Давайте напишемо лист в СБУ !

• Автор теми Автор теми Мирон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 122
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
????????
Яка економічна ситуація в країні це спричинила? Тут справа в іншому. Ми хочемо жити на 10 тис отримуючи 3. А потім шукаємо винних в своїх бідах. Бо замість того, щоб заробити оті 7000 ми йдемо і позичаємо їх в хз кого.

На 10 000 грн. дуже важко прожити і утримати сім'ю , а ще як в родині хтось хворіє ???? І на заробітки поїхати не можливо з цієї ж причини ? І живеш не в Києві , а в райцентрі ?? Ось тут і з'являється МФО !!!!!
????????
Яка економічна ситуація в країні це спричинила?
12878

В якийсь момент "боржнику" можуть запропонувати щось зробити . . . і спишуть "борг".

Я вище написав приклад.
А ще родич боржника (або якась інша близька людина) може бути носієм якоїсь державної , або комерційної таємниці , ну і , варіантів безліч.
Вы слишком сгущаете краски и утрируете...

Та жо#а повна в країні, з роботою, з заробітками і т.д.

На 10 000 грн. дуже важко прожити і утримати сім'ю , а ще як в родині хтось хворіє ???? І на заробітки поїхати не можливо з цієї ж причини ? І живеш не в Києві , а в райцентрі ?? Ось тут і з'являється МФО !!!!!
Цифри то умовні взагалі то були. І як на мене то це все відмазки. Якщо гроші не були взяті на лікування хворого родича, якого привезли в ночі в лікарню то вони взяті з дурості. Це я зараз розумію.

Вы слишком сгущаете краски и утрируете...
Але , погодьтесь, раціональне зерно в тому є.
Цифри то умовні взагалі то були. І як на мене то це все відмазки. Якщо гроші не були взяті на лікування хворого родича, якого привезли в ночі в лікарню то вони взяті з дурості. Це я зараз розумію.
Я свідомо йшов на позички в МФО. Знав +/- як буде, здогадувався, але іншого варіанту на той час не бачив. Та і зараз не бачу.
Тобто , свої дії дурістю не вважаю.

Але тема не про це. Має право на життя таке звернення , чи ні ?
Прошу висловлюватись.

Але , погодьтесь, раціональне зерно в тому є.
По части манипуляций абсолютно не согласна, а мфо как способ усугубить и без того печальное фин состояние большей части населения, тут согласна... Но СБУ к этому всему приплести никак...

Боржник - самий "лакомий" об'єкт для вербовки. Вербовка різна може бути - не обов'язково для шпигунської діяльності. Подивіться на це питання ширше.
мфо как способ усугубить и без того печальное фин состояние большей части населения
!!!!!!!!!!!! Ось бачите !!!!!! Робота вже зроблена. МФО народили багато зашуганих сучасних рабів , які бояться кожного шороху в під'їзді, телефонних дзвінків, звуку смс-ки, листа в конверті і "амбалів на сірих ланосах".

Останнє редагування:
Мирон, Вы хотите повлиять на геополитику своим письмом в СБУ сомнительного содержания?!
Хотите что-то изменить, начните с себя....

При чому тут геополітика :facepalm:
Мирон
Хотите что-то изменить, начните с себя....
:facepalm:
Як я люблю такі поради ! Це до чого взагалі ! ? ! ? ! ?

Але, пропоную, давайте закінчимо таку переписку. Я зрозумів , що Ви противник такого листа.
Ок.
ПРошу висловлюватись інших форумчан про доцільність такого звернення. Якщо хтось може допомогти з написанням листа і має багато записів і скрінів всіх тих дебільних погроз від МФО - то давайте щось робити.
Бо я з МФО не спілкуюсь . І тих жахіть , що шлють людям в мене немає - а це доказ.

Останнє редагування:
Мирон, о чем конкретно, каких нарушениях вы хотите написать в СБУ?

При чому тут геополітика
Геополитика — направление политической мысли, концепция о контроле над территорией, о закономерностях распределения и перераспределения сфер влияния различных государств и межгосударственных объединений.

Мирон, о чем конкретно, каких нарушениях вы хотите написать в СБУ?
Ось для цього я і створив тему. Давайте обговоримо.
Насамперед - це методи тиску на боржника і все , що з цим пов'язано .
Я , читаючи форум, просто жахнувся від того потоку бруду і зневаги який МФО виливають на боржника . Це неприпустимо в сучасному суспільстві !
Обдзвон сусідів і на роботу - з якого хєра ???
Чому ті кредити дають всім без розбору ????? Спеціальне заганяння в боргову яму ??? Для чого це робиться ????

МФО порушують масу законів України (думаю юристи підкажуть) - поліція бездіяльна !!!!!!

Останнє редагування:
Ось для цього я і створив тему. Давайте обговоримо.
Насамперед - це методи тиску на боржника і все , що з цим пов'язано .
Почему вы решили что это вопрос СБУ а не НП? Читали на форуме как подобные обращения решает полиция?
Мирон, специально для тех кто думает что СБУ будет этим заниматься есть ст 2 ЗУ "Про СБУ"
На Службу безпеки України покладається у межах визначеної законодавством компетенції захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного, науково-технічного і оборонного потенціалу України, законних інтересів держави та прав громадян від розвідувально-підривної діяльності іноземних спеціальних служб, посягань з боку окремих організацій, груп та осіб, а також забезпечення охорони державної таємниці.
До завдань Служби безпеки України також входить попередження, виявлення, припинення та розкриття злочинів проти миру і безпеки людства, тероризму, корупції та організованої злочинної діяльності у сфері управління і економіки та інших протиправних дій, які безпосередньо створюють загрозу життєво важливим інтересам України.

СБУ не будет защищать вас от МФО. Это вообще не по адресу. Пустая трата времени

Останнє редагування:
Велика кількість зашуганих "боржників" якими легко маніпулювати (як приклад "пролонгації" на 15 000 грн. при тілі 2500 грн.) і фактична бездіяльність поліції - наштовхнули мене на думку, що варто було б звернутись з цією проблемою у відповідні структури. Бо вважаю , що така ситуація є загрозливою для національної безпеки.

Велика кількість зашуганих "боржників" якими легко маніпулювати (як приклад "пролонгації" на 15 000 грн. при тілі 2500 грн.) і фактична бездіяльність поліції - наштовхнули мене на думку, що варто було б звернутись з цією проблемою у відповідні структури. Бо вважаю , що така ситуація є загрозливою для національної безпеки.
Фактаж для СБУ есть? Если есть я напишу письмо вместе с вами

На Службу безпеки України покладається у межах визначеної законодавством компетенції захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного, науково-технічного і оборонного потенціалу України, законних інтересів держави та прав громадян від розвідувально-підривної діяльності іноземних спеціальних служб, посягань з боку окремих організацій, груп та осіб, а також забезпечення охорони державної таємниці.
До завдань Служби безпеки України також входить попередження, виявлення, припинення та розкриття злочинів проти миру і безпеки людства, тероризму, корупції та організованої злочинної діяльності у сфері управління і економіки та інших протиправних дій, які безпосередньо створюють загрозу життєво важливим інтересам України.
Ну, Ви ж самі і відповіли. Прочитайте , що я пишу в цій темі, і які приклади наводжу.

P.S. Мене не треба "захищати " від МФО. Вони на мене не нападають.

Власне, сабж. Давайте напишемо колективний лист в СБУ де конкретно і чітко опишемо ситуацію з МФО в Україні !
Такий же ш лист відправимо в Офіс Президента та Раду Національної Безпеки і Оборони .
Адже те, що твориться носить загрозу державі Україна ! Якісь незрозумілі організації , користуючись загальним зубожінням і безгрошів'ям простих громадян , скупили за т.зв. "кредити" особисті дані мільйонів громадян - і невідомо як і коли скористаються тими даними !
Можливо ця афера під назвою "споживчий кредит" є елементом гібридної війни .
До листа додамо скріни погроз про фізичну розправу , які нам шлють у Вайбер і записи розмов (в кого є).
Думаю, що перед виборами мали б звернути увагу.

P.S. Я не майстер писати такі листи, але підтримаю і підпишу - якщо хтось візьметься за складання і написання такого листа.

Ось ще копіпаста з одного популярного українського форуму , сподобалось , тому залишу це тут !

Ця російська чума, що саджає на гачок не тільки зубожилих лoxiв, але й притомних громадян у скруті, буйно розквітла в Україні. Кредитори не цураються брудних залякувань і з цього живуть. "Шторміл" - soft collectors - набирають майже з вулиці, студентську молодь, платять мізер за понаднормову працю і викидають геть. Кадрова текучка - шалена, однак назад влаштуватися проблематично, оскільки спрут оберігає секрети своєї "роботи".
Типовий київський пейзаж: аптеки, космолоти і криївки спруту швидкогрошників.
До уваги СБУ і військової контррозвідки: мфошники володіють/обмінюються приватною інформацією про кожного, намагаються загнати боржників у безвихідь, тож можуть постачати зрадників ворогу цілими пачками і соціальними верствами, недарма більшість швидкогрошних контор походять з Ерефії, або переповзли (перереєструваись) до нас з окупованого Донбасу вже під час війни.
Послухайте свідчення рф-йських "валантьоров", чому вони опинились на Донбасі. Російська глибинка закредитована по самі вуха.
Мысль обращения в СБУ неплохая, мы (в частности форумчане) есть народ и с учетом того что мфошники занимаются ничем неприкрытым телефонным тероризмом, вымогательством, мошеничеством и другой уголовщиной, а также с учетом того что нас тысячи т.е. страдает значимая часть нашего общества то есть смысл попробовать (за спрос в нос не бьют). Хтотя если говорить о самом тексте колективного письма я бы поменьше политики там мешал вроде упоминаний РФ и по больше упоминал многочисленные нарушения действуещего законодательства бездействие полиции ну и конечно доказательствп того что именно так все и обстоит...

Мирон, ваши примеры и реальные факты угрозы нац безопасности мягко говоря разные вещи. Кого конкретно вербуют мфо? Вы готовы написать что вас?
Berd, Есть вопросы к полиции? Тогда это в прокуратуру, а не СБУ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі