Давайте знакомиться. М+Ж. Знакомства Антиколлектор

1591079230125.webp

Доброе утро! Сегодня явно не день уныния, так что поднимаем филейную часть и бегжим вперед, разгоняя тучи на своем пути!??????

Доброе утро! Сегодня явно не день уныния, так что поднимаем филейную часть и бегжим вперед, разгоняя тучи на своем пути!??????
Для мене вже добрий день. ? Я би кудись побіг, але зранку вже набігався. Так що мені вже достатньо.

Та невже ви ще й спортсмен ?
Та ні. Спортсменом я був колись давно, та й то не правда ?. А бігав з 6-ої ранку по справах, зараз начебто вже нема куди біжати))).
Я тоже ??? Была ходьба быстрым шагом ))))))
Ще палиць не вистачає для занять скандинавською ходою)))

Та ні. Спортсменом я був колись давно, та й то не правда ?. А бігав з 6-ої ранку по справах, зараз начебто вже нема куди біжати))).

Ще палиць не вистачає для занять скандинавською ходою)))
Ех - могли й прібрехати трошки !

Ех - могли й прібрехати трошки !
Прибрехати про що? Про те, що було давно? Навіщо?))) Видавати себе за супермена, а на самому ділі бути Попандопалом? ? Як це люблять деякі в мережі робити.)))

Прибрехати про що? Про те, що було давно? Навіщо?))) Видавати себе за супермена, а на самому ділі бути Попандопалом? ? Як це люблять деякі в мережі робити.)))
Попандопуло між інжим класний персонаж ! :beee:

Попандопуло між інжим класний персонаж ! :beee:
Так ніхто й не сперечається. Супермен, як на мене одноманітний та одноцільовий персонаж, а от Попандопало- навпаки, різносторонній та яскравий. От в житті потрібно бути якоюсь помісью таких героїв плюс ще потрібен персонаж такого собі "тихушника" (потрібного героя я зараз, щоб прям так влучно пригадати не можу). І коли всі ці риси є у чоловіка, то в життєвих ситуаціях буде легше вирішувати питання.)))

Так,количество просмотров темы"Давай знакомится"подходит к 100000тис.Интересно нам выдадут какую-то кнопку,серебряную.????Хоть такую.???

Вкладення

• IMG_20200531_075200.webp
    IMG_20200531_075200.webp
    4.8 Кб · Перегляди: 15
Так,количество просмотров темы"Давай знакомится"подходит к 100000тис.Интересно нам выдадут какую-то кнопку,серебряную.????Хоть такую.???
еще лизби и геев обсудим и дадут всем по медали....

Назад
Угорі