Давайте знакомиться. М+Ж. Знакомства Антиколлектор

Треба йти відпочивати. Всім надобраніч! Якщо когось образив, то пробачте. Не думайте, що я там якийсь сектант.))) Попросивши пробачення, мені спиться легше. Всім гарних снів!

Треба йти відпочивати. Всім надобраніч! Якщо когось образив, то пробачте. Не думайте, що я там якийсь сектант.))) Попросивши пробачення, мені спиться легше. Всім гарних снів!
навзаєм

С Х*я ли ты мне тыкаешь?
Дядьку, мабуть Ви трохи не в адекваті. Але якщо це так, то вчите матчастину. Тобто етикет. Надобраніч! Переглянути вкладення 53130
IMG_20200602_000953.webp

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 0
Ще раз тикнеш - уЇбеш в морське плавання ... Зрозумів, чи на пальцях об'яснити ???
Я навіть прокинувся.))) Пам'ятає-те? Чорне море ще всміхнеться, Дід Дніпро зрадіє...Так мені до моря тільки через Дніпро, і ні як. А на пальцях через дулю я ніяк не допливу. Чи малось на увазі щось інше?

Я навіть прокинувся.))) Пам'ятає-те? Чорне море ще всміхнеться, Дід Дніпро зрадіє...Так мені до моря тільки через Дніпро, і ні як. А на пальцях через дулю я ніяк не допливу. Чи малось на увазі щось інше?
Чумачечий! Я таких люблю ) Не буду ображатись на твій артезцизм...

Доброго ранку! Всі живі, всі здорові? Це як дзвонилкі люблять запитувати. ?
Чумачечий! Я таких люблю ) Не буду ображатись на твій артезцизм...
Якщо пане хоче, щоб до нього звертались на Ви, то й зпочатку потрібно починати з себе. Чи не варіант?))) І що це за слово такє-артезцизм?)))

Назад
Угорі