. Не було такого зросту. Тому що підросткові костюми 44 - 46 р. Не передбачали такого зросту. Якщо був зріст, то розмір 56. Ми шили потім костюм.А скільки років????Певно і мого чекає 47.Зато ластів не треба!!?
Доброй ночи , можно мне для первоклашечки?Девочки,у меня есть для первоклашки,худенькой,на рост 116-122,школьный сарафан+пиджак+три юбки,и пару блузок,все в очень приличном состоянии,резиновые сапожки новые 29размер,все подарю.
На какой возраст у Вас вещи?Можу запропонувати речі на хлопчика.
Доброй ночи , можно мне
Доброй ночи , можно мне для первоклашечки?
[/QUO
Конечно,могу сфоткать,если хотите
Нам три роки.Та вже нічого не можу запропонувати,все роздала.Можливо пізніше.На какой возраст у Вас вещи?
[/QUOTE) А Вы почтой сможете отправить? Если хотите можете сфоткать. Напишите в личку. Спасибо!
Мені потрібно. Можу відкупити за символічну суму !)Есть вещи на девочку до 6 лет. Кому что надо-спрашивайте)))
Посмотрю сегодня что осталось и отпишусь)Мені потрібно. Можу відкупити за символічну суму !)
Добрый День,нужна помощь с продуктами, ребенку нечего давать уже,у вас можно попросить?Воспитваю одна, карантин,без работы осталасьВ этой теме предлагаю делиться фото,советами,вещами,игрушками,памперсами,медикаментами. Бывает так,что тебе что-то необходимо для ребенка,а возможности приобрести нет. А вот у кого-то это нужное лежит без дела. В этой теме размещаем все,что касается деток, их развития,здоровья и обучения.