давайте проверим кто первый нас вспомнил

• Автор теми Автор теми Alinok3003
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
  • Теґи Теґи
    гоуфингоу
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне пока только смска пришла от кредит365, позвоните чтоб активировать реструктуризацию )))

А мені ще Мілоан прислали,що продали Довірі...завтра в 23:59 разом мівінку запарять і все я остаточно продана

А меня уже успели достать кредит + и кредит касса, кто то из них даже сказал что я проблемный заёмщик, и советуют взять где-то ещё кредит что бы перекредироваться

меня стабильно проинформировали е гроши.... растет тоже стабильно.... у нас крепкие, стабильные отношения.... правда уже не пытаются снимать, а так еще приходило каждое утро смс про попытку снятия

А меня уже успели достать кредит + и кредит касса, кто то из них даже сказал что я проблемный заёмщик, и советуют взять где-то ещё кредит что бы перекредироваться
Мені вчора дзвонив з кредит касса якийсь навіжений, вимагав щоб я підняла свою жoпy,брала все що є дома і бігла в ломбард, а то я буду спати на полу в голих стінах після того як вони до мене завітають і що вони поліції не бояться. Сьогодні буду писати на них і ще на деяких "друзів" в нацком, (вибачаюся пред адміном але) Задовбали!!! Сил немає!!!. Ще правда потрібно почитати як правельно написати.
А сьогодні зранку твої гроші активувалися, дали час до вечора, еврогроші прислали що за рішенням суду я можу бути оголошена в розшук. І якийсь номер 0443646197, пробила по номеру в неті, пише таліон.
такщо ранок в мене вже дуже емоціональний

Останнє редагування модератором:
Мені вчора дзвонив з кредит касса якийсь навіжений, вимагав щоб я підняла свою жoпy,брала все що є дома і бігла в ломбард, а то я буду спати на полу в голих стінах після того як вони до мене завітають і що вони поліції не бояться. Сьогодні буду писати на них і ще на деяких "друзів" в нацком, (вибачаюся пред адміном але) ЗАДОВБАЛИ!!! СИЛ НЕМАЄ!!!. Ще правда потрібно почитати як правельно написати.
А сьогодні зранку твої гроші активувалися, дали час до вечора, еврогроші прислали що за рішенням суду я можу бути оголошена в розшук. І якийсь номер 0443646197, пробила по номеру в неті, пише таліон.
такщо ранок в мене вже дуже емоціональний
Тоже самое

Roksi, у меня пока с 3000 насчитали за 5 месяцев 27000 пролонгация была одна 1200

Roksi, о да у вас скоро годовщина

А мне Кредит капитал звонит с утра.Пока больше никто. Хоть бы не загладить.

Зглазить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі