CreditKasa Дайте Підказку

• Автор теми Автор теми RealOops
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 1K
У мене вже така комісія збирається десь днів 160… довго щось мене обговорюють, схоже)
То просто вони не можуть ніяк до купи зібратись, вірніше таракани в їхніх головах

Не хочу. Але вони дзвонять і дуже агресивно погрожують, що якщо сьогодні не сплачу, то буде засідання комітету і будуть застосовувати міри.
Якого комітету не сказали? А міри в них одні:телефонувати, погрожувати... Одне тішить , що не приїдуть додому. А так, нехай собі засідають і приймають міри. 😅

На який день, і що казали?

А до вас як часто дзвонили?
Десь через 30 днів протермінування. Що казали не знаю, певно щоб негайно заплатила)

А до мене може і часто, а може і ні. У мене блок на невідомі номера стоїть

На який день, і що казали?

А до вас як часто дзвонили?
Вибачте, може грубо відповім, але ви такі дивні питання задаєте. Ну певно що не похавалу і діферамби співають коли надзвонюють. Все як у всіх шараг. Стандартна схема. Вони ще можуть листи присилати за адресою, що ви вказали в договорі

У мене 2 місяці протермінування . Не дзвонили нікому взагалі. Я в додатку поставила галочку "Забороняю звертатись до третіх осіб". Не знаю чи через це, чи просто в суд збираються з усім нарахованим. Нарахували дуже багато.

Я в додатку поставила галочку "Забороняю звертатись до третіх осіб"
Для них то взагалі нічого не означає. Вони , якщо захочуть, то подзвонять і напишуть. При чому не один раз. То до вас в них ще черга не дійшла. А можливо просто пощастило.

Якого ще комітету?:ahaha:
КГБ)))

У мене 2 місяці протермінування . Не дзвонили нікому взагалі. Я в додатку поставила галочку "Забороняю звертатись до третіх осіб". Не знаю чи через це, чи просто в суд збираються з усім нарахованим. Нарахували дуже багато.
Так родичі це не треті, це другі)))

Назад
Угорі