Давайте знайомитися)))

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 32K
Класс, обов'язково потрібно зустрітися)))))). А про знімаєте програми,якщо не секрет?
« Правда життя » , на НТН канале, там разные выпуски , но больше о том, психологическая помощь людям , которые потеряли смысл жизни
Л
Класс, обов'язково потрібно зустрітися)))))). А про знімаєте програми,якщо не секрет?
либо хотят ее изменить , но не знают с чего начать ...
на канале, там разные выпуски , но больше о том, психологическая помощь людям , которые потеряли смысл жизни
Л

Останнє редагування:
« Правда життя » , на НТН канале, там разные выпуски , но больше о том, психологическая помощь людям , которые потеряли смысл жизни
Л

Пару передач бачила. )))
Цікава у Вас професія)))))

Останнє редагування:
Д
Привіт)))))
Та я всіх запрошую))))
А новачків в першу чергу))))))
Доброго вечора)
А коли новачок перестає бути новачком?))
Привіт з файного Закарпаття.
Та, чого мені все це ліпить в одно повідомлення, якщо я третє пишу?((

Д
Доброго вечора)
А коли новачок перестає бути новачком?))
Привіт з файного Закарпаття.
Та, чого мені все це ліпить в одно повідомлення, якщо я третє пишу?((
Доброго вечора)))
Новачок перестає бути новачком ,коли змінить своє відношення до ситуації)))))а ситуація ----це все ,що в голові))))

Вкладення

• 321980.webp
    321980.webp
    20.1 Кб · Перегляди: 20
Л

Не смотрю телевизор ( у меня его его нет) но тема хорошая. Актуальная. Про потерю смысла и как его заново найти.

ПАННОЧКА, рада що тут взагалі зареєструвалась, головне більше спокою, а спочатку я думала, що ще трохи і голова почне труситися ??????, реально це був великий стрес для мене

Назад
Угорі