давай разом почнем боротися!?

• Автор теми Автор теми Оксана2303
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
azartdozor, думаю, я против не буду

Написал вам на почту давайте попробуем что то решить.
Відписала
Post automatically merged:

У мене є ще одна пропозиція. давайте ті хто писав мені на пошту або просто хоче приєднатись зробимо групу у вайбер. Просто у мене є ще одна тема яку можна продвинуть на телебачення про ці МФО Хто за пишіть на пошту номер тел. [email protected]

Я також писала,правда не до всіх що Ви,отримала відповідь,що таким не займаються,звертайтесь до "Безоплатної правової допомоги".
А Ви пишіть знову, знову і воно зрушиться з місця... Я думаю якщо ми всі почнемо писать то щось вийде) А що наша "Безоплатна допомога" мені сказали поміняти сім карти і чекати поки все уляжеться.... люди милі у мене21 МФО питаня що уляжеться???? А якщо щось робить то все вийде.... Наданий момент я думаю що якщо роздути цю їнфу. про погрози та телефоний терор журналістам то може справа піти далі.... побачим...

Останнє редагування:
Питицию нужно создавать , может на форуме есть люди которые могут рекламу запустить в Фейсбуке и Инстограмме , если это сделать вполне может набрать 25 тыс.
Да и на форуме закрепить это сообщение , разослать блогерам ютуба , что бы рекламировали все . Так только так .
Может кинуть предложение админам?Они ,я думаю ,помогут и отрегулируют как это правильно сделать.

А давайте всех объедЕнять, чтобы никто не смог отвертеться.
ДАВАЙТЕ!!!

Я постараюсь , обьеденить всех , ждите новую тему !
Ждем с нетерпением!

Пр
Но ведь у каждого есть родственники,которые тоже от этого страдают,да и соцсети можно задействовать.Можно поднапрячься,если бы,хотя бы половина включилась.
На форуме зарегистрировано 5145 человек, для того, что бы петицию рассмотрели - нужно 25000. Т.е. "если бы все кто тут" - не работает.
Кожен з нас підпише і 5 друзів чи родичів. Ось і буде петиція! Я регулярно підписую і дивуюся, чому тоді так мало там підписує? Що чекають?!

Кожен з нас підпише і 5 друзів чи родичів. Ось і буде петиція! Я регулярно підписую і дивуюся, чому тоді так мало там підписує? Що чекають?!
Не можу відповідати за всіх, тому відповім лише за себе. Я на 100% впевнений в тому, що подібні петції не мають жодного сенсу. Петиція до Президента, наприклад, буде розглянута адміністрацією і передана за призначенням, тобто в Нацкомфінпослуг для роз'яснень. Після чого, нацкомфінпослуг визначить, чи законні мфо та їх дії. Відразу спойлер - так, законні, а ті, що незаконні - повинні розглядати інші органи в індивідуальному порядку.
Тобто, станом на сьогодні, форумчанам пропонують надати свої персональні дані при зверненні, або петиції до максимальної кількості органів тільки для того, щоб отримати відповідь про передачу у відповідний орган у строк до 45 діб. Якщо у Вас є вільний час - Ви можете цим зайнятись, знайти ще 5, або навіть 500 друзів і спробувати. А я краще буду спілкуватися з людьми, роз'яснюючи їм, що єдиний спосіб знищити мфо - не користуватися послугами мфо.

Желание бороться-это хорошо!
Плохо то,что к кому мы обращаемся и есть то,с чем мы боремся.

KaPT0Xa, спробую обов'язково. Роз'яснювати - це добре, але і діяти треба. Хто стукає, тому і двері відчиняють. Все вірно, краще чекати і слухати.

Доброго дня всім! У мене є пропозиція для всіх, давай разом почнем боротися!? Я вже написала листи до Президента України, генеральному прокурору, у Верховне раду, в нацкомфінпослуг, антимонопольний комітет, антикорупційний комітет канал 1+1, програма гроші. Якщо ми почнемо разом писати в усі установи то нас почують. Це вже просто починає набридати. Отже люди дороги назад немає тільки в перед давайте разом боротися. Якщо когось зацікавило свій лист для прикладу можу скинуть на електрону пошту. пишіть мені [email protected] Давайте зробимо це разом!!!!
Нужно к депутатам записываться на приём, каждый по своему округу, пусть законы меняют, а то эти жлобы мфошные за 5 лет под себя всё прописали через продажных депутатов. Мы выбрали новых - пусть законами все нормализуют раз проблема с этими мфо такая по всей Украине. Если кто из Василькова к Дубинскому обращайтесь, он будет зам. главы финансового комитета Рады. Несем им письма, скрины смс, пусть разбираются и закрывают этих чмошников!

Пробовали. Дорого.
Добрый день. Я здесь новичок, хотя достаточно долго читаю форум. Не знаю есть ли уже такое, но появилась идея запилить сайт с инфо про эти шараги, яркой и совсем не положительной. Видел в некоторых темах, что люди пытаются отговаривать других, знакомых или незнакомых, вербально. Хотелось бы услышать мнение.

Derrick, мнение о чем? Такие ресурсы делают. Здесь на форуме можно обсудить любую контору в соответствующем разделе.

Derrick, мнение о чем? Такие ресурсы делают. Здесь на форуме можно обсудить любую контору в соответствующем разделе.
Здесь прекрасно людям помогают общением, советами, тем кто уже, волей неволей, залез в эту яму, также как и я. Я частенько встречаю знакомых, которые пользуются услугами этих контор. Пытаюсь отговорить, но моих устных аргументов чаще всего не хватает. Так вот и хочу сделать такого рода ресурс, в принципе уже делаю, чтобы наглядно увидеть что это и как это, с математическим разжевыванием, еще до попадания в эту яму.

Derrick, желаю успехов!

Почему я здесь написал вам. Просто может у людей могут возникнуть какие-либо идеи, как донести информацию правильней и доступней что-ли. Не знаю как выразиться. Хотелось бы побольше людей уберечь от этого шага. Может быть в какой-то ветке создать такую тему?

Почему я здесь написал вам. Просто может у людей могут возникнуть какие-либо идеи, как донести информацию правильней и доступней что-ли. Не знаю как выразиться. Хотелось бы побольше людей уберечь от этого шага. Может быть в какой-то ветке создать такую тему?
Можете создать в ветке Новичкам сюда, я перенесу в более подходящий раздел

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі