Давайте пообщаемся что ли?))

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 121
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реструктуризацію не дають в суд не подають ..
Underground, в поліції заяву прийняли?
Да

Заяву на рахунок чого? Погроз?
Заяву на рахунок чого? Погроз?[/QUOTE СТ.129 кку

Заяву на рахунок чого? Погроз?
Ст.129кку

А що слон цей? Дзвонять до рідних , погрожують , чи тільки вам?[/QUOTв
А що слон цей? Дзвонять до рідних , погрожують , чи тільки вам?
Всім рідним друзям знайомим на роботу .. я розумію якби мова йшла про кредит ..а це падлюка придумовує різну хе..ню ..приклад: звонить знайомому і говорить що я взяв кредит і його жінка зі мною купила якийсь не законний товар а гроші ніхто не повертає ..а потім дзвонить мені і питає як у мене справи і чи продовжувати далі чи поверну гроші ..і так кожен день але різним людям і різну туфту ..тушить мене морально

Так кажіть знайомим , хай записують розмови і ідуть в поліцію

Так кажіть знайомим , хай записують розмови і ідуть в поліцію[/QUO
Так кажіть знайомим , хай записують розмови і ідуть в поліцію
Так і роблю ..в самого записів назбиралось побачимо чи поміняє щось сьогоднішня заява ..

Це добре...Можливо на якиїсь час затихнуть

Конечно-конечно, барыгу кинули, а теперь сразу на форум «памагити, памагити!»
Верни товар блд!

Конечно-конечно, барыгу кинули, а теперь сразу на форум «памагити, памагити!»
Верни товар блд!
Я не розуію чому вони не йдуть на реструктуризацію ...я їм говорю давайте вирішимо це питання нормально перестаньте погрожувати і дзвонити людям які взагалі ніякого відношення до кредиту не мають я не відмовляюся плати за користування кредитом але наданий час фінансових ресурсів немає ....а їм поx.....

Я не розуію чому вони не йдуть на реструктуризацію ...я їм говорю давайте вирішимо це питання нормально перестаньте погрожувати і дзвонити людям які взагалі ніякого відношення до кредиту не мають я не відмовляюся плати за користування кредитом але наданий час фінансових ресурсів немає ....а їм поx.....
А яка сума там у вас повністю ?

Потому что дал слабинку, подтвердил, что окружение влияет на тебя и можно продолжать «работать» с тобой по такой схеме. Зачем тебе давать реструктуризацию, если можно больше выдавить? Они реструктуризацию подорванным предлагают только

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі