Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Розкажіть про Ваш досвід співпраці з ним, бо я, наприклад, вперше чую це ім'я.Як Вам робота даного адвоката,?![]()
Працювала з цим адвокатом мені він дуже допоміг закрила з ним всі мфо , так як сама нехотіла домовлятися і всі мфо закрила з ним за тіло навіть було десь і менше, мені він навіть як людина дуже імпонував, хороший адвокат раджу його вам, також суди були в мене то він домовився щоб закрити за тіло так як постійно переносилиЯк Вам робота
Пузін Денис НиколаевичРозкажіть про Ваш досвід співпраці з ним, бо я, наприклад, вперше чую це ім'я.
Або дайте повне фіо, щоб подивитися в реєстрі його справи
Розкажіть про Ваш досвід співпраці з ним, бо я, наприклад, вперше чую це ім'я.
Або дайте повне фіо, щоб подивитися в реєстрі його справи
Як про те, що в 90% випадків Кредит-Капітал не може довести перехід права вимоги.... Але чого не скажеш заради реклами)))Але те що він пише щодо того що допомагає отримати від бітів гарантійного листа -- крінж тотальний.
так як сама нехотіла домовлятися і всі мфо закрила з ним за тіло навіть було десь і менше
Он кажется МухтаровичБлин, а есть инфа по ПУПКИНУ Савелию Єфграфовичу?
Так склалось , була вагітна в той період і нехотіла псувати собі з ними нерви.Вперше чую, щоб не хотіти домовлятися.