Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
странно, а мне пишут каждый день и звонят тоже частенькоМесяца ещё нет
Но они там какие то вообще,я иногда забываю даже,как их и найти
Мені вчора дзвонив з кредит касса якийсь навіжений, вимагав щоб я підняла свою жoпy,брала все що є дома і бігла в ломбард, а то я буду спати на полу в голих стінах після того як вони до мене завітають і що вони поліції не бояться. Сьогодні буду писати на них і ще на деяких "друзів" в нацком, (вибачаюся пред адміном але) Задовбали!!! Сил немає!!!. Ще правда потрібно почитати як правельно написати.А меня уже успели достать кредит + и кредит касса, кто то из них даже сказал что я проблемный заёмщик, и советуют взять где-то ещё кредит что бы перекредироваться
Тоже самоеМені вчора дзвонив з кредит касса якийсь навіжений, вимагав щоб я підняла свою жoпy,брала все що є дома і бігла в ломбард, а то я буду спати на полу в голих стінах після того як вони до мене завітають і що вони поліції не бояться. Сьогодні буду писати на них і ще на деяких "друзів" в нацком, (вибачаюся пред адміном але) ЗАДОВБАЛИ!!! СИЛ НЕМАЄ!!!. Ще правда потрібно почитати як правельно написати.
А сьогодні зранку твої гроші активувалися, дали час до вечора, еврогроші прислали що за рішенням суду я можу бути оголошена в розшук. І якийсь номер 0443646197, пробила по номеру в неті, пише таліон.
такщо ранок в мене вже дуже емоціональний