Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Для мене вже добрий день. ? Я би кудись побіг, але зранку вже набігався. Так що мені вже достатньо.Доброе утро! Сегодня явно не день уныния, так что поднимаем филейную часть и бегжим вперед, разгоняя тучи на своем пути!??????
Та невже ви ще й спортсмен ?Для мене вже добрий день. ? Я би кудись побіг, але зранку вже набігався. Так що мені вже достатньо.
Я тоже ??? Была ходьба быстрым шагом ))))))Для мене вже добрий день. ? Я би кудись побіг, але зранку вже набігався. Так що мені вже достатньо.
Та ні. Спортсменом я був колись давно, та й то не правда ?. А бігав з 6-ої ранку по справах, зараз начебто вже нема куди біжати))).Та невже ви ще й спортсмен ?
Ще палиць не вистачає для занять скандинавською ходою)))Я тоже ??? Была ходьба быстрым шагом ))))))
Ех - могли й прібрехати трошки !Та ні. Спортсменом я був колись давно, та й то не правда ?. А бігав з 6-ої ранку по справах, зараз начебто вже нема куди біжати))).
Ще палиць не вистачає для занять скандинавською ходою)))
Прибрехати про що? Про те, що було давно? Навіщо?))) Видавати себе за супермена, а на самому ділі бути Попандопалом? ? Як це люблять деякі в мережі робити.)))Ех - могли й прібрехати трошки !
Попандопуло між інжим класний персонаж !Прибрехати про що? Про те, що було давно? Навіщо?))) Видавати себе за супермена, а на самому ділі бути Попандопалом? ? Як це люблять деякі в мережі робити.)))

ты уверенна?Попандопуло між інжим класний персонаж !![]()
Так ніхто й не сперечається. Супермен, як на мене одноманітний та одноцільовий персонаж, а от Попандопало- навпаки, різносторонній та яскравий. От в житті потрібно бути якоюсь помісью таких героїв плюс ще потрібен персонаж такого собі "тихушника" (потрібного героя я зараз, щоб прям так влучно пригадати не можу). І коли всі ці риси є у чоловіка, то в життєвих ситуаціях буде легше вирішувати питання.)))Попандопуло між інжим класний персонаж !![]()
Мммм красаФФчиг !ты уверенна?![]()
не пугай меня....Мммм красаФФчиг !
А какая харизма !не пугай меня....
еще лизби и геев обсудим и дадут всем по медали....Так,количество просмотров темы"Давай знакомится"подходит к 100000тис.Интересно нам выдадут какую-то кнопку,серебряную.????Хоть такую.???