Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Розкажіть про Ваш досвід співпраці з ним, бо я, наприклад, вперше чую це ім'я.Як Вам робота даного адвоката,?![]()
Працювала з цим адвокатом мені він дуже допоміг закрила з ним всі мфо , так як сама нехотіла домовлятися і всі мфо закрила з ним за тіло навіть було десь і менше, мені він навіть як людина дуже імпонував, хороший адвокат раджу його вам, також суди були в мене то він домовився щоб закрити за тіло так як постійно переносилиЯк Вам робота
Пузін Денис НиколаевичРозкажіть про Ваш досвід співпраці з ним, бо я, наприклад, вперше чую це ім'я.
Або дайте повне фіо, щоб подивитися в реєстрі його справи
Розкажіть про Ваш досвід співпраці з ним, бо я, наприклад, вперше чую це ім'я.
Або дайте повне фіо, щоб подивитися в реєстрі його справи
Як про те, що в 90% випадків Кредит-Капітал не може довести перехід права вимоги.... Але чого не скажеш заради реклами)))Але те що він пише щодо того що допомагає отримати від бітів гарантійного листа -- крінж тотальний.
так як сама нехотіла домовлятися і всі мфо закрила з ним за тіло навіть було десь і менше
Он кажется МухтаровичБлин, а есть инфа по ПУПКИНУ Савелию Єфграфовичу?
Так склалось , була вагітна в той період і нехотіла псувати собі з ними нерви.Вперше чую, щоб не хотіти домовлятися.
хамить было не обязательноОн кажется Мухтарович
Так их никто и не закрывал. Собственно, их тут никто и не открывал.биты не закрыты
Если крипту легализуют, то вполне возможен и такой вариант.будут подавать в суды
Это обычная практика))))приходите ко мне, я всё решу, всех спасу, только за деньги)
Да не работает он ни на каких битов. Просто люди привыкли к тому, что если не так, как они хотят, значит работает на коллекторов, битов, МФО и т.д.Создаётся впечатление, что он больше работает на битов, чем на пострадавших или клиентов с таким подходом)
Норм тіп, свого смм не має, але все норм говорить. Щодо бітів і інших, людина збирає аудиторію, це норм. Ніхто не змушує, звертатися до нього.В последнем своем видео на ютубе про битов он изворачивается как только может, чтоб убедить зрителей, что биты не закрыты, они воскреснут, будут подавать в суды, чтоб вернуть свои деньги, их договора подписаны, значит действительны, значит нужно будет отдавать, по этому приходите ко мне, я всё решу, всех спасу, только за деньги)) Создаётся впечатление, что он больше работает на битов, чем на пострадавших или клиентов с таким подходом)
Сумно, що для того, щоб зібрати аудиторію і привернути увагу, потрібно використовувати такі методи, і ще сумніше, що багато хто це нормалізуєНорм тіп, свого смм не має, але все норм говорить. Щодо бітів і інших, людина збирає аудиторію, це норм. Ніхто не змушує, звертатися до нього.
Они просто ждут, когда МФОшки Вам начнут предлагать закрыть за тело и потом выдадут это за свою работуЗараз намагаємося співпрацювати з цим адвокатом, кажу одразу , займатиметься його асистент, які там змінюються щотижня… Помічники ці там зовсім не компетентні , 7 пʼятниць на неділю..
Пройшло два місяці з дня підпису договору і звичайно виплати гонорару, рухів 0. Ігнорування абсолютне, не впевнена вже що і допоможуть вони мені, час йде. Не рекомендую

Сколько вы им заплатили ?Зараз намагаємося співпрацювати з цим адвокатом, кажу одразу , займатиметься його асистент, які там змінюються щотижня… Помічники ці там зовсім не компетентні , 7 пʼятниць на неділю..
Пройшло два місяці з дня підпису договору і звичайно виплати гонорару, рухів 0. Ігнорування абсолютне, не впевнена вже що і допоможуть вони мені, час йде. Не рекомендую