Дайте совет пожалуйста

• Автор теми Автор теми Солнышко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 208
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
а ще кал мені в смс писав, що до прокуратури не подають, бо прокуратура таким не займається. Звали звідси , хлам.
В прокуратуру подают в основном в данном случае,на бездействие и не выполнение своих служебных обязанностей представителей Нац. Полиции . А Вы на кого подавали?

Добрый вечер)Я писал и в Киберполицию за угрозы со стороны МФО.Сегодня вызвал меня наш участковый на опрос,и сказал что надо слать их подальше, особенно коллекторов.??

Ясно.я Вас не верно поняла сперва.так Вы сами подавали,либо с юристом. И кому проиграли?
син подав, наймає юриста. По роду діяльності потрібно виїжджати за кордон, необхідно очистити кредитну історію. Я з одною мфошницею поспілкувалася, вона мені назвала номери телефону і останні цифри банківської карти, куди були перераховані кошти, які до мого сина не мають відношення, а поручителем вказала батька, який і коли підтвердив особистість сина, а батька взагалі в цей час у країні не було.

Добрый вечер)Я писал и в Киберполицию за угрозы со стороны МФО.Сегодня вызвал меня наш участковый на опрос,и сказал что надо слать их подальше, особенно коллекторов.??
Какой умный участковый.

Дзвонили на роботу ( в школу)- райвно- навіть представлялися робітниками міністерства освіти з вимогою звільнити негідного педагога! Купа дзвінків колегам- знайомим і родичам: дістали всіх сусідів з погрозами що ВОНИ мусять заплатити! В мне гіпертонічний криз і цукор 23 піднявся на нервах-але і це все переживем з Божою ласкою! Тримайтесь!
Какая шарага звонила соседям?

син подав, наймає юриста. По роду діяльності потрібно виїжджати за кордон, необхідно очистити кредитну історію. Я з одною мфошницею поспілкувалася, вона мені назвала номери телефону і останні цифри банківської карти, куди були перераховані кошти, які до мого сина не мають відношення, а поручителем вказала батька, який і коли підтвердив особистість сина, а батька взагалі в цей час у країні не було.
Так а причём тут для выезда за границу были МФО. А темболее КИ.Ну да ладно. Вы в полицию же подали? Запросы в банк. И т.д
?и какому МФО Вы проиграли? Что говорит юрист?апелляцию подали?

1. Уже подал иск, а теперь только нанимает юриста?
2. Какое отношение кредитная история имеет к выезду заграницу?
3. МФО не нужны поручители.. только контактные лица.

Он имел ввиду,что не вестись ни на какие провокации и угрозы,а платить только при наличии не липовых документов
Ну они в основном так всем говорят,ещё сменить симки, а некоторые даже обзванивают тех на кого подали,и говорят аяяяй так разговаривать нИзя.

Так а причём тут для выезда за границу были МФО. А темболее КИ.Ну да ладно. Вы в полицию же подали? Запросы в банк. И т.д
Слышь ... медленнее ... пЫжЛыста :sarcastic: - я же запиСЫваю ))

на апеляцію не подавали. В поліцію подали з самого початку, як почалися дзвінки. Список мой надам пізніше. Не прийшли на суд швидкогроші, алекскредіт, усім списком поки не володію.

на апеляцію не подавали. В поліцію подали з самого початку, як почалися дзвінки. Список мой надам пізніше. Не прийшли на суд швидкогроші, алекскредіт, усім списком поки не володію.
А хто прийшов на суд?

• Подобається
Реакції: LeTa
1. Уже подал иск, а теперь только нанимает юриста?
2. Какое отношение кредитная история имеет к выезду заграницу?
3. МФО не нужны поручители.. только контактные лица.
юрист був найнятий з самого початку. А ти точно кал. Більше не пиши, я в телефоні проти таких як ти антиколлектор поставила.

Меня больше интересует не те кто не пришёл, а МФО которому проиграли,и апелляцию почему не подали? Темболее если очень нужна чистая КИ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі