Денис ПУЗІН. Відгуки 2026

• Автор теми Автор теми Muroslav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K
Судя по ванильно-положительных отзывах в Сети - у меня лично нет доверия. Однако, я 8 лет доверяю юристам проекта АНТИКОЛЕКТОР. Еще ни с одним за столь долгий срок не было никаких проблем и недопонимания.

Я такому 👇 не верю (покупается на бирже фриланса за 200 грн отзыв)

1774381089732.webp

Працювала з цим адвокатом мені він дуже допоміг закрила з ним всі мфо , так як сама нехотіла домовлятися і всі мфо закрила з ним за тіло навіть було десь і менше, мені він навіть як людина дуже імпонував, хороший адвокат раджу його вам, також суди були в мене то він домовився щоб закрити за тіло так як постійно переносили

Розкажіть про Ваш досвід співпраці з ним, бо я, наприклад, вперше чую це ім'я.
Або дайте повне фіо, щоб подивитися в реєстрі його справи
Пузін Денис Николаевич

Розкажіть про Ваш досвід співпраці з ним, бо я, наприклад, вперше чую це ім'я.
Або дайте повне фіо, щоб подивитися в реєстрі його справи

Його сторінка в інст там і фейсбук є

Останнє редагування модератором:
Я з ним спілкувався якось, але ми так ніколи і не працювали.

В цілому норм тіп. Компетентний.

Але те що він пише щодо того що допомагає отримати від бітів гарантійного листа -- крінж тотальний.

Але те що він пише щодо того що допомагає отримати від бітів гарантійного листа -- крінж тотальний.
Як про те, що в 90% випадків Кредит-Капітал не може довести перехід права вимоги.... Але чого не скажеш заради реклами)))

В последнем своем видео на ютубе про битов он изворачивается как только может, чтоб убедить зрителей, что биты не закрыты, они воскреснут, будут подавать в суды, чтоб вернуть свои деньги, их договора подписаны, значит действительны, значит нужно будет отдавать, по этому приходите ко мне, я всё решу, всех спасу, только за деньги)) Создаётся впечатление, что он больше работает на битов, чем на пострадавших или клиентов с таким подходом)

Так их никто и не закрывал. Собственно, их тут никто и не открывал.🤷
будут подавать в суды
Если крипту легализуют, то вполне возможен и такой вариант.
Когда-то говорили, что МФО, а тем более коллекторы не могут подать в суд. Прошло не больше года и уже смогли))
приходите ко мне, я всё решу, всех спасу, только за деньги)
Это обычная практика))))
Создаётся впечатление, что он больше работает на битов, чем на пострадавших или клиентов с таким подходом)
Да не работает он ни на каких битов. Просто люди привыкли к тому, что если не так, как они хотят, значит работает на коллекторов, битов, МФО и т.д.
Мужик просто бабки зарабатывает и все. На страхах.

В последнем своем видео на ютубе про битов он изворачивается как только может, чтоб убедить зрителей, что биты не закрыты, они воскреснут, будут подавать в суды, чтоб вернуть свои деньги, их договора подписаны, значит действительны, значит нужно будет отдавать, по этому приходите ко мне, я всё решу, всех спасу, только за деньги)) Создаётся впечатление, что он больше работает на битов, чем на пострадавших или клиентов с таким подходом)
Норм тіп, свого смм не має, але все норм говорить. Щодо бітів і інших, людина збирає аудиторію, це норм. Ніхто не змушує, звертатися до нього.

Норм тіп, свого смм не має, але все норм говорить. Щодо бітів і інших, людина збирає аудиторію, це норм. Ніхто не змушує, звертатися до нього.
Сумно, що для того, щоб зібрати аудиторію і привернути увагу, потрібно використовувати такі методи, і ще сумніше, що багато хто це нормалізує

Зараз намагаємося співпрацювати з цим адвокатом, кажу одразу , займатиметься його асистент, які там змінюються щотижня… Помічники ці там зовсім не компетентні , 7 пʼятниць на неділю..

Пройшло два місяці з дня підпису договору і звичайно виплати гонорару, рухів 0. Ігнорування абсолютне, не впевнена вже що і допоможуть вони мені, час йде. Не рекомендую

Зараз намагаємося співпрацювати з цим адвокатом, кажу одразу , займатиметься його асистент, які там змінюються щотижня… Помічники ці там зовсім не компетентні , 7 пʼятниць на неділю..

Пройшло два місяці з дня підпису договору і звичайно виплати гонорару, рухів 0. Ігнорування абсолютне, не впевнена вже що і допоможуть вони мені, час йде. Не рекомендую
Они просто ждут, когда МФОшки Вам начнут предлагать закрыть за тело и потом выдадут это за свою работу :lol:

Сколько вы им заплатили ?

Назад
Угорі