Давайте напишемо лист в СБУ !

• Автор теми Автор теми Мирон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мирон Ви тоді одразу зверніться до FBI та CIA, адже під загрозою національна безпека США - " син прибиральниці американського посольства взяв в кредит 3000 гривень в МФО"!!!
Ваша ідея немає жодної практичної перспективи.

Стаття і роз'яснення :

Відповідно до ст. 32 Конституції України ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без й згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

2. Об'єктом злочину є право громадянина на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю.

3. Предметом злочину є конфіденційна інформація про особу. Нею є відомості про приватне життя особи, що становлять її особисту чи сімейну таємницю (зокрема, інформація про освіту, сімейний стан, релігійність, стан здоров'я, дата і місце народження, майновий стан та інші персональні дані про особу) 1 поширюються за ЇЇ бажанням відповідно до передбачених нею умов. Під приватним життям особи розуміється сфера життєдіяльності окремої особи, . яка включає в себе зв'язки особи з іншими людьми, її приватні справи, сімейні стосунки тощо, тобто все, що пов'язане з її способом життя і не має публічного характеру. Особисту таємницю становлять відомості про приватне життя конкретної особи, які ця особа бажає зберегти в таємниці від інших осіб. Такими відомостями можуть бути відомості про її здоров'я, інтимне життя (зокрема на-

явність позашлюбних інтимних стосунків), хобі, особливість сімейних стосунків (народження поза шлюбом дитини тощо). Сімейна таємниця - відомості про приватне життя члена (членів) окремої сім'ї чи декількох сімей, які він (вони) бажають зберегти у таємниці від сторонніх осіб.

Конфіденційною не може визнаватися інформація, яка вже раніше була оприлюднена шляхом публікації, повідомлення в засобах масової інформації чи іншим способом.

4. З об'єктивної сторони порушення приватного життя полягає у неправомірному втручанні в особисте чи сімейне життя особи, порушенні таємниці особистого чи сімейного життя, які можуть проявитись у таких формах: 1) незаконне збирання конфіденційної інформації про особу; 2) незаконне зберігання такої інформації;

3) незаконне її використання; 4) незаконне поширення конфіденційної інформації про особу; 5) поширення її у публічному виступі, творі, що публічно демонструється, чи в засобах масової інформації. Всі ці дії утворюють склад злочину, передбаченого ст. 182, лише у випадку, якщо вони здійснюються без згоди особи, якої вони стосуються.

Збирання конфіденційної інформації про особу передбачає отримання їх у будь-який спосіб, у т.ч. шляхом викрадення. Якщо збирання таких відомостей було поєднано з порушенням недоторканності житла або порушенням таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції, що передаються засобами зв'язку або через комп'ютер, вчинене слід кваліфікувати за сукупністю злочинів - за ст. 182 і ст. 162 або ст. 163.

Під зберіганням такої інформації розуміється ЇЇ збереження та накопичення у певному місці на будь-яких носіях (паперових, електронних, відео тощо).

Використання конфіденційної інформації про особу - це користування винним за власним розсудом відомостями, які становлять особисту чи сімейну таємницю особи, для задоволення певної потреби чи одержання певної вигоди.

Під поширенням конфіденційної інформації про особу слід розуміти повідомлення будь-яким способом (усно, письмово, друкованим способом; за допомогою комп'ютерної мережі тощо) такої інформації невизначеному числу осіб (хоча б одній людині).

Мдаа

Вкладення

• 123.webp
    123.webp
    16.9 Кб · Перегляди: 21
Ваша ідея немає жодної практичної перспективи.
А я думаю. що має. Як мінімум привернути лишню увагу. Не помішає.

Ну , але я не наполягаю і не примушую нікого. Може комусь подобається страждати від дій МФО, може хтось надіється що то хтось буде боротись за свої права і попутно вирішить їхні.

Ребят, никакая полиция не решит ваши проблемы и президенту тоже скорее всего все равно на это все. Через суды надо с ними вопросы решать, в большинстве случаев они проигрывают. По крайней мере на форуме есть много сообщении, где говорится о том, что суд на стороне заемщика а не кредитора. Поэтому нужно просто игнорить пока забудут или пока не подадут в суд. Это все прекратится тогда, когда большинство перестанет платить и затаскает их по судам.

Стаття і роз'яснення :

Відповідно до ст. 32 Конституції України ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без й згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

2. Об'єктом злочину є право громадянина на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю.

3. Предметом злочину є конфіденційна інформація про особу. Нею є відомості про приватне життя особи, що становлять її особисту чи сімейну таємницю (зокрема, інформація про освіту, сімейний стан, релігійність, стан здоров'я, дата і місце народження, майновий стан та інші персональні дані про особу) 1 поширюються за ЇЇ бажанням відповідно до передбачених нею умов. Під приватним життям особи розуміється сфера життєдіяльності окремої особи, . яка включає в себе зв'язки особи з іншими людьми, її приватні справи, сімейні стосунки тощо, тобто все, що пов'язане з її способом життя і не має публічного характеру. Особисту таємницю становлять відомості про приватне життя конкретної особи, які ця особа бажає зберегти в таємниці від інших осіб. Такими відомостями можуть бути відомості про її здоров'я, інтимне життя (зокрема на-

явність позашлюбних інтимних стосунків), хобі, особливість сімейних стосунків (народження поза шлюбом дитини тощо). Сімейна таємниця - відомості про приватне життя члена (членів) окремої сім'ї чи декількох сімей, які він (вони) бажають зберегти у таємниці від сторонніх осіб.

Конфіденційною не може визнаватися інформація, яка вже раніше була оприлюднена шляхом публікації, повідомлення в засобах масової інформації чи іншим способом.

4. З об'єктивної сторони порушення приватного життя полягає у неправомірному втручанні в особисте чи сімейне життя особи, порушенні таємниці особистого чи сімейного життя, які можуть проявитись у таких формах: 1) незаконне збирання конфіденційної інформації про особу; 2) незаконне зберігання такої інформації;

3) незаконне її використання; 4) незаконне поширення конфіденційної інформації про особу; 5) поширення її у публічному виступі, творі, що публічно демонструється, чи в засобах масової інформації. Всі ці дії утворюють склад злочину, передбаченого ст. 182, лише у випадку, якщо вони здійснюються без згоди особи, якої вони стосуються.

Збирання конфіденційної інформації про особу передбачає отримання їх у будь-який спосіб, у т.ч. шляхом викрадення. Якщо збирання таких відомостей було поєднано з порушенням недоторканності житла або порушенням таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції, що передаються засобами зв'язку або через комп'ютер, вчинене слід кваліфікувати за сукупністю злочинів - за ст. 182 і ст. 162 або ст. 163.

Під зберіганням такої інформації розуміється ЇЇ збереження та накопичення у певному місці на будь-яких носіях (паперових, електронних, відео тощо).

Використання конфіденційної інформації про особу - це користування винним за власним розсудом відомостями, які становлять особисту чи сімейну таємницю особи, для задоволення певної потреби чи одержання певної вигоди.

Під поширенням конфіденційної інформації про особу слід розуміти повідомлення будь-яким способом (усно, письмово, друкованим способом; за допомогою комп'ютерної мережі тощо) такої інформації невизначеному числу осіб (хоча б одній людині).
Наша поліція мусить нас оберігати від такого...

Стаття і роз'яснення :

Мирон мені здається Ви витрачаєте свою енергію не в тому напрямку...
направте її на щось дієве...

Людей ("боржників") тероризують жахливими методами порушуючи (массово!!!!!!) їх конституційні права , і т.д. Ось про це я і хочу написати в листі . І прошу на форумі тих, хто бачить перспективу в цьому - мені допомогти.
Скептики можуть ще створити 100 тем про "Опускаются руки" , " С утра накривает" , "Сірий ланос з амбалами" , "Дістали родича кенгуру в Австралії".

Короче, кому цікаво - пишіть .
Лично я считаю эту акцию утопией. Но, как говорил мой дед,-"чем больше писем от любимой, тем чище задница солдата")
Я думаю, что эффективней массово забрасывать заявами полицию и прокуратуру. У них будут миллионы "висяков", и они может быть начнут решать, не нашу, а свою проблему!
И даже такая идея - это личный оптимизм. Но вариант пробовать все абсолютно нормальный.

В боротьбі з МФО варто застосовувати всі засоби. І головний з них - доносити у всі можливі інстанції їхні методи роботи по вибиванню "боргів". Бо якщо розцінювати їх суто як комерційні проекти - то оте все їхнє хамство викликає лише одне бажання - не платити їм грошей взагалі. То для чого ті їхні крики і залякування ????

В боротьбі з МФО варто застосовувати всі засоби. І головний з них - доносити у всі можливі інстанції їхні методи роботи по вибиванню "боргів". Бо якщо розцінювати їх суто як комерційні проекти - то оте все їхнє хамство викликає лише одне бажання - не платити їм грошей взагалі. То для чого ті їхні крики і залякування ????
Ну вот и свет в конце тоннеля показался)))

они просто придурошные там все вот и кричат и пугают!

они просто придурошные там все вот и кричат и пугают!
А давайте на них в Міністерство Здоров'я напишемо!!!
Це ж недопустимо, щоб психічно хворі люди, які потребують інтенсивного лікування під наглядом кваліфікованих спеціалістів в закритих закладах, працювали і спілкувались з іншими людьми...

А давайте на них в Міністерство Здоров'я напишемо!!!
Це ж недопустимо, щоб психічно хворі люди, які потребують інтенсивного лікування під наглядом кваліфікованих спеціалістів в закритих закладах, працювали і спілкувались з іншими людьми...
шансов поболее будет чем с сбу!

Я вважаю,що головна проблема в вирішенні безпеки країни вже давно працює в усіх країнах Європи. І в наших проблемах с мфо вона суттєво б допомогла. Спроби вже були, але не в підходящий час. І не потрібно ніякого СБУ. Все до банальності просто - телефонні сім карти по паспортах. Я знаю, багатьом це не до вподоби. Зараз почнеться- "порушення прав людини і т.д." Але ж ми не терористи і нам нема чого боятись. А хай попробують студентики- колектори погрожувати нам з зареєстрованих номерів. І поліції шукати малолєток-звонілок не складе проблем

Может это всё и бред,но я пишу везде и всем.Конечно не о себе лично а о всеобщем укр.терроре.
Последнее моё письмо было в Администрацию президента. И мне всё равно кто что думает.Но если с 20 моих писем меня в 1 хоть услышат это уже хоть что то.
Сидеть на попе ровно и слушать обвинения родственников я не хочу.
Да сама влезла, да виновата,но я заплатила им всем сполна и считаю что сейчас с меня просто вымогают деньги,которые я уже вернула.

Почему вы решили что это вопрос СБУ а не НП? Читали на форуме как подобные обращения решает полиция?
Мирон, специально для тех кто думает что СБУ будет этим заниматься есть ст 2 ЗУ "Про СБУ"
На Службу безпеки України покладається у межах визначеної законодавством компетенції захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного, науково-технічного і оборонного потенціалу України, законних інтересів держави та прав громадян від розвідувально-підривної діяльності іноземних спеціальних служб, посягань з боку окремих організацій, груп та осіб, а також забезпечення охорони державної таємниці.
До завдань Служби безпеки України також входить попередження, виявлення, припинення та розкриття злочинів проти миру і безпеки людства, тероризму, корупції та організованої злочинної діяльності у сфері управління і економіки та інших протиправних дій, які безпосередньо створюють загрозу життєво важливим інтересам України.

СБУ не будет защищать вас от МФО. Это вообще не по адресу. Пустая трата времени
захист
прав громадян
посягань з боку окремих організацій
груп та осіб

Все с закона этого же и скажу как юрист, написать в СБУ можно и нужно, коллективно и с доказательствами. Методы работы мфо и их коллцентров по сути заниматься сбором и передачей третьим лицам личной информации как заёмщиков так и других людей, - отсюда целый ряд нарушений действующего законодательства. Тем более характер звонков контактным лицам заемщика - тут отдельно можно собрать больше 10 нарушений. Вобщем я так скажу сугубо имхо, даже в этой теме присутствуют представители мфо.
Можно попробовать одним словом, проведу консультации.
Сейчас стоит вопрос в том как правильно должникам обьедениться чтобы мфо не начали противодействовать раньше времени.
Вобщем я автора поддерживаю в этой инициативе
Может это всё и бред,но я пишу везде и всем.Конечно не о себе лично а о всеобщем укр.терроре.
Последнее моё письмо было в Администрацию президента. И мне всё равно кто что думает.Но если с 20 моих писем меня в 1 хоть услышат это уже хоть что то.
Сидеть на попе ровно и слушать обвинения родственников я не хочу.
Да сама влезла, да виновата,но я заплатила им всем сполна и считаю что сейчас с меня просто вымогают деньги,которые я уже вернула.
Хороший пример адекватной реакции на беспредел.
Сейчас в стране назначены новые руководители ведомств, нужно пробовать, только для эффективности не хватает объедения активистов. Юристы, госслужащие есть здесь ещё?
Власне я застосовую один засіб - поклав на них болта, та й живу собі добряче.
Хороший вариант если игнорировать нервную обстановку родственников и знакомых.
У меня товарищ взял в мфо, и начали мне звонить как контактному лицу, в начале посмеялся с телефонного террора, а сейчас дело принципа уже, - кто-то должен ответить за отнятое у меня время. Сижу вот систематизирую контент и его авторов, одним словом ищу тех кто при силах "воевать", а то правда такова, что процентов 90-95 если успели что-то почитать и хорошо, а по факту думают что с проблемой остались один на один, а тут наверное больше миллиона украинцев пострадавших. За первый квартал 2019 года мфо выдали 44 миллиарда гривен в долг, вдумайтесь... - такие процессы и с такими оборотами должны проходить в стране под контролем. Только за 2 месяца видел по тв 3 передачи об этой тематике. Загонят людей в угол как в России
Что-то натупил) процентов 5-10))
что процентов 90-95 если успели что-то почитать и хорошо, а по факту думают что с проблемой остались один на один

Останнє редагування:
Sanic, МФО собирает и передает инфу? Про УБКИ слыхали? Зачем собирать то, что уже собрано. Все обращения уходят на уровень участкового инспектора. А вы тут про СБУ и высокие материи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі