- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ого... Ви психолог?Не то что с кино , в проектах участие принимаю - эксперт психолог )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ого... Ви психолог?Не то что с кино , в проектах участие принимаю - эксперт психолог )))
Хорошо что у меня уже взрослые и я никак не принимаю участие в уроках)))Уроки вчимо..((((
Мамааааа))) я втрачаю глузд.))))))
Да. )Ого... Ви психолог?
Клас)))
Скільки вже Вашим діткам??)))Хорошо что у меня уже взрослые и я никак не принимаю участие в уроках)))
Цікаво ,а звідки Ви ?)))
Киев ) а Вы?Цікаво ,а звідки Ви ?)))
17 и 14)Клас)))
Скільки вже Вашим діткам??)))
Луцьк))))Киев ) а Вы?
А моїм 18,11,7))))))17 и 14)
мы в Луцк на съёмки тоже будем ехать , но где- то в августе )Луцьк))))
Класс, обов'язково потрібно зустрітися)))))). А про знімаєте програми,якщо не секрет?М
мы в Луцк на съёмки тоже будем ехать , но где- то в августе )
« Правда життя » , на НТН канале, там разные выпуски , но больше о том, психологическая помощь людям , которые потеряли смысл жизниКласс, обов'язково потрібно зустрітися)))))). А про знімаєте програми,якщо не секрет?
либо хотят ее изменить , но не знают с чего начать ...Класс, обов'язково потрібно зустрітися)))))). А про знімаєте програми,якщо не секрет?
на канале, там разные выпуски , но больше о том, психологическая помощь людям , которые потеряли смысл жизни
Л
Пару передач бачила. )))« Правда життя » , на НТН канале, там разные выпуски , но больше о том, психологическая помощь людям , которые потеряли смысл жизни
Л
либо хотят ее изменить , но не знают с чего начать ...
Да , есть такое дело ?Пару передач бачила. )))
Цікава у Вас професія)))))
Доброго вечора)Привіт)))))
Та я всіх запрошую))))
А новачків в першу чергу))))))
Доброго вечора)))Д
Доброго вечора)
А коли новачок перестає бути новачком?))
Привіт з файного Закарпаття.
Та, чого мені все це ліпить в одно повідомлення, якщо я третє пишу?((
Не смотрю телевизор ( у меня его его нет) но тема хорошая. Актуальная. Про потерю смысла и как его заново найти.« Правда життя » , на НТН канале, там разные выпуски , но больше о том, психологическая помощь людям , которые потеряли смысл жизни
Л
либо хотят ее изменить , но не знают с чего начать ...
Я також з Луцька)))))))ПАННОЧКА, рада що тут взагалі зареєструвалась, головне більше спокою, а спочатку я думала, що ще трохи і голова почне труситися ??????, реально це був великий стрес для мене