- Дописи
- 38034
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96886
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сдохнули)Согласен, интересно что у них поменялось
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сдохнули)Согласен, интересно что у них поменялось
Админ, твои слова, да Богу в уши !Сдохнули)
Як у Вас ситуація? Був терор ці дні?Та уже 51 й день пока вроде тихо не кто не жаловался
Та робот раз в день звонить ,і всеЯк у Вас ситуація? Був терор ці дні?
Так їх всього 3 жВидимо норм бабок получают оборот,шо 4 ю шарагу открыли уже
Fin step щеТак їх всього 3 ж
І працюють ідентично
А если просрочки по 80 дней в битах, крипси и Лайтах. Вроде как за меня забыли, не террорят. Какая вероятность того, что они обо мне вспомнят, если я еще финстеп возьму ?Fin step ще
Що у Вас було за ці 80 днів?А если просрочки по 80 дней в битах, крипси и Лайтах. Вроде как за меня забыли, не террорят. Какая вероятность того, что они обо мне вспомнят, если я еще финстеп возьму ?
Скоріше за все буде відмова в фін степ, а всі інші згадаютьА если просрочки по 80 дней в битах, крипси и Лайтах. Вроде как за меня забыли, не террорят. Какая вероятность того, что они обо мне вспомнят, если я еще финстеп возьму ?
Мені менеджер посилання скидав, але це було ще два місяці назад приблизноА как их вообще оплачивать? Не работает сайт и на андроид уже нет приложения. А то предложили реструктуризацию нормальную, а хз как оплачивать, они говорят через сайт
На оплату? Или сайт? Там и гарантийный только и подходит, чтоб ним одно место подтереть.... Даже не знаю оплачивать ли теперь....Мені менеджер посилання скидав, але це було ще два місяці назад приблизно
Давно я так не сміялась)
ТВОЇ СУСІДИ ВЖЕ ЧЕКАЮТЬ НА НАС!
CrypSEE виходить на вулиці твого району. Виїзне опитування сусідів — це лише початок. Ми знімемо все на відео: їхні слова, їхні погляди, їхні розповіді про тебе.
Це відео піде в кожен чат, кожному знайомому, кожному родичу. Контаки проходять перевірку — зупинити розсилку можеш тільки ТИ.
ДО 16:00 у тебе є шанс закрити позику і знищити ці докази. Інакше твоє життя стане темою для обговорення на кожній лавці.
НЕ ЗМУШУЙ - ТЕЛЕФОНУЙ! пиши, поки не пізно
Чекаємо з хлібом-сіллю та отрутою для щурів)))Оффтоп
Ахахах, щось нове придумали
На оплату? Или сайт? Там и гарантийный только и подходит, чтоб ним одно место подтереть.... Даже не знаю оплачивать ли теперь....
На оплатуНа оплату? Или сайт? Там и гарантийный только и подходит, чтоб ним одно место подтереть.... Даже не знаю оплачивать ли теперь....
Вы оплатили и потом всё нормально было?На оплату
Сьогодні 50 день, запропонували закрити за 2900, тіло 1700. Але сьогодні не маю такою суми, потрібно пару днів. Чи є зміст з ними якось домовитись, чи чекати на кращу пропозицію?Crypsee 1000 отдал 1400 (3 раза по 466)
Bitcapital 1375 отдал 2000 (2 раза по 1к)
скажіть їм яка сума є, та просіть розбити на декілька платежівСьогодні 50 день, запропонували закрити за 2900, тіло 1700. Але сьогодні не маю такою суми, потрібно пару днів. Чи є зміст з ними якось домовитись, чи чекати на кращу пропозицію?
Сьогодні 50 день, запропонували закрити за 2900, тіло 1700. Але сьогодні не маю такою суми, потрібно пару днів. Чи є зміст з ними якось домовитись, чи чекати на кращу пропозицію?
Як вам погоджуюсь такі великі суми?Сьогодні 50 день, запропонували закрити за 2900, тіло 1700. Але сьогодні не маю такою суми, потрібно пару днів. Чи є зміст з ними якось домовитись, чи чекати на кращу пропозицію?
Сьогодні 50 день, запропонували закрити за 2900, тіло 1700. Але сьогодні не маю такою суми, потрібно пару днів. Чи є зміст з ними якось домовитись, чи чекати на кращу пропозицію?