Даже в выходные не дают покоя..Даже больше вызваневают.Сегодня все как с цепи сорвались.

• Автор теми Автор теми Loki
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 4K
Мне вчера смс прислали, у меня там зависло 360 грн., так целый год молчали... ни смс , ни звонков не было , а вчера прислали " писульку"... Главное на конец апреля мой долг так и составлял 360 грн, за год он не поменялся ... Не начисляли ни процентов ни штрафов... А вчерас порадовали !!!
Вам немає чим переживати...Вони не продають і в суд не подають! Тим більше за 360 грн

Вам немає чим переживати...Вони не продають і в суд не подають! Тим більше за 360 грн
Та я и не переживаю, просто странно как-то, целый год молчание, а тут те на... Я уже и забыла что они у меня есть... Я им давно выплатила тело... пролонгациями , а теперь пускай идут на китайскую гору Кху Ям ))))

У меня 20+ уже все в просрочках от двух недель до полтора месяца, ничего жывая пока! Сиськилоны через полтора месяца (тоесть вчера) продали финфорсу.
[/QUOTE
И что? Что происходит дальше? Ну продали, что делать то?

Спасибо, мне лично это не нужно ... просто поделитесь, если не тяжело с форумом ... до сих пор никто ещё не мог повлиять на распостранение и использование ПД этими сараями... Было бы интересно увидеть радикальное решение
Мне пришлось за этим заявлением обратиться к адвокату и я заплатила деньги за него. Если интересно кому-то, напишите на электронную почту.

У мене Готівочка з одного і того ж номеру щодня по 40разів телефонує, я не утрірую. Коли через пів години, а коли через кожні 10хв. Є день тиші, а потім знову. Інші МФО якось максимум по три рази

Нужно отозвать согласие на обработку персональных данных.

[email protected]. напишите. Скину образец
Цю заяву треба написати на офіційну адресу МФО.
В шапці заяви вказати адресу МФО та свої данні ( прізвище ім'я по батькові), номера договору не можна писати. Підпис в кінці заяви число та пІБ. Та направити заказник листом, адресу зворотною вказати бажано а/с. Перед цім на місяць замовити А/С

ЗАЯВА
щодо заборони використання та
знищення персональних даних

Звертаюсь до Вас із заявою-вимогою про заборону використання моїх персональних даних Вашою установою (організацією, підприємством) в порядку дії положень Конституції України та Закону України «Про захист персональних даних».
Адже, відповідно до положень Статті 8.Конституції в Україні визнається і діє принцип верховенства права.
Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Норми Конституції України є нормами прямої дії.
Згідно зі Статтею 3 Основного закону людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.
Стаття 32. Конституції передбачає, що в Україні не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Законом України «Про захист персональних даних» чітко визначено, що згода суб’єкта персональних даних – це, добровільне волевиявлення фізичної особи (за умови її поінформованості) щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки, висловлене у письмовій формі або у формі, що дає змогу зробити висновок про надання згоди.
В законі зазначено, що обробка персональних даних – це будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.
Відповідно до положень частини 5, 6, 11 статті 8 даного закону суб’єкт персональних даних має право пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних, пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними, а також відкликати згоду на обробку персональних даних. Адже, згідно статті 11. підставами для обробки персональних даних є згода суб’єкта персональних даних на обробку його персональних даних, а поширення персональних даних (стаття 14.) без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
У відповідності з положеннями частини 3 статті 15, закону «Про захист персональних даних» персональні дані, зібрані з порушенням вимог цього Закону, підлягають видаленню або знищенню у встановленому законодавством порядку.
Враховуючи вищезазначене, керуючись положеннями Конституції України, Закону України «Про захист персональних даних», а також фундаментальними засадами Європейської Конвенції з прав людини, ЗАБОРОНЯЮ вашій установі (організації, підприємству) збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу) моїх персональних даних, без мого добровільного волевиявлення, висловленого у письмовій формі та,
Вимагаю:
1. На виконання вимог і положень Закону України «Про захист персональних даних», у встановленому законодавством порядку, знищити мої персональні дані, зібрані чи отримані вашою установою (організацією, підприємством) з порушенням вимог чинного законодавства, а саме - без мого добровільного волевиявлення, висловленого у письмовій формі;
2. Про вчинені дії, скласти відповідний акт та завірений належним чином оригінал документу, надіслати мені рекомендованим листом на мою вищезазначену домашню адресу.

Спасибо вам , добрые люди, за поддержку! Я не ела, не спала, не разговаривала, хотя и работаю в торговле, с вами теплее и легче, и силы находятся, мфо - х@ня, я иду на войну с Альфа банком!
И ещё, увольняюсь ко всем чертям, всё достало, хватит быть жертвой!
Я за их счёт бизнес на плаву удержал
от психического обострения. Дурики не прогнозируемы ))
********** нет покоя

Конец месяца план по обзвонам выполняют особенно КФ стараются звонков 20 только от них просрочка 8 месяцев а я в танке )))
А так это план по обзвонам?я думала по возврату кредита. И что, им надо просто звонить или так что б я трубку брала? Не,ну если план..то ладно ,могу брать трубку и молчать или песенку включить. Честно говоря напрягает, пробивала номера..так звонит,мебель,такси и гиниколог...Как вы понимаете тел мой знают только мфо.

Мне вчера смс прислали, у меня там зависло 360 грн., так целый год молчали... ни смс , ни звонков не было , а вчера прислали " писульку"... Главное на конец апреля мой долг так и составлял 360 грн, за год он не поменялся ... Не начисляли ни процентов ни штрафов... А вчерас порадовали !!!
Они вчера всем прислали у кого большие просрочки у меня с мая 2019 тоже пришло такое

Да у КФ тупо робот на прозвоне, у меня когда настроение + я люблю им мозг выносить особенно когда кредит касса обзванивает заплати прям щас от я с них угораю я им говорю а почему именно сегодня у вас последний срок какой срок я 8 месяцев неплачу а сегодня прям у меня срок кароче уматовые ржу с них нервничают бросают трубку а потом по новому минут через 20 начинается

Loki, Я готовий зірвати їх, 3кг пластиту вистачить? але де знайти цих демонів щоб невинних не зачипити?

243567, мне уже который день.и показывает,кросе всех прочих идиотов,что робот kf.ua. просто по 50 раз на день

Милоан сегодня удивил, а так все как обычно в час 3-4 звонка...е-гроши..кешбери и тд...все в блоке...но то такое, вот что родным звонят эти г.. плохо потому как иногда родственники хуже калов и мфо...но хотя сразу вся сущность на верх лезет...у меня алексы на неделе сестре двоюродной написали что мол я указала ее контакт и тд, сколько должна, так она такие сообщения с матами написала и что заяву в полицию на меня накатает, но ниче на место поставила..а для себя сделала выводы...как страшно быть таким человеком...не дай Бог таких родственников...хорошо что не общались почти до этого...и начинать не стоит
Зато сегодня милоан в 7:20 начал наяривать?

А так это план по обзвонам?я думала по возврату кредита. И что, им надо просто звонить или так что б я трубку брала? Не,ну если план..то ладно ,могу брать трубку и молчать или песенку включить. Честно говоря напрягает, пробивала номера..так звонит,мебель,такси и гиниколог...Как вы понимаете тел мой знают только мфо.
Ну когда уже и мебель начинает звонить)))

Да,вчера у них был план,да и сегодня также но меньше,робота включили

Назад
Угорі